20 / 04 / 2024

Pendik Vogue Kurtköy satılık!

Pendik Vogue Kurtköy satılık!

Firma: Ayse Yapı

Proje: Vogue Kurtköy

Pendik Vogue Kurtköy satılık daire tipleri 1 oda 1 salon olarak tasarlandı. Teslimlerin 2016 yılının sonunda yapılacağı projede banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor.



Vogue Kurtköy Evleri Viaport AVM'ye ise 3 kilometre, Teknopark'a 1 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 1 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Pendik  Vogue Kurtköy  satılık konut alanları 63 metrekare, 64 metrekare ve 66 metrekare olarak tasarlandı. Banka kredisi kullanılabilen proje  Ayse Yapı  imzası ile yükseliyor. 


250 adet konut ve 20 ticari birimden meydana gelen Kurtköy Vogue Residence İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor. Projenin 2016 yılının Aralık ayında tamamlanması öngörülüyor. 


Ayse Yapı Vogue Kurtköy'de fitness salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu, toplantı odası, sauna, açık ve kapalı otopark, buhar odası gibi ortak kullanım alanları mevcut. 


Pendik Vogue Kurtköy satılık ev fiyatları 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Tamamı 1+1 dairelerden oluşan proje 3 blok şeklinde dizayn edildi. 


Vogue Kurtköy satış ofisi 

Telefon: 0 212 219 41 00

Web adresi: http://ayseyapi.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön