29 / 03 / 2024

fer yapı istwest ödemeleri

fer yapı istwest ödemeleri

Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. Fer Yapı İstwest satış fiyatları 565 bin TL'den başlıyor.

Fer Yapı İstwest ödemeleri!

Fer Yapı İstwest ödemeleri banka kredili olarak ya da firma bünyesinde yapılabiliyor. Bahçelievler'de inşa edilen İstwest Konutları'nda 228 bin TL'den başlayan fiyatlarla satış süreci devam ediyor...

Boyner Holding İstwest vaziyet planı!

Boyner Holding ve Fer Yapı tarafından Bahçelievler'de hayata geçirilen Boyner Holding İswest vaziyet planı ile ilgili görüntüler haberimizde yer alıyor...

İstwest Fer Yapı lokasyon!

Ödemelere göre 120 aya varan vade imkanı sağlanan projede daire alanları 37 metrekareden başlıyor. İstwest Fer Yapı lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Fer Yapı İstwest satış fiyatları!

Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. Fer Yapı İstwest satış fiyatları 565 bin TL'den başlıyor.

Fer Yapı İstwest satış ofisi telefon!

Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Fer Yapı İstwest satış ofisi telefon numarası 0212 552 09 09 olarak belirlendi.

İstwest Fer Yapı iletişim!

İstwest Fer Yapı iletişim için 0212 552 09 09 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 120 ay vade imkanı sunan projede konut fiyatları 565 bin TL'den başlıyor.

Fer Yapı İstwest Projesi!

Fer Yapı İstwest Projesi 'nde daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Basın Ekspres Yolu'na bağlantılı konumda olan projede peşinatsız ödeme seçenekleri sunuluyor.

İstwest Fer Yapı ödemeleri!

Daire alanlarının 37 metrekareden başladığı proje Basın Ekspres Yolu'na direkt bağlantıda yükseliyor. İstwest Fer Yapı ödemeleri kapsamında taksitleri 2 bin 900 adet TL 'den başlıyor.

İstwest Fer Yapı güncel ödeme planı!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı'na 5 dakika uzaklıkta bulunan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor. İstwest Fer Yapı güncel ödeme planı kapsamında taksitler 2 bin 900 adet TL'den başlıyor.

Fer Yapı İstwest Evleri ödeme koşulları!

Lokasyon bilgisine göre Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje İstanbul Bahçelievler'de inşa ediliyor.Üstelik 'Fer Yapı İstwest Evleri ödeme koşulları' kapsamında peşinatsız 120 aya kadar taksit yapılıyor

Fer Yapı İstwest Evleri ödemeleri!

Lokasyon bilgisine göre Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje İstanbul Bahçelievler'de inşa ediliyor. Fer Yapı İstwest Evleri ödemeleri kapsamında peşinatsız 120 aya kadar taksit yapılıyor.

Fer Yapı İstwest satılık daire!

Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 120 aya kadar vade imkanı bulunuyor. Fer Yapı İstwest satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Fer Yapı İstwest Rezidans satılık!

İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen proje 988 adet daireden meydana geliyor. Fer Yapı İstwest Rezidans satılık daire tipleri 1+0 'dan 4+1' e kadar değişiklik göstererek tasarlandı.

İstwest Fer Yapı satılık daire!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. İstwest Fer Yapı satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Fer Yapı İstwest ödeme seçenekleri!

Fer Yapı İstwest ödeme seçenekleri kapsamında aylık taksitler 1.516 TL'den başlıyor. Toplam 988 adet daireden meydana gelen proje Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor.

fer yapı istwest ödemeleri Haberi

fer yapı istwest ödemeleri

Toplam 988 adet daireden meydana gelen projede daire büyüklükleri 37 metrekareden başlıyor ve 222 metrekareye kadar yükseliyor. Proje Fer Yapı ve Boyner Holding imzasıyla hayata geçiriliyor.


İstwest projesinde daire seçeneklerinin stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde farklı seçeneklerle dizayn edildi.


Lokasyon bilgisi kapsamında Ataköy sahile 10 dakika, Atatürk Havalimanı'na 5 dakika, Basın Ekspres Yolu'na direkt bağlantıda bulunan proje İstanbul Bahçelievler'de inşa ediliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede kış bahçesi, zen bahçesi, meyve bahçesi, yürüyüş parkurları, evcil hayvan parkı, 3 açık 2 kapalı yüzme havuzu, 3 fıtness salonu, mini basketbol sahası, squash salonu, pilates, aerobik ve yoga stüdyoları, masa tenisi salonu, 2 sauna,...