25 / 04 / 2024

Fındıkpınarı

Fındıkpınarı

Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say yayla turizmi için kolları sıvadı, bozulmamış doğal yapısı, yaşayan yöre kültürü, huzuru ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Fındıkpınarı'nın Mersin turizmine büyük ivme kazandırdığını söyledi...

TMO'da 20 TL'den başlayan ürünler satışa sunuldu! İndirim listesinde ayçiçek yağı, pirinç, mercimek ve fındık var!

Toprak Mahsulleri Ofisi haziran ayı indirimlerini duyurdu. İndirim kapsamında Ayçiçek yağı, pirinç, mercimek ve fındık gibi birçok ürün yer aldı.

Fındık kaç TL oldu? Şu an fındık fiyatı ne kadar? İşte 3 Haziran 2023 güncel fındık fiyatları!

Fındık fiyatlarının ne kadar olduğu araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki fındık fiyatlarındaki son durum nedir? İşte detaylar!

Fındık fiyatları rekora koşuyor! Trabzon, ordu Giresun fındık fiyatları ne kadar oldu? İl il fındık fiyatları

Fındık fiyatlarındaki artış devam ediyor. Fındık fiyatları resmen rekora koşarken vatandaşlar  Trabzon, Ordu ve Giresun fındık fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki güncek fındık fiyatları ne kadar? İşte İl il fındık fiyatları...

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapar? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur?

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapıyor? Zekeriya Fındıkoğlu’nun mesleği nedir? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Fındık fiyatlarında rekor! Bakın illere göre fındık fiyatları ne durumda?

Fındık fiyatlarının yükselmesi, tüketicileri endişelendiriyor. Bu faydalı besini tüketmek isteyenler, yüksek fiyatlar karşısında tereddüte düşüyor. Fındık fiyatlarında olası bir artışın ne kadar süreceği merak ediliyor. 

Fındık fiyatları '100 TL' olmalı çağrısı! Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, “2 liralık ekmeğin 10 lira olduğu yerde fındığın 100 lira olmaması hepimizin sorumluluğundadır.” diyerek fındık fiyatlarının değerinin altında kaldığını söyledi. Peki  Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları.

Fındık fiyatları hızlı bir şekilde artıyor! Güncel fiyatları görünce reyonlarda adım atamıyor!

Fındık fiyatlarındaki zamlı süreç hiç hız kesmiyor ve her hafta yenilenen fiyatlar, tüketicilerin cebini yakmaya devam ediyor. Mayıs ayı ile birlikte bir kez daha güncellenen fındık fiyatları, müşterilerin dikkatini çekiyor ve indirim bekleyenler hayal kırıklığı yaşıyor.

Fındık fiyatlarına zam geldi mi? Güncel fındık fiyatları ne kadar oldu? 3 Mayıs 2023 fındık fiyat listesi

Fındık fiyatlarındaki son durum çiftçiler tarafından yakından takip ediliyor. ''Fındık fiyatları ne kadar, fınfık fiyatlarına zam geldi mi?'' sorusu gümdende yer alırken, güncel fındık fiyat listesi belli oldu. 3 Mayıs 2023 fındaık fiyat listesi.

Son dakika.. Fındık fiyatları yerinde durmuyor! Güncel ücretlendirme İl İl açıklandı hemen bakın!

25 Nisan itibarıyla fındık ücretlerine bir güncelleme daha yapıldı. Fiyatı dünya piyasalarındaki talep ve arz durumuna göre de belirlenen fındık fiyatlarına gelen güncelleme sonrasında  fiyatlardaki son durum şu şekilde oldu. 

Çay ve fındık destekleme ödemelerinde son dakika! Çay ve fındık destekleme ödemeleri yattı mı?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ödenen çay ve fındık desteklemeleri binlerce kişi tarfından merak ediliyor. Peki çay ve fındık destekleme ödemeleri yattı mı? Çay ve fındık destekleme ödemelerinde son dakika! 

Fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları resmen açıklandı! 16 Nisan 2023 fındık fiyat listesi

Bu seneki fındık sezonunu geçtiğimiz senelere göre daha verimli geçiren üreticiler fındık fiyatlarındaki son durumu araştırıyor. Fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları resmen açıklandı! 16 Nisan 2023 fındık fiyat listesi.

Fındık destekleme 2023! Fındık destekleme ödeme takvimi! 2023 fındık destekleme dönüm parası ne zaman verilecek?

Tarımsal destek ödemeleri içerisinde yer alan fındık destekleme ödemelerine dair sorular sorulmaktadır. İşte Fındık destekleme 2023 detayları!

Çiftçilere müjdeli haber geldi! Fındık destekleme ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı çekin!

Çiftçilere verilen tarımsal destek ödemelerinden biri olan fındık destekleme ödemeleri ile ilgili müjdeli haber geldi. Fındık destekleme ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı çekin!

Fındıkpınarı Haberi

Fındıkpınarı

Mersin'de yayla turizminin gözde merkezlerinden biri olan Fındıkpınarı'nın sadece Mersin'in değil Türkiye'nin gözde yeri haline getirmek için elini taşın altına koyan Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say, "Yaylamız, her geçen yıl daha fazla talep gören bir alternatif turizm haline gelerek cazibe merkezi oldu. 


Herkesi beldemize ve yaylamıza bekliyoruz." dedi. Say, yayla turizmine hizmet etmek için kolları sıvadıklarını belirterek, "Tarihi, coğrafyası ve muhteşem doğasıyla Mersin'de markalaşan bir değer olan Fındıkpınarı'mızm tanıtımı için çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarımızın yanında ana caddelerimizin yollarını asfaltladık. Hizmetlerin en güzeline layık olan Fındıkpınarlılar, itfaiye, cenaze aracı, iş makineleri, vidanjör, sinekle mücadele aracı gibi araçları kavuşturulmuştur. 


Fındıkpınarımızda belediyemizce yapılan hizmetlerin eksiksiz ve düzenli olabilmesi için bu araçları aldık. Belediye başkanlığım dönemimde çevre köylerimize bu araçlarımızla yapılan bütün hizmetleri götürdük. Bu...