19 / 04 / 2024

Fikirtepe Göztepe Çocuk Esirgeme Kurumu arazisi satıldı mı

Fikirtepe Göztepe Çocuk Esirgeme Kurumu arazisi satıldı mı

Kadıköy Fikirtepe’de bulunan ve 2007’de Avusturyalı Meinl European’ın satın aldığı Göztepe Çocuk Esirgeme Kurumu arazisi 16 Mayıs’a kadar yeni sahibine devrediliyor. Kulislerde toplam 90 dönümlük arazinin en az 100 milyon Euro’ya satılacağı konuşuluyor...

Zer Göztepe: Fikirtepe'ye yeni bir bakış açısı!

Ceylan İnşaat, inşaat sektöründeki tecrübesini Fikirtepe’ye yeni bir bakış açısı getirdiği Zer Göztepe ile taşıyor. İlbank, KİPTAŞ ve Ceylan İnşaat’ın bilirkişiliğiyle ortaya çıkan proje; 675 konuttan meydana gelecek 360 derece bir yaşam projesi olarak yükselmeye hazırlanıyor.

Ceylan İnşaat'tın Zer Göztepe projesiyle Fikirtepe'ye 675 konut geliyor!

Ceylan İnşaat'tın Zer Göztepe projesiyle Fikirtepe'ye 675 konut geliyor. Proje 3 blok şeklinde yükselecek.

Zer Göztepe Fikirtepe satılık daire!

Ceylan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Zer Göztepe Fikirtepe projesi üç panoramik blok şeklinde yükseliyor. Zer Göztepe Fikirtepe satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Fikirtepe Zer Göztepe satılık daire!

Ceylan İnşaat imzası taşıyan Zer Göztepe projesi 675 konuttan meydana geliyor. Fikirtepe Zer Göztepe satılık daire tipleri haberimizde yer alıyor.

Zer Göztepe projesi yolda!

Ceylan İnşaat, Fikirtepe’deki Zer Göztepe projesini İlbank ve KİPTAŞ ortaklığı ile hayata geçiriyor. 105 bin metrekare inşaat alanlı Zer Göztepe projesi, İller Bankası garantör ortaklığı ile Ceylan İnşaat’ın projesi olarak inşaa edilecek.

Polat Ev Göztepe Evleri adres bilgisi!

Polat Ev Göztepe Evleri projesi Polat İnşaat imzasıyla İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirildi. Polat Ev Göztepe, 2 blok olarak planlandı...

Pırlanta Göztepe’nin sonuna gelindi!

Fikirtepe’nin en gözde projelerinden olan ve Quality Proje ödülünü alan Pırlanta Göztepe’nin sonuna gelindi.

Ziverbey- Göztepe hattı kentsel dönüşümle değerleniyor!

İstanbul Anadolu Yakası’nda Fikirtepe ile başlayan kentsel dönüşüm hareketi, komşu semt olan Ziverbey-Göztepe hattında da hız kazandı. Bağdat Caddesi’ne yakınlığı bölgeye ilgiyi artırıyor.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe Evleri satış ofisi!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe Evleri satış ofisi telefon numarası 0216 505 04 34 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede banka kredisiyle veya peşin olarak ödeme yapılabiliyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe adres bilgileri!

Kadıköy Pırlanta Göztepe adres bilgileri kapsamında proje, Fikirtepe Mahallesi Hızırbey Caddesi üzerinde yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılacağı projede fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim!

Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede bulunan proje toplam 8 bin 774 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim telefon numarası 0216 505 04 34 olarak belirlendi.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe Evleri satılık!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe Evleri satılık dairelerin fiyatları 540 bin 65 TL'den başlıyor. Erkan İnşaat imzasını taşıyan Pırlanta Göztepe Evleri Mayıs 2017'de teslim ediliyor...

Fikirtepe Pırlanta Göztepe iletişim!

Konum bilgisine göre Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Fikirtepe Pırlanta Göztepe iletişim bilgisi kapsamında telefon 0216 505 04 34 olarak belirlendi.

Fikirtepe Göztepe Çocuk Esirgeme Kurumu arazisi satıldı mı Haberi

Fikirtepe Göztepe Çocuk Esirgeme Kurumu arazisi satıldı mı



İstanbul’un Anadolu yakasının en değerli arazilerinden biri olan ve Göztepe Çocuk Esirgeme Kurumu (ÇEK) arazisi olarak bilinen 90 dönümlüğündeki arazi, Atrium Europan Real Estate tarafından 16 Mayıs 2014 tarihine kadar yeni sahibine devrediliyor. 


Gayrimenkul kulislerinde; Göztepe ÇEK arazisinin en az 100 milyon Euro değerinde olduğu ve adı sır gibi gizli tutulan yeni sahibine 16 Mayıs 2014 tarihine kadar tapu devrinin yapılacağı konuşuluyor. 


Arazi için daha önce uluslararası yapı marketi ve alışveriş merkezi yatırımcılarının teklif verdiği de gelen bilgiler arasında.



Arazi ne zaman Avusturyalı firmanın oldu?


Türkiye, arazinin ilk satışını 21 Şubat 2007 tarihli Vatan Gazetesi’nde Tebernüş Kireçci imzasıyla yayımlanan haberle öğrenmişti. Kireçci’nin haberine göre; Avusturyalı Meinl Bank’ın ana hissedarı olduğu Meinl European, İstanbul Göztepe’de Çocuk Esirgeme Kurumu’na ait olan 90 dönümlük dev...