24 / 04 / 2024

Flex Office mail adresi

Flex Office mail adresi

Flex Office fiyat listesine göre daireler 119 bin TL'den başlıyor. Toplam 321 adet daireden oluşan projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirliyor.

Flex Office nerede?

Flex Office projesi Dumankaya Hi-Fit projesinin home ofis bloğu olarak hayata geçiriliyor. Yüzde 1 KDV avantajıyla home office sahibi olunabilen projede toplam 321 adet ofis bulunuyor. Peki Flex Office nerede yükseliyor?

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası!

Flex Office Bahçeşehir 60 ay sıfır faiz ödeme kampanyası başladı. Dumankaya İnşaat projesi Flex Office Bahçeşehir'de satış fiyatları 219 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Dumankaya İnşaat Pas Geç kampanyası!

Dumankaya, hazırladığı yeni kampanyası “Pas Geç” ile daire sahibi olmak isteyenler için taksit ve peşinatı 2017 yılına erteliyor.Pas Geç kampanyası Ritim İstanbul, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Dumankaya Mozaik projelerinde geçerli olacak.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir satılık daire tipleri stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. 2 blok halinde hayata geçirilen projede fiyatlar 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bahçeşehir Flex Office klasik iş ortamı anlayışını ortadan kaldırıyor!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de yükselen projesi Flex Office'de daire sahiplerine evleriyle iş yerleri aynı ortamda sunuluyor. Projede 321 ünite bulunuyor.

Dumankaya İnşaat'tan yılın son kampanyası!

Dumankaya İnşaat, cazip ödeme planları ve indirimler ile Dumankaya Flex Office, Ritim İstanbul ve Dumankaya Horizon için tüketici beklentilerine göre hazırladığı yılın son fırsatlarını sunuyor.

Flex Office Dumankaya kampanya!

Dumankaya İnşaat'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Flex Office projesinde fırsatlar devam ediyor. İşte, Flex Office Dumankaya kampanya detayları...

Bahçeşehir Flex Office kampanyası!

Bahçeşehir Flex Office kampanyası devam ediyor. Dairelerin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı projede anahtar teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fifti modeli!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fift modeli ile satışlarına devam ediyor. Toplamda 321 adet home ofis dairenin yer aldığı projede fiyatlar 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dumankaya'nın fifti fifti modeli büyük ilgi gördü!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Lansmanının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen, sistemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük yoğunluk yaşadık" dedi

Dumankaya'nın fifti- fifti kampanyası ilgi görüyor!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Lansmanının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen, sistemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük yoğunluk yaşadık.

Dumankaya fifti fifti modeliyle nasıl ev sahibi olunur?

Dumankaya Miks, Dumankaya Hi-Fit ve Flex Office projelerinde geçerli olacak Dumankaya fifti fifti kampanyası 10 yıl süreyle getiri destek ödemesi sağlıyor. Peki Dumankaya fifti fifti modeliyle nasıl ev sahibi olunur?

Dumankaya inşaat yeni finansman modeli Fifti- Fifti'yi tanıttı!

Fifti-Fifti Modeli, hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir, Miks projelerindeki toplam son 300 konut için geçerli olacak.Dumankaya İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara sunduğu yeni finansman modeli “Fifti- Fifti”yi tanıttı.

Dumankaya fifti fifti kampanya detayları!

Dumankaya Hi-Fit, Dumankaya Miks ve Flex Office projelerinde geçerli olacak Dumankaya fifti fifti kampanyası başladı. Kampanya kapsamında 120 ay vadeli kredi kullanılabiliyor. İşte Dumankaya fifti fifti kampanya detayları...

Flex Office mail adresi Haberi

Flex Office mail adresi

Flex Office projesi 630 adet daireden oluşan Dumankaya Hi-Fit projesinin home ofis bloğu olarak inşa ediliyor. Toplam 321 adet daireden oluşan proje toplam 160 dönüm üzerinde yükseliyor. Projede ofis box üniteleri, depo ve arşiv alanları, toplantı odaları, kat bahçeleri, bireysel çalışma alanları, lobi hizmetleri bulunuyor.


Flex Office projesinde ofislerin alanları 45 metrekare, 77 metrekare ve 120 metrekare olarak seçeneklerle dizayn edildi. Yüzde 1 KDV avantajıyla home office sahibi olunan proje metro, banliyö treni, İETT otobüsleri merkezi ve otobana yakın mesafede bulunuyor. 


Flex Office projesi 28 ve 32 katlı 2 blok halinde inşa edildi. İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükselen proje 100 milyon lira yatırım değerine sahip. Proje daire alanları stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Flex Office...