26 / 04 / 2024

First Direct

First Direct

İngiltere'de bankaların büyük bir krizin eşiğinde bulunan mortgage piyasasından çıkmaya başladığı belirtildi.

QNB Finansbank bu kişilere 600 TL verecek! Hemen buraya bakın, sakın tarihi kaçırmayın!

QNB Finansbank, CardFinans ve QNB First bireysel kredi kartı sahiplerine özel bir kampanya sunuyor. Bu kampanya 17 Ağustos ile 30 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacak.

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200.000,00 sermaye bedeli ile Imad M.M. Alreefi ile Anas Kaya ortaklığıyla  kuruldu.

First Republic Bank'ın iflası sonrası JPMorgan varlıkları satın alıyor!

First Republic Bank iflas ettikten sonra JPMorgan tarafından satın alınacak! Ayrıca, tüm müşteriler bankanın açılmasıyla birlikte paralarına erişebilecekler.

ABD hükümeti First Republic Bank’ı kurtarmak için harekete geçti!

ABD'li düzenleyici kurum Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC), First Republic Bank'ın iflasını önlemek amacıyla aralarında JPMorgan ve PNC gibi isimlerin bulunduğu dev bankalardan teklif almaya başladı.

ABD’de banka krizinde yeni halka! Şimdi de First Republic Bank iflasın eşiğinde!

Signature Bank ve Silikon Vadisi Bankası’nın iflasından sonra ABD’de First Republic Bank da iflasın eşiğinde.  ABD’nin Federal Mevduat Sigorta Kurumu, iflası önlemek amacıyla dev bankalardan teklif istedi.

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Bengü ve Murat Öztürk ortaklığında kuruldu.

Akbank mobil kullananlar 54 bin TL parayı şartsız alıyor! kampanya detayları!

Akbank Direct müşterileri için büyük bir kampanya başlatıldı! Şartları ve masrafları olmadan, hesaplarına 54 bin TL trink para yatırılıyor. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için mükemmel bir fırsat sunan bu kampanya, Akbank'ın müşterilerine olan bağlılığını bir kez daha gösteriyor.

First Pixel Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Pixel Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Bitar tarafından kuruldu.

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

First İstanbul İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Aydın tarafından kuruldu.

NFT piyasasında neler oluyor?

Beeple’in Everydays, The First 5000 Days isimli önemli eserini Christies’de 69,3 milyon dolara satmasıyla 2021 yılı NFT’lerin altın yılının başlangıcı oldu. 2021 yılında ardı ardına gelen rekor satışlarla yılı kapatan NFT için 2022’nin nasıl geçtiği mercek altına alındı.

Ukrayna Donanması’na Türk gemisi

Ukrayna ile 2020 yılında yapılan anlaşma gereği MİLGEM’in Ada sınıfı korvetinin ilki dün itibariyle suya indirildi. Törene Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna First Lady’si Olena Zelenska’nın yanı sıra iki ülkeden askeri yetkililer katıldı.

Migros’tan Money Kart ile First alışverişi yapanlar kazanıyor! 15 TL’lik alışveriş yap, Apple Watch kazanma şansı yakala

Migros’tan yeni bir kampanya haberi geldi. 15 Eylül – 30 Ekim 2022 tarihleri arasında Migros’tan Money Kart ile First markalı ürünlerden tek seferde 15 TL ve üzeri yapacağınız alışveriş 20 adet Apple Watch Series 7 akıllı saatten birini kazanma şansı sunuyor. 

The First Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The First Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Beşar Carkas tarafından kuruldu.

First Direct Haberi

First Direct

First Direct adı verilen ve HSBC grubunun bir parçası olan kuruluşun bunun ilk örneğini oluşturduğu kaydedildi. First Direct'in yeni müşterilere artık tutsat (mortgage) kredisi vermeyeceği, bütün tutsat çeşitlerini piyasadan çektiği belirtilirken, diğer bazı bankalar da, halen müşterileri olan tutsat sahipleri için uyguladıkları faiz oranlarını yükselttiklerini açıkladı.