28 / 03 / 2024

Ferzan Özer aday

Ferzan Özer aday

Ferzan Özer, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Eyüp Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Eyüp Belediye Başkan adayı Ferzan Özer kimdir? İşte Ferzan Özer'in biyografisi...

Özer Kayalı Kuşadası yatırımları hakkında bilgi verdi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı katıldıkları yemekli toplantıda, Kuşadası 'nda yapılacak yatırımlar ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Özer Ka Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özer Ka Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Savaş Erkan Şube Müdürlüğü'nde 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ekim'de Avcılar'da kuruldu.

İsrail'den yüzer elektrik santraline onay!

İsrail'den yüzer elektrik santraline onay geldi. Filistin Sivil İşler Bakanı Hasan eş-Şeyh, İsrail yönetiminin, Türkiye'ye ait yüzer elektrik santralinin Gazze'ye en yakın noktaya demirlenmesini prensipte kabul ettiğini açıkladı.

Eskişehir, Guangzhou Uluslararası Kentsel Yenilik Büyük Ödülü'ne aday!

Eskişehir, Çin’in Guangzhou kentinde yapılacak 2014 Guangzhou Uluslararası Kentsel Yenilik Ödülü yarışmasında Yılmaz Büyükerşen'in projesi Kent Belleği Müzesi ile büyük ödüle aday... Eskişehir'e oy vermek için haberdeki linke tıklayın!

Fırat Özer kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Üyesi Fırat Özer kimdir? Fırat Özer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Fırat Özer 'in biyografisi..

Özer Akkuş kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Üyesi Özer Akkuş kimdir? Özer Akkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özer Akkuş ne zamandan beri İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi'nde görev alıyor?

Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer'in babası Fahri Aközer vefat etti!

Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer'in sevgili babası Fahri Aközer vefat etti. Fahri Aközer'in Cenazesi, 26.09.2014 Cuma günü Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecektir.

Uğur Özer Özgüven kimdir?

Özgüven Mimarlık kurucu ortağı Yüksek Mimar Uğur Özer Özgüven kimdir? Yüksek Mimar Uğur Özer Özgüven bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Uğur Özer Özgüven'in biyografisi..

Özer Tulgan Mimarlık Ankara Garanti Bankası binası inşaatını başlattı!

2014 Dünya Mimarlık Festivali’nde “Ofis Projeleri” kategorisinde finale kalan ve 1-3 Ekim 2014 tarihleri arasında Singapur’da jüri karşısına çıkacak olan proje, sürdürülebilir nitelikleriyle de Leed Gold Sertifikası’na aday…

Özer Mermer Grubu'nun acı günü! Hacı Yusuf Özer Vefat etti!

Özerler Holding A.Ş, Özer Konveyör Band A.Ş, Özerler Ayakkabı-Lastik A.Ş, Özer Mermer Grubu, Newco Balkan L.L.C Kosova, Büyük Özer A.Ş., Özer İletişim grup şirketlerinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Yusuf Özer vefat etti.

Ferzan Çelikkanat: Turizmi bekleyen en büyük tehlike kuraklık!

Turizm sektörüne markalı iş otelleri ya tınması olarak giren Er Yatırım ve Turizm A.Ş.'nin Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türk turizminin gelecekteki en büyük tehlikesinin kuraklık olduğunu vurguladı.

İstanbul Teknopark, Dünya Teknoparklar Kongresi'ne aday!

Savunma Sanayii Müsteşarlığı ve İstanbul Ticaret Odası’nın ana ortaklığında kurulan Teknopark İstanbul, 2016 yılında gerçekleştirilecek 33’üncü IASP Dünya Teknoparklar Kongresi’ne Türkiye adına ev sahipliği yapmaya aday oldu

Taner Yıldız: 100 megavatlık yüzer santralle Gazze'de enerji üreteceğiz!

TanerYıldız: "Kısa vadede gerekli izinlerin oluşmasıyla 100 megavatlık yüzer bir santralin, geminin oraya özel sektör aracılığıyla ulaştırılması ve Gazze'de bir balıkçı limanında demirleyerek enerji üretilip verilmesini amaçlıyoruz" dedi

Ferzan Özer aday Haberi

Ferzan Özer aday

Ferzan Özer kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Eyüp Belediye Başkan adayı Ferzan Özer oldu. Peki Ferzan Özer kimdir?


Ferzan Özer biyografi..

1895 Yılında Manastır Rumeli'den İstanbul'a gelen İlyas Efendinin torunu olan Ferzan Özer, Dedelerinden kalma Eyüp'te kurduğu  işletme 113 yıldır faaliyetlerine hala devam etmektedir. 


İlyas Efendi'nin kurucusu olduğu Özer ailesi Eyüp'ün sosyal ve siyasi hayatında her zaman yer almıştır. Demokrat Parti geleneğinden gelen Özer Ailesi 27 Mayıs 1960 darbesi ile Eyüp'ten sürülür.


Demokrasiyle beraber Tekrar Eyüp'e dönen aile Nişanca Mahallesi'ndeki yaşamını sürdürür. Ferzan ÖZER,  bu kadar köklü bir Eyüp'lü ailenin çocuğu olarak 14 şubat 1962'de doğmuştur. 


Babası Sabri ÖZER, Amcası Osman ÖZER ve...