20 / 04 / 2024

Fıx Constructıon İnşaat adres 

Fıx Constructıon İnşaat adres 

Fıx Constructıon İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Tadilat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Deniz ve İnan Akinci ortaklığında kuruldu.

Demir cevheri fiyatları geriledi! İnşaat demir fiyatları fırladı! 1 ton inşaat demir ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına bugün zam geldi. Doların yükselmesi ile baskı altında kalan demir cevheri vadeli fiyatları 109,61 dolara geriledi. Bu düşüş inşaat demir fiyatlarına olumlu yansıdı, demir fiyatları fırladı. 1 ton inşaat demir fiyatı ne kadar?  Güncel demir fiyatları 18 Mart 2024...

Vakıf GYO Sancaktepe arsasının değeri 538 milyon TL'yi aştı!

Vakıf GYO Sancaktepe arsasının gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı. İşte Vakıf GYO Sancaktepe arsasının değeri...

Ev sahipleri dikkat! Emlakçıların yeni oyunu ortaya çıktı! 'Bu fırsatı kaçırmayın' ilanının arkasından bakın ne çıktı?

Pendik'te bir emlakçı ev sahibinden habersiz 'bu fırsatı kaçırmayın, fırsat kaçmaz' başlığı ile yayımlandığı evi bir çok kişiye satarak vatandaşları dolandırdı. 

BİM 5 Mart aktüel ürünler kataloğu! Dana kıyma 1 kg 275 TL, baldo pirinç 2,5 Kg 119,50 TL! Fırsatları kaçırmayın!

5 Mart 2024 BİM Aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu hafta BİM'de raflarda yer alacak tüm ürünler belli oldu. BİM'de bu hafta  Dana kıyma 1 kg 275 TL, baldo pirinç 2,5 Kg 119,50 TL'den satılacak. BİM'deki fırsatları kaçırmayın. İşte 5 Mart 2024 BİM Aktüel ürünler Kataloğu... 

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fırladı! Çeyrek altın resmen uçtu! 23 Kasım Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı öncesi resmen fırladı. Çeyrek altın fiyatı ise adeta uçuşa geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 23 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Villa Platano Kaynaklar'da teslimler 2 ay sonra! Son fırsatları kaçırmayın!

Villa Platano Kaynaklar, Demirsel İnşaat  imzasıyla, İzmir Buca Kaynaklar'da yükseliyor. Satışların sonuna yaklaşıldığı projede son fırsat villaları kaçırmayın!

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Mutlu tarafından kuruldu.

Bu fiyata bir daha asla sıfır otomobil alamazsınız! ÖTV dahil 295 bin liraya satılıyor! Acil bakın!

Vatandaşların adeta dört gözle beklediği Alsvin'in fiyatı 295 bin TL olarak açıklandı. Araba almak isteyenler dikkat! Bu fiyata bir daha asla sıfır otomobil alamazsınız... Acil bakın...

Peker Constructıon Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Peker Constructıon Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Peker tarafından kuruldu. 

ELLS Kartal 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Artuklu Yatırım Emlak tarafından Anadolu Yakası’nın her geçen gün değerlenen semti Kartal’da hayata geçirilen, ELLS Kartal 4 ay sonra teslim edilecek. Son fırsatları kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Parkova Residences'ta yaşam başladı! Son fırsatları kaçırmayın!

Belen İnşaat tarafından Kocaeli'nin Çayırova ilçesinden hayata geçirilen Parkova Residences'ta yaşam başladı. Hemen teslim fırsatlarıyla son dairelerin satışları devam ediyor. 

X Art Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

X Art Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Güven tarafından kuruldu.

Fırat Constructıon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fırat Constructıon Yapı Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Çelebi, Celal Özdemir, Muhammet Özdemir ve Vedat Çelebi ortaklığında kuruldu.

Fıx Constructıon İnşaat adres  Haberi

Fıx Constructıon İnşaat adres 

Fıx Constructıon İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Tadilat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Deniz ve İnan Akinci ortaklığında kuruldu.

Fıx Constructıon İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Tadilat Ticaret Limited Şirketi konusu:
A- Her türlü Gayrimenkul işleri yapmak. 1. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak,.....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Fındıklı Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Cad.No:157/2...