18 / 04 / 2024

flex kurtköy satılık

flex kurtköy satılık

Dumankaya İnşaat imzası taşıyan Flex Kurtköy projesi dünyadaki en geçerli yeşil bina sertifika sistemi olarak bilinen Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED) Gümüş sertifikası aldı.

Dumankaya Flex ne zaman teslim?

Dumankaya Flex Kurtköy fiyat listesi haberimizde bulunuyor. Dumankaya Flex ne zaman teslim sorusu 31 Ağustos 2013 olarak cevaplandırılıyor.

Dumankaya Kurtköy Flex Konutları 'nda 111 bin 600 liraya!

Daire fiyatlarının 111 bin 600 liradan başlangıç gösterdiği Dumankaya Kurtköy Flex Konutları'nda teslimler 2013 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek...

Pendik DNZ Kurtköy satılık daire!

Toplam 311 daireden meydana gelen Pendik DNZ Kurtköy projesi 21 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Pendik DNZ Kurtköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire!

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire fiyatları 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim sağlanıyor.

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık!

Ayse Yapı Vogue Kurtköy satılık daire tipleri 1+1 olarak dizayn edildi. Viaport AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Pendik Vogue Kurtköy satılık!

Pendik Vogue Kurtköy satılık daire tipleri 1 oda 1 salon olarak tasarlandı. Teslimlerin 2016 yılının sonunda yapılacağı projede banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor.

360 Kurtköy satılık ev fiyatları!

51 bin 156 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen 360 Kurtköy satılık ev fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Demirbaş Yapı 360 Kurtköy satılık!

Demirbaş Yapı 360 Kurtköy satılık daire fiyatları 366 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teknopark'a 2 dakikalık mesafede hayata geçirilen projede anahtar teslimlerinin 2018 yılı Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

360 Kurtköy satılık daire fiyatları!

Toplam 51 bin 156 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen 360 Kurtköy satılık daire fiyatları 366 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Çamlık 360 Kurtköy satılık!

Çamlık 360 Kurtköy satılık daire tipleri arasında 2,5+1'dan 5+1,5'a kadar farklı seçenekler yer alıyor. Toplamda 540 adet bağımsız birimden oluşan projenin 2018 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

İmga İnşaat Kurtköy satılık daire!

İmga İnşaat Kurtköy satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. 4 blok halinde yükselecek proje konut, otel, dükkan ve ofislerden meydana geliyor.

Pırlanta Feneryolu Kadıköy satılık!

Satış süreci devam eden Pırlanta Feneryolu Kadıköy satılık daire alanları 122 metrekareden başlıyor. Erkan İnşaat imzası ile inşa edilen proje tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Gülpark Suits Sefaköy satılık daire!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

5.Levent Alibeyköy satılık daire!

Daire büyüklüklerinin 50 metrekareden başladığı projede 2 adet okul, 2 adet cami bulunuyor. 5.Levent Alibeyköy satılık daire tipleri 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

5. Levent Alibeyköy satılık!

5. Levent Alibeyköy satılık daire alanları 50 ile 200 metrekare arasında değişiyor. Lansmana özel ayrıcalıklı fiyatlar ile satışlarına devam eden proje 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

flex kurtköy satılık Haberi

flex kurtköy satılık

Dumankaya İnşaat'ın inşa ettiği Flex Kurtköy projesi, Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED) Gümüş sertifikası almaya hak kazandı. ABD'deki Çevre Dostu Binalar Konseyi tarafından geliştirilen sertifika, dünyadaki en geçerli yeşil bina sertifika sistemi olarak biliniyor. Flex Kurtköy, yapım aşamasından yaşamın başladığı aşamaya kadar çevre konusunda duyarlılığı ile dikkat çekiyor. 


Projede ekolojik peyzaj uygulamalan, ışık kirliliğinin azaltılması, çevre kirliliğinin önlenmesi, otomobil kullanımını azaltmak amacıyla oluşturulan bisiklet parklan ile sürdürülebilir bir alan yaratılmaya çalışılıyor. Projede su verimliliği konusunda da çeşitli uygulamalar bulunuyor. 


Posta...