25 / 04 / 2024

Fikirtepe bina yangın

Fikirtepe bina yangın

Fikirtepe'de inşaat halindeki 25 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Duman yükselen binadaki yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Şua İnşaat'tan Elite Concept yangın açıklaması!

Şua İnşaat, 15 Ekim Cumartesi akşamı Fikirtepe’de yer alan rezidans projesi Elite Concept'te çıkan yangın ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Fikirtepe'de 25 katlı binanın inşaatında yangın!

Fikirtepe'de inşaat halindeki 25 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Duman yükselen binadaki yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Şişli'de bir bina inşaatında yangın çıktı!

Şişli'de, inşaat halindeki bir binanın çatı katında çıkan yangın, çevredekilere panik yaşattı. Yangına müdahale için yola çıkan itfaiye ekiplerinin trafik nedeniyle olay yerine ulaşmakta zorlandığı görüldü.

İzmir Basmane'de yangın çıktı!

İzmir’in Basmane semtinde bulunan ahşap binada henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. Oteller bölgesinde 1300 sokak 10 numarada bulunan ahşap metruk bina, rüzgarın da etkisiyle alev alev yandı.

Tekirdağ'da apartmanın bodrumunda yangın

Çorlu ilçesinde apartmanın bodrum katında çıkan yangında yoğun dumandan etkilenen biri itfaiye eri 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Bina sakinleri tahliye edilirken, yangın kısa sürede söndürüldü.

Fatih'te 2 binada yangın çıktı!

Fatih'te, eski oldukları için güçlendirme çalışması yapılan bitişik iki bina yandı.2 katlı ahşap binada belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, bitişiğindeki binaya sıçradı...

Manavgat'taki ilkokul binasında yangın çıktı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir ilkokul binasının altında bulunan kantinde gaz sıkışmasından olduğu tahmin edilen patlamada, 1 kişi yaralandı. Çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, bina harabeye döndü

Paris’te kamu radyoları binasında yangın çıktı!

Fransa’nın başkenti Paris’te kamu radyolarının bulunduğu binada yangın çıktı. Yangın dolayısıyla bina tamamen boşaltılırken, radyo yayınlarına geçici süreyle ara verildi. Yangın nedeniyle yaralanma ve can kaybını bulunmadığı öğrenildi.

1955 yılının ilk dokuz ayında 996 yangın vakası olmuş!

1955 yılı ocak ayı başından eylül ayı sonuna kadar İstanbul'da 996 yangın vakası olmuş. Bu yangınlarda 21 tane bina tamamen, 111 bina ise kısmen yanmış.

Yangın sigortası nedir?

Özel veya ticari amaçla kullanılan her türden bina ve muhteviyatı meydana gelen yangın sonrasında fiziki hasarlara karşı teminat altına alan yangın sigortası nedir? Yangın sigortası poliçesi nasıl yapılır?

Rusya Sibirya'da 25 katlı binada yangın çıktı!

Rusya’nın Sibirya bölgesi kentlerinden Krasnoyarsk’ta bulunan 25 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir sebeple alev aldı. 120 dairenin bulunduğu binanın 18. katında çıkan yangın kısa sürede binanın tamamına yayıldı...

Bomonti Hilton Otel’deki yangın faciası nasıl önlendi?

İstanbul Bomonti’deki Hilton Oteli teras katında jenaratörün tutuşması sonucu küçük çaplı bir yangın çıktı. Bina dış cephesinin Alubond A2 yanmaz kompozit panel ile kaplı olması büyük bir faciayı önledi.

Yangın güvenliği sorumluluğu!

Binaların yangın güvenliğinden kamu kurum ve kuruluşları ile özel kuruluşlarda en büyük amir, diğer bina, tesis ve işletmelerde sahip veya yöneticiler sorumlu oluyor. İşte yangın güvenliği sorumluluğu...

Fikirtepe bina yangın Haberi

Fikirtepe bina yangın

Kadıköy Fikirtepe'de inşaat halindeki 25 katlı bir binanın bodrum katında elektrik kablolarında yangın çıktı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; binanın 3'üncü katına kadar sıçrayan yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. 

Duman yükselen binadaki yangına itfaiyenin müdahalesi devam ediyor.