18 / 04 / 2024

FETÖcü 60 işadamının mal varlığına el konuldu

FETÖcü 60 işadamının mal varlığına el konuldu

FETÖ ile bağlantılı 5 bin şirketi mercek altına alan Maliye, 210 firmaya 2.7 milyar lira para cezası kesti. 60 işadamının daha mal varlıklarına el konuldu.

Ünlü iş adamı 60 bin TL'ye oturan kiracısını hava parası vererek çıkardı! Evinin yeni kira bedeli ise dudak uçuklattı

Ünlü işadamı Fırat Yiğit, İstanbul'un Bebek semtinde 60 bin liraya oturan kiracısını çıkarmak için 2 milyon TL hava parası vermeyi teklif etti. Kiracı ise kabul etti. İşadamı, aynı evi tekrar kiraya verecek. Evin yeni kiralık bedeli ise görenlerin dudağını uçuklattı...

Emeklilere 2023 için son dakika ikramiye müjdesi! Cüzdanları şişirecek bu rakamı duyanın resmen aklı başından gitti

Emeklilere 2023 için son dakika ikramiye müjdesi... Cüzdanları şişirecek bu rakamı duyanın resmen aklı başından gitti... Hemen bakın...

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Dolar için son dakika 2023 tahmini geldi! Dolar tahttan inecek mi? Hemen bu çarpıcı açıklamaya bakın!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasındaki dolar için son dakika 2023 tahmini geldi. Peki dolar tahttan inecek mi? Hemen bu çarpıcı açıklamaya bakın...

Zabıtanın sarımsak tezgahına el koyduğu yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu

Ekonomik sıkıntılar içinde hayatını devam ettirmek için seyyar tezgahta sarımsak satan yaşlı bir adamın tezgahına zabıta ekipleri tarafından el konuldu. Olay sonrası yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu.

Düzce'de hayırsever iş adamının desteğiyle inşa edilecek ortaokulun temeli atıldı!

Düzce'de, Milli Eğitim Bakanlığı, belediye ve hayırsever iş insanının desteğiyle inşa edilecek okulun temeli atıldı.

Süleyman Başbuğ en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı!

Sunbaş Yapı, çağın gereksinimlerini karşılayan projeler üretmeye devam ediyor. Firma sahibi başarılı işadamı Süleyman Başbuğ, bu yıl Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde 2020 yılının en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı.

Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri, The Ritz'i 800 milyon Sterlin'e satın aldı!

Ünlü İngiliz milyarder Barclay kardeşlerin, Londra'nın ünlü oteli The Ritz'i Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana Al-Hajri'ye 800 milyon Sterlin'e sattığı öğrenildi...

Satışa çıkacak Les Ottomans Otel'e İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından biri olan manzarası ve tarihiyle büyük beğeni toplayan Hotel Les Ottomans satışa çıkıyor. 400 milyon liraya alıcı bulması beklenen otele İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu.

İbrahim Çeçen: İşadamının frene basma lüksü yoktur!

IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen, kriz döneminde iş adamlarının yaptıkları yatırımlarla dönüşüme destek vermesi gerektiğin ifade ederek “İş insanlarının sıkıntı var diye yatırımda frene basma lüksü yok. Şartlar ne olursa olsun yatırımımız sürecek” açıklamasını yaptı.

Reza Zarrab aidatını ödemedi! Ebru Gündeş'e haciz geldi!

ABD’de yargılanan Reza Zarrab, Metroport Rezidans’taki 2 ofisinin aidatını ödemeyince, 18 bin liralık borç, 2 yılda yasal faizle 30 bin liraya çıktı. Yönetim icraya gitti. Haciz kararı, işadamının şarkıcı eşi Ebru Gündeş’e bildirildi.

FETÖ'cü Akın İpek İngiltere’deki evini kliseye çevirdi!

İngiltere’de dört malikâne alan FETÖ’cü Akın İpek'in bir evi kiliseye çevirdiği belirlendi. İpek’in İngiltere’de kaçmadan önce açtığı davaları kazanamadığı öğrenildi.

FETÖ'cü Ali Acar'ın oteli 155 milyon TL'ye icradan satışta!

FETÖ soruşturması kapsamında 10 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırılan işadamı Ali Acar’a ait Alila Deluxe Termal Hotel&SPA icradan satışa çıkarıldı. Otelin satış bedeli ise 154 milyon 953 bin TL olarak açıklandı.

FETÖcü 60 işadamının mal varlığına el konuldu Haberi

FETÖcü 60 işadamının mal varlığına el konuldu

FETÖ ile bağlantılı 5 bin şirketi mercek altına alan Maliye, 210 firmaya 2.7 milyar lira para cezası kesti. 60 işadamının daha mal varlıklarına el konuldu.


FETÖ'NÜN 15 Temmuz'daki kanlı ihanetinin ardından MİT, İçişleri, Maliye ve Gümrük Bakanlığı'nın yürüttüğü 4 ayaklı soruşturmalar çerçevesinde örgütle bağlantılı 5 bin şirket mercek altına alındı. Maliye'nin ilk tespitlerinin ardından vergi kaçakçılığı, usulsüz işlemler, darbe girişimi sonrası şüpheli para transferleri tespit edilen 210 şirkete 2.7 milyar lira para cezası kesildi. Örgüte doğrudan para aktaran 60 işadamının daha "terörü finanse etmek" suçundan mal varlıklarına da el konuldu.


DOKUNULMAYACAK

Maliye ve Gümrük Bakanlığı'nın koordineli yürüttüğü çalışmada bu şirketlerin banka hesapları, para transferleri, kiralama, örgüte para aktarma, yurtdışındaki bağlantılarında 17-25 Aralık sonrası tutumları dikkate alındı. Bu tarihten sonra FETÖ'ye mesafe koyan...