20 / 04 / 2024

fed faiz kararı altın

fed faiz kararı altın

Küresel piyasalarda doların artışı ABD Merkez Bankası'nın etkisiyle ivme kazanmaya deva etti. Dünyada yaşana enflasyon ve savaşın yarattığı krize rağmen yatırımcı altına değil dolara yöneldi. Peki bundan sonra neler olacak?

Fed faiz kararı öncesi altın düşüşte! Nefesler tutuldu! 31 Ocak 2024 altın fiyatları!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı öncesi altında hareketlilik başladı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç TL? 30 Ocak 2024 altın fiyatları. 

Tunç Şatıroğlu'ndan Fed faiz yorumu! Piyasa Fed'den mart ayında faiz indirimi bekliyor!

Dün ABD Merkez Bankası (FED) kritik faiz kararını açıkladı. Fed, politika faizini beklentiler dahilinde 22 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Bu kararın ardından Tunç Şatıroğlu'ndan Fed'in mart ayı ile ilgili faiz yorumu geldi. 

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

Amerika Merkez Bankası Ekim 2023 faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte Fed Ekim 2023 faiz kararı takvimi!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı için geri sayım başladı. Piyasalar tarafından yakından takip edilen Fed faiz kararının ne zaman saat kaçta açıklanacağı merak ediliyor. İşte Fed Ekim 2023 faiz kararı takvimi!

2023 Ekim Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz beklentisi ne yönde?

Piyasalarda gözler Ekim ayı Fed faiz kararına çevrildi. Özellikle altın, dolar, kripto para yatırımcıları ekimde FED'in faiz artırıp artırmayacağını merak ediyor. Peki 2023 Ekim Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz beklentisi ne yönde?

Fed'in faiz kararı sonrası dolar güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru

Dün piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı. Kararın hemen ardından gözler dolar kuruna çevrildi. Değer kaybeden dolar kuru güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru.

Fed'in faiz kararı öncesi dolar/TL de sınırlı yükseliş devam ediyor!

20 Eylül Pazartesi dolar/TL kurunda sınırlı yükseliş devame diyor. Dolar yeniden 27 TL seviyesine yükselirken Fed'in faiz kararı merakla bekleniyor. Bugün dolar alış satış fiyatı ne kadar oldu? 20 Eylül Pazartesi dolar/TL kuru...

Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

ABD ekonomisindeki büyüme, işgücü piyasasındaki soğuma ve enflasyon baskılarındaki yavaşlamanın etkileriyle Temmuz ve Ağustos aylarında ılımlı bir seyir izlediği açıklandı. Peki Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

Piyasaların gözü FED faiz kararında! Dolarda yükseliş devam ediyor mu?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararının hemen ardından dolar/TL kuru düşüşe geçti. Piyasaların gözü Amerika Merkez Bankası'na (FED) çevrildi. İşte detaylar...

Fed faiz kararıyla ilgili ilk açıklama Jerome Powell'dan geldi! Yükseltmeye hazırız!

Piyasaların heyecanla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararıyla ilgili ilk açıklama Fed Başkanı Jerome Powell'dan geldi. 

Merkez Bankası'nın 5 maddelik yol haritasında dikkat çeken detaylar! İşte faiz kararını etkileyecek o 5 madde! 

Merkez Bankası bugün faiz kararını açıklayacak. Ekonomistlerin TCMB faiz kararı beklentisi de belli olurken ekonomi yönetiminin 5 maddelik yol haritası da netleşti. İşte Merkez Bankası faiz kararına ilişkin son dakika gelişmeleri...

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın resmen fırladı! Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 24 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları resmen fırladı. Peki çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç lira? Bugün altın fiyatlar ne kadar oldu? 24 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankasının faiz kararı ne olacak?

Merkez Bankası faiz kararının ne zaman açıklanacağı vatandaşların gündeminde yer alıyor. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu her ay belirlenen tarihlerde toplanıyor. Peki Merkez Bankasının faiz kararı ne olacak? İşte detaylar...

fed faiz kararı altın Haberi

fed faiz kararı altın

Geçtiğimiz 24 Haziran Cuma günü Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) ticari kredilere getirdiği yeni koşulların etkisiyle sert bir düşüş yaşayan dolar 17,36 TL'den 16,49 TL'ye kadar gerilemişti. Bu hafta başında ise 16,60 TL civarından açılış yapan küresel rezerv para birimi dolar, hafta genelinde hafif bir şekilde yükseldi. ABD parası dolar, 16,71 liradan açtığı piyasayı haftanın son gününde 16,76 lira seviyesinden kapattı. Euro ise haftanın son işlem gününde 17,47 liradan açılış yapıp günü 17,43 liradan kepenk indirdi. 

Kriz dönemlerinde yatırımcının en çok tercih ettiği altın ABD ve Avrupa'daki enflasyonun son yılların en yüksek seviyesinde seyretmesi ve merkez bankalarının da fiyat artış hızını dizginlemek için faiz artışına gitmesi, altının tahtından olmasına neden oldu. Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı öncesi 1.850 dolar yakınında işlem gören altın martta 2.070 dolara kadar çıkmıştı ancak savaş altını bu süreçte değerli tutsa...