19 / 04 / 2024

Fehim Özkanca

Fehim Özkanca

Hazır yapı sektörü markası Karmod'un Nijerya ofisince kurulumu gerçekleştirilen yapılar, UNDP organizasyonunun Maiduguri şehrindeki hizmet ofisi olarak kullanılacak...

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Fehim Şenol İşbilir tarafından kuruldu.

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’nda Fehim Bozoğlan ve Zekeriya Bozoğlan ortaklığında kuruldu.

Hf Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hf Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Hikmet Peker ve Fehim Peker ortaklığında kuruldu.

Sevyap Tasarım Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sevyap Tasarım Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Fehim Arvas tarafından kuruldu.

Özkanca Konut Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkanca Konut Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahsen Özkanca ve Çağlar Özyürek ortaklığında kuruldu.

İkap Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkap Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de  20 bin TL sermaye bedeli  ile Murat   Demir  ve Fehim Mert Erkan tarafından kuruldu.

Özkanca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkanca Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahsen Özkanca, Çağlar Özyürek ve Hakkı Özkanca ortaklığında kuruldu.

Pergamon İnşaat Ticaret Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!    

Pergamon İnşaat Ticaret Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Fehim Han Abdik ve Mehmet Fidancı ortaklığında kuruldu.

Zirkon Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Zirkon Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 3 milyon 711 bin 600 TL sermaye bedeli ile Rasim Özkanca, Hasan Tahsin Özkanca ve Ali Reşat Özkanca tarafından kuruldu...

Olivin Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Olivin Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 439 bin 200 TL sermaye bedeli ile Rasim Özkanca, Hasan Tahsin Özkanca ve Ali Reşat Özkanca tarafından kuruldu...

Karan Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karan Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Murat Batır ve Hasan Fehim Han Abdik ortaklığında kuruldu. 

AVM yönetimlerinin uzlaşma kültürüne sahip olması gerekiyor!

Elle Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Fehim Akar, sektörde kredi borcu olmayan nadir şirketlerden biri olduklarını söylüyor. Sektör olarak AVM kiraları ve üreticilerle olan vade sorunları konularında çözüm aradıklarını belirtiyor.

Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi'nin temeli atıldı!

Yıkılan ve yapımına yeniden başlanılan Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi'nin temeli törenle atıldı.

Fehim Özkanca Haberi

Fehim Özkanca

Hazır yapı sektörü markası Karmod, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) için Nijerya'da ofis kurdu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Karmod'un açıklamasına göre, şirketin Nijerya ofisince kurulumu gerçekleştirilen yapılar, UNDP organizasyonunun Maiduguri şehrindeki hizmet ofisi olarak kullanılacak. 

Karmod Nijerya Temsilcisi Fehim Özkanca, konuyla ilgili açıklama yaptı. Özkanca, üretimden teslimata marka olarak gerçekleştirdikleri iyi organizasyonları sayesinde BM ile beraber UNICEF'in ülke genelindeki çok sayıda projesi için tercih edildiklerini bildirdi.

Özkanca, yapılarının bina güvenliği, uzun ömrü, yüksek izolasyon gibi çok sayıda avantaj içerdiğini söyledi. Özkanca, şunları ifade etti;

"Demonte olarak Türkiye'de ön üretim gerçekleştirdiğimiz yapılarımızı sevk ettiğimiz ülkede ekiplerimizle kısa sürede kullanıma hazır kurulumla teslim ediyoruz. Nijerya'da BM için daha önce göçmen bürosu ve mülteci kampı gibi önemli projeler gerçekleştirdik. UNICEF için hazırladığımız mobil okullar...