24 / 04 / 2024

File market zinciri

File market zinciri

BİM tarafından yapılan açıklamada "FİLE markası altında yeni bir perakende modelinin tasarlanması, denenmesi ve gerektiğinde uygulamaya geçirilmesi için tüm çalışmaları yapmak üzere şirketin İcra Kurulu'nun yetkilendirilmesine karar verildi"...

BİM, File market zinciriyle büyüyecek!

Yeni bir şeyler söylemek üzere pazardaki stratejisini kırmızı çizgide tutan BİM, “ File ” isimli market zinciriyle Migros ve CarrefourSA gibi büyük marketlerle rekabete hazırlanıyor.

Ayçiçek yağında dev indirim: Elini çabuk tutan ayçiçek yağı indiriminden yararlanacak! İşte fiyatı...

Bir market zinciri, ayçiçek yağı kategorisinde büyük bir indirimle tüketicilere avantajlı alışveriş fırsatları sunuyor. 4 litrelik ayçiçek yağının satış fiyatı bu markette 136 TL'ye kadar düşürüldü. İşte bu indirim kampanyasının detayları...

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro Max inanılmaz indirimle A101'de! 20 Ağustos 2023 fiyat listesi...

A101, sürpriz bir adım atarak iPhone 13 Pro Max'i inanılmaz indirimle satışa sunuyor! Geçmişte akıllı telefon stoğu olmayan market zinciri, şimdi Apple'ın son modeliyle müşterilerini şaşırtıyor.

A101'de kağıt havlu 49.90 TL'ye düştü! 

A101 market zinciri Papia kağıt havlulara indirim yaptı. Kullan-at mantığı ile hayata pratiklik sağlayan kağıt havluların A101'deki satış fiyatına indirim uygulandı. Papia kağıt havlular bitmeden hemen yetişin!

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

A101 çılgın indirimlerine devam ediyor! Ayçiçek Yağı 134 TL'den satışta

Ayçiçek yağında mükemmel indirim bu kez A101'den geldi. A101 market zinciri Komili 5 litre ayçiçek yağını %8'lik bir indirimle, 5 Litre Komili Afiyetlik Ayçiçek Yağı 134 TL'den satışa çıkardığını ilan etti. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

iPhone 11'e Mayıs'a özel bahar indirimi! Carrefoursa bir çılgınlık yaptı!

Carrefoursa, Türkiye'deki müşterilerine cazip fiyatlı akıllı telefonlar sunan popüler bir market zinciri. Özellikle üretimi durdurulan iPhone 11 modeli, müşteriler arasında yoğun ilgi görüyor.

A101 bayram öncesi bombayı patlattı! Tuvalet kağıdındaki kampanyayı kaçırmayın

Tuvalet kağıdına büyük bir indirim de A101'den geldi. A101 market zinciri 32'li tuvalet kağıdının satış ücretini dibe çekti. İşte tuvalet kağıdında büyük indirim yapan o market ve indirimin ayrıntıları.

BİM yeni haftaya çılgın indirimlerle giriyor! Ev hanımları bu kampanyaya bayılacak

BİM market zinciri, ekonomik tesirler sebebiyle müşterilerine indirimli ürünler sunmaya devam ediyor. 14 Nisan kataloğunu merak edeneler için BİM aktüel ürünler kataloğunu yayınlandı ve birçok farklı üründe indirimler yapılacak. İşte 14 Nisan aktüel ürünleri.

A101 Aktüel Kataloğu 13 Nisan 2023! Bu hafta bahçe ürünleri, kamp çadırları, Airfryer'lar ve elektronik ürünler satışta!

A101 market zinciri, ekonomik faktörler nedeniyle tercih edilen en popüler market zincirlerinden biridir ve 13 Nisan'da geçerli olacak indirimli ürünlerin yer aldığı aktüel kataloğu yayımlandı.

BİM'de indirim fırtınası! Kumtel Airfryer 1.799 TL, 16 parça yemek takımı 699 TL! BİM 14 Nisan Cuma kataloğu!

BİM market zinciri, ekonomik etmenler nedeniyle tercih edilen en popüler market zincirlerinden biridir. 14 Nisan tarihinde geçerli olacak kataloğu yayımlandı ve birçok ürün indirimli olarak satışa sunulacak. Aşağıda 14 Nisan'da geçerli olacak indirimli ürünler listelenmiştir.

Satıştan kaldırılan ucuz iPhone 11 karşı konulamaz fiyatı ile A101'de! Bu fırsatı kaçıran sonra çok üzülür! Hemen koşun!

A101 market zinciri, ülkemizde popüler market zincirleri arasında yer almakta ve güzel bir haberimiz var. Sınırlı stoklarla A101'de satışa sunulan iPhone 11 modeli, yeniden raflarda yerini aldı. 1 Nisan 2023 tarihli fiyat listesi aşağıdaki gibidir...

A101 30 Mart 2023 'Aldın aldın' Kataloğu Açıklandı! Elektrikli araç, akıllı telefon ve daha fazlası satışa çıkıyor!

30 Mart'ta geçerli olacak indirimlerle birlikte, A101 market zinciri ekonomik faktörler nedeniyle en çok tercih edilen marketler arasında yer almaktadır ve bu market zincirinin kataloğu da yayımlanmıştır.

Dev market zinciri 1000 üründe fiyat sabitledi!

ŞOK Marketler ocak ayı boyunca 1000 üründe fiyatlarını sabitleyeceğini açıkladı

File market zinciri Haberi

File market zinciri

Perakende devi BİM, File markası altında yeni bir market zincirinin kurulacağını açıkladı.


BİM'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada; File markası altında yeni bir perakende modeli çalışması yapılacağı açıklandı.


Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


"15.07.2014 tarihinde yayımladığımız Özel Durum Açıklamasında, Şirketimizce potansiyel yatırım imkanlarının tespit edilmesi ve bu fırsatların değerlendirilmesine ilişkin zaman zaman bazı araştırma çalışmalarının yapıldığına ilişkin bilgi paylaşmıştık. 


Şirket'imiz Yönetim Kurulu 10 Eylül 2014 tarihinde, perakende sektöründe faaliyet gösteren şirketimizin mevcut modelinin yanı sıra farklı bir modelin uygulanabilirliği hususunda yapılan araştırma çalışmasını değerlendirmiş, nihayetinde "FİLE" markası altında yeni bir perakende modelinin tasarlanması, denenmesi ve gerektiğinde uygulamaya geçirilmesi için tüm çalışmaları yapmak üzere Şirket İcra Kurulu'nun yetkilendirilmesine karar...