28 / 03 / 2024

Fenerbahçe Güzel Residence ulaşım

Fenerbahçe Güzel Residence ulaşım

Güzel Group, kentsel dönüşümün yoğun olarak yaşandığı bölgelerden biri olan İstanbul Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe'de projelendirilen Güzel Residence'nin yapımına başladı.

Güzel İnşaat Güzel Residence projesi!

Toplam 38 adet konutun yer aldığı Güzel İnşaat Güzel Residence projesi İstanbul Kadıköy Fenerbahçe'de hayata geçiriliyor. Proje 10 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Fenerbahçe' de yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Projenin bin 700 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Peki Fenerbahçe Güzel Residence ne zaman teslim?

1936 yılında evinin önünü en güzel süsleyenlere ikramiye verilmiş!

1936 yılında bahçe sahiplerine, evlerinin önünü güzel süslemeleri halinde ikramiye verilmiş.

Fenerbahçe tutkunu babalar için harika fırsatlar; Fenerium 2023 Babalar Günü İndirimi ve fiyat listesi

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi markası Fenerium, 2023 Babalar Günü kampanyasını duyurdu. İşte Fenerium'da indirime giren Babalar Günü ürünleri ve fiyat listesi...

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

Memur olmak isteyenlere güzel haber! Artık KPSS’yi dert etmeyin! Belediyede yüksek maaşla işiniz hazır! İşte şartlar!

Memur olmak isteyenlere güzel haber verildi. KPSS’ye gerek olmasan belediye işe girin. İşte aranan şartlar!

Fenerbahçe borsada yıldız gibi parladı! Hisseleri 2022’de ne kadar arttı?

Fenerbahçe Futbol A.Ş’nin hisseleri bu yıl rekorlara imza atarak bekleneni aşan artış gösterdi.  Fenerbahçe hisseleri ne kadar yükseldi?  İşte o detaylar…

Türk Telekom fiber abonelerine güzel haber! İnternet hızı 200 mbps oldu! 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türk Telekom, fiber abonelerine güzel haberi yeni kampanyası ile verdi! Hem yükleme hem de indirme hızı 200 mbps'e çıktı!

Gümüş yatırımcılarına güzel haber geldi! Gümüş fiyatları yükseliyor! Herkes bu rakamlara odaklandı...

Gümüş fiyatları 8 Temmuz Cuma günü yükselişe geçti 10 lira seviyelerine kadar gerileyen gümüş fiyatlarından bugün güzel haber geldi. Gümüş fiyatları tekrar yükselişe geçti. Herkes bu rakamlara odaklandı...

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi TBMM'de!

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilme kapsamına alınması meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Özden Kaboğlu konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ebru Güzel tarafından kuruldu.

Fenerbahçe Token'da 11.5 milyon TL'lik yakım yapıldı!

Ağustos'ta piyasaya sürülen ve yoğun talebin gösterildiği Fenerbahçe Token'da ilk yakım yapıldı. 15 Ekim tarihinde yapılan yakım işleminin 11 milyon 500 bin Türk Lirası'na denk olduğu açıklandı.

Fenerbahçe Token'da yakım yarın başlıyor!

Fenerbahçe Token'da ilk token yakma işleminin yarın gerçekleştirileceği belirtildi. İlk işlem gününde 150 lirayı aşan ve ardından düşmeye başlayan FB Token, 60 lira bandına kadar gerilemişti. Son günlerde yeniden yükselişe geçen token 67 liranın üzerinde işlem görüyor.

Fenerbahçe Token ilk işlem gününde yüzde 400 prim yaptı!

Fenerbahçe Token, dün işleme açıldı. Açılış sonrasında gelen yoğun rağbet Paribu'yu zaman zaman kilitlerken, Fenerbahçe Token ilk günde yüzde 400 civarında prim yaptı.

Süleyman Bülbül'den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin devrine ilişkin soru önergesi!

CHP Aydın Milletvekili Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Vakıflar Genel Müdürlüğüne devrini Meclis’e götürdü.

Fenerbahçe Güzel Residence ulaşım Haberi

Fenerbahçe Güzel Residence ulaşım

Biri 10 diğeri 11 kat iki binadan oluşan projedebin 700 metrekarelik yeşil alan bulunuyor. 140 ila 260 metrekare arasında değişen toplamda 38 dairenin yer aldığı Güzel Residence her daireye iki araçlık kapalı otopark düşerken, fitness salonu, sauna, yüzme havuzu, özel güvenlik gibi donatılar da bulunuyor. 



Projedeki dairlerin, gerçek rezidans kriterlerine uygun, kullanım alanları efektif, her türlü ihtiyaca ve konfora yönelik tasarlandığını belirten Güzel Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürkan Güzel, "Proje de her türlü ihtiyaca ve talebe destek verecek sistemi hayata geçirdik" dedi. Cadde ve civarında 30 yılı aşkın çok sayıda proje yaptıklarını anlatan Güzel, "Güzel Residence hem bizim hem caddenin en önemli projesi olarak hayat bulacak" diye konuştu. 



İki rezidansın oturum alanının arsanın sadece dörtte birine oturtulduğuna dikkat çeken Güzel...