25 / 04 / 2024

Fetih Emlak Taşımacılık Yapı İnşaat Limited Şirketi

Fetih Emlak Taşımacılık Yapı İnşaat Limited Şirketi

Fetih Emlak Taşımacılık Yapı İnşaat ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 13 Şubat 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile, Songül İlgen tarafından kuruldu...

İhsan Çelik İnşaat Otomotiv Tekstil Taşımacılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhsan Çelik İnşaat Otomotiv Tekstil Taşımacılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Çelik tarafından kuruldu. 

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Al Ameen Emlak Otomotiv Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Ameen Emlak Otomotiv Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Al-Ameen Adnan Al-Kawak tarafından kuruldu.

Raad Turizm Taşımacılık Organizasyon Emlak Otomotiv İnşaat İth.İhr.Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Raad Turizm Taşımacılık Organizasyon Emlak Otomotiv İnşaat İth.İhr.Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Raad Turizm Taşımacılık Organizasyon Emlak Otomotiv İnşaat İth.İhr.Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kardaş tarafından kuruldu.

Cihanoğlu Mimarlık İnşaat Emlak Taşımacılık Ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Cihanoğlu Mimarlık İnşaat Emlak Taşımacılık Ve Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Pirim ve Ömer Pirim ortaklığında kuruldu.

Çizmeciler Otelcilik Turizm Taşımacılık Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!  

Çizmeciler Otelcilik Turizm Taşımacılık Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Çizmeci tarafından kuruldu. 

Altın Tulip Otelcilik Taşımacılık Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Tulip Otelcilik Taşımacılık Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Üner tarafından kuruldu.

Sönmezler Emlak Otomotiv Reklam Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Emlak Otomotiv Reklam Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.A. Salman tarafından kuruldu. 

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vıctorıa Turizm Taşımacılık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Anamohammad Gharehdashlı, Ehsan Zandı, İbrahim Halil Satıcı ve Yaşar Özbey ortaklığında kuruldu.

Fetih Emlak Taşımacılık Yapı İnşaat Limited Şirketi Haberi

Fetih Emlak Taşımacılık Yapı İnşaat Limited Şirketi

200 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, yurtiçinde ve yurtdışında her nevi bina, konut, prefabrik konut, plazalar, rezidanslar, tatil sitesi, spor tesisi, turistik site, dinlenme tesisi, sanayi sitesi, otel, motel, okul, hastane, iş hanı, fabrika, sinema, tiyatro, opera, petrol istasyonu gibi her nitelikte ve özellikte gayrimenkul yapıları ile köprü, yat limanı, tünel, yol, sulama ve içme suyu tesisleri ile kanalizasyon tesisleri ve barajların yapı taahhüdünde bulunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kavacık Fatih Sultan Mehmet Caddesi Sezgin Sokak NO:14/1 Daire:5 adresinde faaliyete geçirildi. 13 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Songül İlgen tarafından...