20 / 04 / 2024

FİKENTDER Dernek Başkanı

FİKENTDER Dernek Başkanı

Anka Yapı ilk imzalara başlamış olmasına rağmen Mist İnşaat ile sözleşme imzalayarak yola devam etmek isteyen çoğunluk sesine lakayt kalmadı.

'Kiralar pahalı' diyen MB Başkanı Erkan hakkında yeni iddia: Bodrum'da denize sıfır villa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki kiraların ne kadar yüksek olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Tartışmalar devam ederken Erkan'ın Bodrum’da denize sıfır villası olduğu iddia edildi. 

Türk Lirası'ndan sıfır atılacak mı? Merkez Bankası Başkanı ilk kez açıkladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Hafize Gaye Erkan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda verdiği sunum sonrasında milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

IMF Başkanı Georgieva'dan flaş açıklama: Orta vadeli büyüme beklentileri zayıf kalıyor!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, özellikle imalat sektöründe faaliyetin yavaşladığını vurgulayarak, "İleriye bakıldığında, orta vadeli büyüme beklentileri zayıf kalmaya devam ediyor." şeklinde konuştu.

1 kilo havuç 50 TL oldu! Dernek başkanı: Bugünlerde bence yemeyelim, biz de yemiyoruz!

Havuçun kilogram fiyatı 50 TL'ye ulaştı. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan İstanbul Halciler Derneği Başkanı, "Bugünlerde bence yemeyelim, biz de yemiyoruz." dedi.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar vakıf üniversitelerine indirim çağrısı yaptı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Yükseköğretim Meclisi İstişare Toplantısı, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın katılımıyla yapıldı. Özvar, burada vakıf üniversitelerine de çağrıda bulundu. İşte detaylar!

Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı İsmail Gülle'nin yerine gelen isim belli oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi başkanı İsmail Gülle'nin yerine seçilen isim belli oldu. İsmail Gülle, 4 yıl başkanlığını yaptığı TİM'e veda ederken 'Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz, hâkimi olamadığımız bu dünya için fırıldaklık yapmadan görevi yerine getirdim' şeklinde konuşmuştu.

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Evim mağdurları AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel'le görüştü!

Faizsiz konut şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan Evim Mağdurları AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel'le bir araya geldi.

Gayrimenkul alımı fırtınası başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta yaptığı yabancı yatırım çağrısı sektörleri hareketlendirdi. Sektörün duayen ismi Dr. Ali Gökçiler, ''Çeşitli ülkelerden gayrimenkul alımı fırtınası başladı'' dedi.

Hazım Akyol, Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan görev dağılımı sonucu; Hazım Akyol Yönetim Kurulu Başkanlığına, Halil Çelik Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçildi. 

Mikail Hıdır, Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan görev dağılımı sonucunda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanlığına, Şükrü Mete Tepegöz Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçildi. 

Dr. Tamer Saka, Yapı Ürünleri Federasyon Başkanı oldu!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu’nun (YÜF) Genel Kurul Toplantısı’nda, Başkanlığa TÇMB Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka seçildi...

FİKENTDER Dernek Başkanı Haberi

FİKENTDER Dernek Başkanı

Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde ilk inşaata başlayan firma olan Anka Yapı orta ada isimli adasından çoğunluk vatandaşların Mist İnşaat ile anlaşarak devam etmek istemesi karşısında sessiz kalmadı. Anka Yapı çoğunluk vatandaşların sesine kulak vererek onların mağdur olmamaları için Mist İnşaat lehine 2207- 2208 - 2209 - 220 nolu orta ada isimli o adadan çekilme kararı aldı.


FİKENTDER Derneği Başkanı Yasin Bektaş'ın da çoğunluk vatandaşların mağdur olmamaları ve Fikirtepe'de işlerin hızlanması için iki firma arasında yaptığı arabuluculuk ve uzlaştırma girişimleri sonuç vermiş oldu. Mist İnşaat FİKENTDER Derneği'ne ve Dernek Başkanı Yasin Bektaş'a adadaki sorunun çözümü, vatandaşların mağdur olmamaları ve işlerin hızlı bir şekilde ilerlemesi için Anka Yapı ile aralarında uzlaşma sağlanması ve nihai pozitif hedefe ulaşılması için yaptıkları yapıcı katkı ve...