25 / 04 / 2024

Filyos Limanı yapımı

Filyos Limanı yapımı

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Filyos Liman Projesi'nin Karabük, Zonguldak ve Bartın bölgesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Ünal, "Dünyaya açılmamıza olanak veren bu proje işçi kültürü ve sanayi altyapısı olan Karabük'ün daha fazla yararlanacağı bir yatırım" diye konuştu.

Filyos Limanı'ndaki çalışmalarda sona gelindi!

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz yaptığı açıklamada şehirde yapımı devam eden Filyos Limanı'ndaki çalışmaların bitmek üzere olduğunu bildirdi.

Türkiye Kıyı ve Liman Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Kıyı ve Liman Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Filyos Liman Projesi inşaatının yüzde 67’si tamam!

Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit’ün rüya projesi olarak bilinen Filyos Liman Projesi’nde sona yaklaşıldı. Zonguldak Çaycuma'da yapılan projenin inşaatının yüzde 67’si tamamlandı.

Filyos Limanı Karabük ve Zonguldak'ın çehresini değiştirecek!

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Filyos Liman Projesi'nin Karabük, Zonguldak ve Bartın bölgesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Ünal, "Dünyaya açılmamıza olanak veren bu proje işçi kültürü ve sanayi altyapısı olan Karabük'ün daha fazla yararlanacağı bir yatırım" diye konuştu.

Filyos Limanı 2020'de tamamlanacak!

Sultan Abdülhamit döneminde planlanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla temeli atılarak yapımına başlanan Filyos Limanı'nın 2020'de tamamlanması hedefleniyor.

Silivri’ye 450 tekne kapasiteli yat limanı yapılacak!

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Silivri'de yaptığı konuşmada "450 tekne kapasiteli yat limanı yapılacağını müjdeledi.

Antalya Boğaçay özel proje alanı yapımı ihalesi 5 Nisan'da!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı İlçesi, Liman Mahallesinde bulunan 21523 ada 1, 2, 3 ve 4 parsel numaralı taşınmazlar üzerine İDARE tarafından onaylanacak Arsa satışı karşılığı Boğaçay Özel Proje Alanı Yapımı Projesine Uygun İnşaat ve düzenleme ihalesini 5 Nisan'da yapacak.

Başbakan Yıldırım: Filyos Limanı'nı 2019 Mayıs'ta açalım!

Filyos Limanı'nın temel atma törenine katılan Başbakan Yıldırım, "Sultan İkinci Abdülhamid'in hayali olan Filyos Projesi sonunda hayata geçiyor. 150 yıllık hayal gerçek oluyor" dedi. Yıldırım açılış tarihiyle ilgili de, "2020'yi bekleyemeyiz değil mi? 2019 Mayıs'ta açalım" dedi.

Zonguldak Filyos Limanı’nın temeli bugün atılıyor!

538 milyon liralık Filyos Limanı’nın temeli bugün Başbakan Yıldırım'ın da katılacağı törenle atılıyor.

Filyos Vadisi Projesi doğal hayatı nasıl etkileyecek?

Filyos Deltası’nda, liman inşaatı çalışmalarına başlandı. TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, Filyos Limanı yapımını da kapsayan Filyos Vadisi Projesi ile bölgedeki doğal hayatın geri dönüşü olmayacak şekilde zarar göreceğine dikkat çekti

Zonguldak Filyos Limanı'nda altyapı çalışmaları başladı!

Filyos Limanı ihalesinin sonuçlanmasının ardından geçtiğimiz haftalarda yer teslimi yapılmıştı. İhale alan Şenbay Madencilik-Özgün Yapı İş Ortaklığı, bir hafta önce Çaycuma ilçesine bağlı Sazköy mevkiinde şantiye kurma çalışmalarına başladı.

Filyos Liman projesi 537 milyon TL'ye ihale edildi!

Filyos Liman Projesi ihalesi sonuçlandı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü’nde yapılan ihaleyi kazanan firmalara yer teslimi yapılacak. 537 milyon liralık ihale ile yıllardır bekleyen Filyos’ta ilk adımı atılmış oldu.

Zonguldak Filyos Limanı ihalesinde sözleşmeler imzalandı!

Filyos Limanı ihalesinin sözleşmesi, dün Bayburt Grup'un bünyesinde yer alan Şenbay Madencilik ve Özgün Yapı Ortaklığı ile imzalandı. Şirkete yer teslimi 10 gün içinde yapılacak.

Filyos Limanı yapımı Haberi

Filyos Limanı yapımı

23 ve 27'nci dönem Karabük Milletvekili olarak görev yapan Cumhur Ünal, 20 yıla yakın bir süredir aktif siyasetin içinde. AK Parti Karabük İl Teşkilatı'nın kuruluşundan itibaren teşkilatın çeşitli kademelerinde görev aldığını belirten Ünal, AK Parti iktidarının Karabük için alt yapıdan turizme, sağlık sektöründen sanayi yatırımlarına kadar birçok alanda önemli çalışmalara imza attığını söylüyor. Kentin öncelikli gündeminde Filyos Limani ve Kardemir'in üretimini sürdürmesi olduğunu ifade eden Cumhur Ünal, Capital Dergisi'nin sorularını yanıtladı....

1- AK Parti'nin kuruluşundan bugüne içindesiniz. Hangi görevleri yerine getirdiniz?
2001 yılında vatandaşın yeni bir umut olarak gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Bey öncülüğünde AK Parti kuruldu. Karabük'te AK Parti teşkilatının kuruluşuyla birlikte il yönetim kurulu üyeliği görevine gelerek aktif siyasete başladım. 2002 yılında il başkanlığı görevine başladım. Istikrarli ve...