28 / 03 / 2024

Fazlı Öztürk

Fazlı Öztürk

Berko Öztürk Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, 8 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Fazlı Öztürk ve Hüseyin Yıldız ortaklığıyla kuruldu...

Beyazıt Öztürk Karaköy'de satın aldığı binanın otel inşaatına başladı!

Beyazıt Öztürk, 5 milyon dolara satın aldığı harabe bir binayı otel dönüştürmek için kollara sıvadı.

Beyazıt Öztürk Karaköy'de 5 milyon dolara bina satın aldı!

Şov programı bu sezon 20.Yılına girecek olan Beyazıt Öztürk, farklı bir iş koluna daha atılmaya hazırlanıyor. Beyaz, Karaköy Vekilharaç Sokak’taki harabe görünümlü bir binayı abisi kanalıyla 5 milyon dolara satın aldı.

Murat Öztürk Körfez GYO'dan ayrıldı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Genel Müdür Yardımcısı Murat Öztürk'ün şirketteki tüm görevlerinden istifası nedeniyle şirketle ilişiğinin kesildiğini KAP'a bildirdi. İşte şirketten yapılan açıklama...

Öztürk Holding, Suudi Kraliyet Ailesi'yle kentsel dönüşüm yapacak!

'Dünyanın en büyük 250 müteahhidi' listesine 18. sıradan giren Öztürk Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi'den ortaklık talebi geldiğini söyledi. Öztürk "Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız" dedi.

Öztürk Holding kentsel dönüşüme ağırlık veriyor!

‘Dünyanın en büyük 250 müteahhidi’ listesine 18. sıradan giren Öztürk Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi’den ortaklık talebi geldiğini söyledi. Öztürk “Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız” dedi.

Öztürk Holding'den kentsel dönüşüm atağı!

Dünyanın en büyük 250 müteahhidi listesindeki Öztürk Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi’den ortaklık talebi geldiğini söyledi, “Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız” dedi.

Can Ateş'in evini Beyazıt Öztürk kiraladı!

Beyazıt Öztürk, piyasayı dolandırıp yurt dışına kaçan Can Ateş'in Bebek'teki Arif Paşa Korusu'nda yer alan eski dairesini kiralayarak yıllar sonra yine Bebekli oldu.

Beyazıt Öztürk, Can Ateş'in Bebek'teki evini kiraladı!

Beyazıt Öztürk, piyasayı dolandırarak yurt dışına kaçan Can Ateş'in, Bebek'teki muhteşem manzaralı eski evini kiraladı. Bebek'teki Arif Paşa Korusu'nda yer alan eski dairesini kiralayarak yıllar sonra yine Bebekli oldu.

Yusuf Öztürk kimdir?

En Büyük 250 Müteahhit listesine hızlı girişi yapan Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk kimdir? Yusuf Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Öztürk, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk...

Öztürk İnşaat Fikirtepe ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm projesi yapacak!

Afrika’da yaptığı yatırımlarla ‘Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi’ listesine 18’inci sıradan giren Öztürk İnşaat, İstanbul yatırımları için gün sayıyor. 10 yıldır Afrika’yı merkez üssü seçen şirket, Fikirtepe ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüme girecek.

Cavit Öztürk: Erenleri yeniden inşa ediyoruz!

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk: "Erenler Belediyesi olarak 6306 sayılı kanuna göre Türkiye’nin en büyük dönüşümünü gerçekleştiriyor, Erenleri yeniden inşa ediyoruz. " dedi.

Cavit Öztürk: Sakarya Erenler'i yeniden inşa ediyoruz!

Sakarya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, "Doğa va ve çevreye uyumlu, sosyal alt yapı standart farını tamamlamış sağlam yapılarda güvenle yaşamamız, en önemli hedefimizdir" dedi.

Sinem Öztürk yatırımını gayrimenkule yapıyor!

Kiralık Aşk dizisindeki ‘entrikacı Yasemin’ karakteriyle ekrana gelen genç oyuncu Sinem Öztürk, kariyer planının, yıllar sonra çocuklarına izletebileceği filmlerde rol almak üzerine kurulu olduğunu söyledi. Öztürk kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor.

Fazlı Öztürk Haberi

Fazlı Öztürk

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kadıköy Koşuyolu Mahallesi Katip Salih Sokak NO:18 adresinde faaliyete geçirildi. 8 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Fazlı Öztürk ve Hüseyin Yıldız ortaklığıyla...