20 / 04 / 2024

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat iletişim

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat iletişim

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Soğanlık'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Ateş tarafından kuruldu. 

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Yutons İnşaat Hırdavat Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yutons İnşaat Hırdavat Kimya Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Evren Kuşdemir tarafından kuruldu.

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 800 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ergin tarafından kuruldu.

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uht Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Demir Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sevi tarafından kuruldu.

Yapısal Demir Çelik Hırdavat İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Yapısal Demir Çelik Hırdavat İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksel Polat tarafından kuruldu.

Buğra Hırdavat Demir Çelik Metal Tekstil Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Hırdavat Demir Çelik Metal Tekstil Ve Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Buğra Yüksel tarafından kuruldu.

Erele İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erele İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Demir tarafından kuruldu.

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  Mustafa Çeçen tarafından kuruldu.

Yrs Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Çelik Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yrs Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Çelik Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te Cemil Köken tarafından tarafından kuruldu.

Özakman Mühendislik Demir Çelik Metal Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özakman Mühendislik Demir Çelik Metal Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Şakir Özbay tarafından kuruldu.

Yrs Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Çelik Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yrs Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Çelik Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Cemil Köken taarfından kuruldu.

Demirali İnşaat Hırdavat Nakliyat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirali İnşaat Hırdavat Nakliyat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Demir Ali Dursun tarafından kuruldu.

Runmed 2 İnşaat Demir Çelik Hırdavat Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Runmed 2 İnşaat Demir Çelik Hırdavat Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Serkan Üstündağ tarafından kuruldu.

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat iletişim Haberi

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat iletişim

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Soğanlık'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Ateş tarafından kuruldu. 

Fazilet Hırdavat Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Şirket her nevi inşaat sanayi de kullanılan demir, çelik, saç, çinko, galvaniz saç, U demiri, L demiri, flanş boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalatı ile ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Şirket her nevi inşaat işlerinde kullanılan her türlü çivi,alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, ahşap ve PVC doğrama, alçı, çimento, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, parke, armatür, PVC boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı,merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı,...