26 / 04 / 2024

fethiye belediyesi yol yatırımları

fethiye belediyesi yol yatırımları

Fethiye İşletme Fakültesi’nde çalışmaları yerinde inceleyen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı büyükşehir yasası sonrası fakültenin ana binası olan A bloğunun yapımının uzadığını, ancak mayıs ayına kadar işletme fakültesinin bitireceklerini ifade etti.

Fethiye Belediyesi'nden kiralık iş yeri!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı, Muğla Fethiye'de yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Fethiye'de 36 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık iş yeri!

Fethiye Belediyesi, Muğla ili, Fethiye ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi 261 ada 16 parselde yer alan iş yerini 10 yıl süre ile 36 milyon TL'ye kiraya veriyor...

Muğla'da kaçak istinat duvarı iş makinesiyle yıkıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesi, Gökçeovacık Mahallesi’nde kaçak olduğu belirlenen istinat duvarı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı...

İlber Ortaylı: Ev almayın zeytinlik alın!

Fethiye Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Likya etkinliklerin konuşan Prof. Dr. İlber Ortaylı, ''Arkadaşlar ev almaktansa; 1 dönüm, 5 dönüm, 50 dönüm zeytinlik alın. Vatanı ancak bununla kurtarırsınız” dedi.

Fethiye Üzümlü Sosyal Tesisi için çalışmalar başladı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Fethiye Belediyesi, Üzümlü Sosyal Tesisi için çalışmalara başladı.

Fethiye Çenger Sosyal Tesisi Eylül'de açılacak!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fethiye Belediyesi, Çenger Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamlıyor.

Fethiye Belediyesi yat çekek yerini 10 yıllığına kiraya veriyor!

Fethiye Belediyesi, Göcek Mahallesi, Bingüş Mevkiideki yat çekek yerini 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 24 Temmuz'da yapılacak...

Fethiye Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık yat çekek yeri!

Fethiye Belediyesi, Göcek Mahallesi, Bingüş Mevkiideki Yat Çekek Yeri'ni 10 yıl süre ile kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 24 Nisan'da yapılacak..

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Fethiye Konferans Salonu'nun temeli 2018'de atılacak!

Fethiye Belediyesi bölgenin büyük ihtiyacı olan nikah ve konferans salonu için çalışmalara başladı, projenin temeli 2018'de atılacak.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Fethiye'ye 18 milyonluk rekreasyon alanı!

Fethiye Belediyesi bölgenin en büyük parkını hayata geçiriyor. 18 milyon TL'ye mal olacak olan rekreasyon alanının 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

fethiye belediyesi yol yatırımları Haberi

fethiye belediyesi yol yatırımları


Fethiye Belediyesi 41 mahallede çalışmalarına hız kazandırdı. Özellikle Fethiye Belediyesi’ne bağlanan köy ve beldelerde yapılan yol çalışmaları dikkatlerden kaçmazken, köylerde yol yapımlarının yüzde 85 tamamlandığı açıklandı.  Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı yapılan ve yapımı devam eden çalışmaları beraberinde Başkan Yardımcısı Mete Karacadağ ile Fen İşleri Müdürü Şahin Konuk’la beraber inceledi.


Rekreasyon alanına 25 milyon TL’lik yatırım!


Yaklaşık 25 milyon TL’ye mal olacak ve Fethiye’nin yeni cazibe merkezi haline gelecek olan, devlet hastanesi karşısındaki rekreasyon alanındaki çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aktaran Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Yapılan çok gözle gözükmüyor. Önce alt yapısını yapıyoruz. Hedefimiz 2018 yılında Fethiye’nin akciğerleri diye tabir ettiğimiz bu rekreasyon alanını halkımızın hizmetine sunacağız. Bundan sonrası yok zaten. Ondan sonra kuş cenneti var. Bizim ‘gerdanlık’ dediğimiz sahil bantlarının...