23 / 04 / 2024

Fethullah Gülenin evi

Fethullah Gülenin evi

15 Temmuz darbe girişiminin mimarı Fethullah Gülen’in Erzurum’daki doğduğu evin, umumi tuvalete çevrilmesi için çalışmalar başlatıldı.

İşte Fethullah Gülen'in Amerika'daki malikanesi!

Reuters haber ajansı, hakkında bir analiz yayımladığı Fethullah Gülen’in Amerika Birleşik Devletleri'ndeki evini tepeden görüntüledi. İşte Fethullah Gülen'in o malikanesi...

Ev sahiplerinin kiracıyı çıkarma şartları gündem oldu: 'Evi komple kiracıya mı verelim?' 

Mağdur ev sahipleri, kiracıyı tahliye etme şartlarına 'Evi komple kiracıya mı verelim?' diyerek tepki gösterdi. İşte Avukat Esat Özel'in gündem olan o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Evi ve arsası olanlar dikkat! Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 3 gün sonra başlıyor! 

Evi ve arsası olan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 3 gün sonra başlıyor. İşte emlak vergisi 2024 ödemeleri ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

Ev sahipleri dikkat! Kiracı bulmak için çok uğraşabilirsiniz! 

Konut fiyatlarında yaşanan ve kiraların sürekli artmasının önüne geçmek adına hükümet çeşitli adımlar atıyor. Buna göre, evi boş olan ev sahibi olumsuz yönde etkilenebilir. Bu düzenleme sonrasında ev sahipleri ne gibi sıkıntılar ile karşı karşıya kalacak.

Ronaldo'nun Portekiz'deki 22 milyon euroluk malikanesi görenleri hayrete düşürdü! Portekiz'in en pahalı evi olacak

Ronaldo'nun 22 milyon euro karşılığında Cascais'te yaptırdığı ve Portekiz'in en pahalı evi olacak malikanenin detayları görenleri hayrete düşürdü. İşte 22 milyon euroluk malikanenin ayrıntıları...

Kiracı olduğu evi günlük kiralayana 100 bin TL ceza!

Konut kira fiyatlarının yükselmesinin ardından kiracı olduğu evi, başkalarına günlük kiraya verip, kazanç elde edenlere 100 bin lira ceza kesilecek. 

250 bin TL'si olana 8 bin TL'nin üzerinde para yatırılıyor! Bu kazancı görenler evi arabayı satıyor! 

Kıyıda köşede birikmiş parası olanlar soluğu bankalarda alıyor. 250 bin TL'si olana 8 bin TL'nin üzerinde para yatırılıyor. İşte banka banka o rakamlar...

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var!

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var... İşte emlak vergisi ile ilgili detaylar...

Ev almak iseyenlere müjde! sıfır faizli kredi geliyor

Yaşanan depremin ardından, yaşanan kayıpların en aza indirgenmesi amaçlı yapılan hasar tespit çalışmaları ve alınacak önlemler gündemde. Evi hasar gören vatandaşlar  uygun fiyatlarla yeni konutların sahibi olabiliyor.

Depremde evi hasar görenler üzülmesin! Kredi desteğiniz hazır!

Depremde evi yıkılan ya da hasar görenler için açıklandı. Bu şartları taşıyanlara kredi desteği verilmektedir. İşte detaylar!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiriyor! Kiracı evi göstermezse davalık olabilir mi?  

Kiracı ve mülk sahibi arasındaki 'sancılı' ilişki, mahkemeye bu defa da 'yer gösterme' anlaşmazlığı için taşındı. Kiracı, satışa çıkarılan evi alıcılara gezdirmeye karşı olumsuz tepki veriyor. Mülk sahipleri ise yer gösterme izni davası açmaya başladı bile. 

Kiracı evi göstermiyorsa ne yapılır?

Gayrimenkulünü kiraya veren ev sahipleri isterse kiradaki evini satabiliyor. Bu süreçte kiracıların alıcılara evi göstermesi gerekiyor. Peki, kiracı evi göstermiyorsa ne yapılır?

Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı yapılacağını söyledi.

Fethullah Gülenin evi Haberi

Fethullah Gülenin evi

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin seçilmiş cumhurbaşkanı ve hükümetine karşı darbe girişiminde bulunan FETÖ’nün elebaşı Fethullah Gülen’e, Erzurumlular büyük tepki göstermiş, hemşehri olarak kabul etmediklerini belirtmişlerdi. 






Darbe girişiminin ardından halkın yıkılmasını talep ettiği Gülen’in doğduğu evle ilgili açıklama yapıldı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet sekman, konuyla ilgili hukuki süreç üzerinde çalışıldığını ve valilik ile koordineli olarak söz konusu evin umumi tuvalet yapılacağını belirtti. Haber, Erzurum’da büyük coşkuya neden oldu. 



Güneş






Haber Bursa Hakimiyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...





Beyaz TV programcısı Latif Şimşek, Fethullah Gülen'in Erzurum'daki doğduğu evin umumi tuvalet yapılacağını iddia etti. Şimşek, bu bilgiyi Belediye Başkanı'nın da doğruladığını yazdı.


Beyaz Tv'nin ekran yüzlerinden...