26 / 04 / 2024

Filyos Limanı Projesinde son durum ne

Filyos Limanı Projesinde son durum ne

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Filyos Limanı Projesi'nde yüzde 67 ilerleme sağlandığını söyledi.

2'nci Abdülhamit´in rüya projesi Filyos Limanı 2020'de tamamlanacak!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde, 2. Abdülhamit döneminde ortaya atılan Filyos Projesi'nin önemli parçalarından biri olan Filyos Limanı inşaatının 2020'de bitirilmesi planlanıyor...

Filyos Limanı Projesi'nde sona yaklaşıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada "Osmanlı padişahlarından Sultan Abdülhamid döneminden itibaren hayata geçmesi planlanan Filyos Projesi'nde sona yaklaşıldı." dedi.

Bakan Dönmez’dan flaş gaz açıklaması! İşte Karadeniz gazının verileceği tarih

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, beraberindeki heyetle birlikte ziyaret ettiği Filyos Limanı’nda, Karadeniz’de 2020 yılında keşfi yapılan doğal gazın sisteme verileceği net tarihi açıkladı.

Fatih Dönmez: Doğal gazda önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler olacak

Zonguldak’ın Filyos Limanı’nda hazırlıklarını tamamlayan Yavuz sondaj gemisi, Karadeniz’deki ilk görevi için demir aldı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) envanterine kayıtlı Fatih, Kanuni ve Yavuz sondaj gemileri, Karadeniz’de ilk kez birlikte görev yapacak.

Gayrimenkul Sektöründe Gözler Filyos’ta!

Türkiye'nin ilk mega endüstri bölgesi olan Zonguldak Filyos yatırımcıların ilgi odağı olmaya başladı. Filyos Liman Projesi’nin inşa edilmesinden sonra ilgi rağbet görmeye başladı. 

Filyos Limanı 2.2 milyar TL'ye mal oldu!

Filyos Limanı'nın toplam maliyeti 2.2 milyar Türk Lirasına ulaştı. Limanın açılışı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek.

Filyos Limanı yarın hizmete açılıyor!

Karadeniz’de bulunan doğalgaz rezervinin karadaki merkezi olarak inşa edilen Filyos Limanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın hizmete açılıyor.

Filyos Limanı'nın maliyeti 4 kat arttı!

2016'da 537 milyon TL'ye sözleşme imzalanan Filyos Limanı projesinde fiziki gerçekleşme yüzde 99 oldu. Ancak bedeli neredeyse 4 kat artarak 2.2 milyar TL'yi buldu.

Galataport projesinde çalışmalar tamamlanıyor!

Galataport Kruvaziyer Liman projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. Proje dahilinde ilk gemi Nisan ayında limana yanaşacak.

Adil Karaismailoğlu: 26 havalimanı sayısını 56'ya yükselttik!

Filyos Limanı'nda incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, önemli açıklamalar yaptı.

Filyos Limanı'nın 2'nci ihalesini 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat aldı!

“2. Abdülhamit’in Rüyası” olarak tanıtılan Filyos Limanı için ikinci bir ihale gerçekleştirildi. İkinci ihale “Pazarlık” usulüyle düzenlendi. İhale 695.4 milyon TL'ye Kolin İnşaat’a verildi. İhale sonucu tam 439 gün sonra açıklandı.

Filyos Limanı'ndaki çalışmalarda sona gelindi!

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz yaptığı açıklamada şehirde yapımı devam eden Filyos Limanı'ndaki çalışmaların bitmek üzere olduğunu bildirdi.

Filyos Limanı Projesi meclis gündeminde!

Filyos Limanı Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Filyos Liman Projesi TBMM gündeminde!    

Filyos Liman Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Filyos Limanı projesinde sona gelindi!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde 2016 yılında inşaatına başlanan Filyos Projesi'nin bu yıl tamamlanması hedefleniyor.

Filyos Limanı Projesinde son durum ne Haberi

Filyos Limanı Projesinde son durum ne

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde  inşaatı süren Filyos Limanı ile Mithatpaşa Tünelleri ve Çaycuma Havalimanı ile ilgili olarak Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'tan bazı bilgiler aldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, daha sonra Filyos Limanı'nı tekneyle gezerek inceleyen Bakan Karaismailoğlu, üretilen çelik kazık borularının denize indirilmesinin ardından telsizle kazıkların çakılması için talimat verdi.

Bakan Karaismailoğlu, teknede yaptığı açıklamada, her başlanılan işi mükemmel bitirmenin güç olduğunu belirtti.

Dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olan Türkiye'nin, ulaştırma faaliyetleri açısından kendilerini gururlandıran benzersiz bir rekabet gücüne sahip bulunduğunu belirten Bakan Karaismailoğlu, Türkiye'yi ve vatandaşları kara, hava ve deniz yollarıyla, haberleşme altyapısıyla büyüklüğüne ve hedeflerine yaraşır olanaklara eriştirdiklerini söyledi.

Bakan Karaismailoğlu, yurdun dört...