28 / 03 / 2024

FLO 2015 mağaza açılışları

FLO 2015 mağaza açılışları

2015'in sonuna kadar 250 mağazaya ulaşmayı hedefleyen FLO, Türkiye'nin dört bir yanında mağaza yatırımlarını sürdürüyor. FLO'nun 223'üncü mağazası, 27 Ağustos Perşembe günü Sultanbeyli Atlaspark AVM'de açıldı.

FLO Fas'ta mağaza açılışını gerçekleştirdi!

Ayakkabı sektörünün önemli oyuncularından FLO yurt dışı yatırımlarına devam ediyor. Mağa Fas'ta bulunan Borj Fez Mall'da açtığı 981 metrekarelik yeni mağazasıyla yurtdışındaki mağaza sayısını 104'e çıkarttı.

FLO Fas'ta mağaza açtı!

FLO Mağazacılık, Fas'ta yer alan Borj Fez Mall'da açtığı 981 metrekarelik yeni mağazasıyla yurt dışındaki mağaza sayısını 104'e yükseltti.

FLO, Bursa'da yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden FLO, Bursa’daki yeni mağazasının hizmete açtı.

FLO Samsun’a yeni mağaza açtı!

Mağaza açılışlarına hız kesmeden edevam eden FLO, Samsun’daki yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Flo, Karaman Park AVM'de mağaza açtı.

FLO Trabzon’da yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına devam eden FLO, Trabzon’daki yeni mağazasını hizmete açtı.

FLO'dan Mardin'e yeni mağaza!

Mağaza ağını her sene daha da büyüten FLO Mardin'de yeni mağaza açtı...

FLO Kenya’da mağaza açacak!

FLO Mağazacılık, büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarına devam ediyor. Yurt dışında da mağaza ağını genişletmeyi amaçlayan FLO, daha önce olmayan Kenya pazarına girdi.

Flo’dan yeni mağaza zinciri!

Ziylan Grubu’nda yenilikler bitmiyor. Türkiye’de 120 mağazaya ulaşmış durumda. Grup şu sıralar yepyeni bir konsept ile yepyeni yeni bir mağaza zinciri kurmak için çalışıyor...

Flo 2019'da 75 yeni mağaza açacak!

2018’de toplam 82 yeni mağazayı bünyesine katan Flo, gelecek yıl da 75 yeni mağaza daha açmayı planlıyor...

Flo 2019'da yurt dışında 40 mağaza açacak!

Halen 550 mağazası bulunan Flo Mağazacılık yatırımlarında hız kesmiyor. Bu yılın yedi ayında yüzde 30 büyüme yakalayan şirket, önümüzdeki dönemde rotasını yurt dışına kıracak. Şirket, 2019'da yurt dışında 40 mağaza açmayı planlıyor.

Gülaylar Group 2023 yılına kadar 150 mağaza açacak!

Gülaylar Altın Genel Müdürü Tolga Eriz,'' 2015 yılının yüzde 30 büyümeyle çok verimli geçtiğini söyleyebiliriz. 2023 yılına kadar mağaza sayımızı 150'ye çıkarmayı hedefliyoruz'' dedi.

Çilek Mobilya, Bratislava’da mağaza açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde, tematik ürünleriyle büyük beğeni kazanan marka Çilek, yurt içi ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılında yurt dışında 20 mağazaya imza atan Çilek, son olarak Slovakya’nın Bratislava'da mağaza açtı.

FLO 2015 mağaza açılışları Haberi

FLO 2015 mağaza açılışları

2015 yılsonuna kadar 250 mağazaya ulaşmayı hedefleyen FLO, Türkiye'nin dört bir yanında mağaza yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. FLO'nun 223'üncü mağazası, 27 Ağustos Perşembe günü Sultanbeyli Atlaspark AVM'de açıldı. Türkiye ayakkabı sektörünün lider grubu Ziylan'ın amiral gemisi FLO, 223'üncü mağazasını Sultanbeyli Atlaspark AVM'de açtı. 1.654 metrekarelik oldukça büyük bir alanda hizmet verecek olan FLO mağazasında yüzlerce markadan binlerce çeşit ayakkabı, çanta ve aksesuar kalite ve uygun fiyat avantajıyla ziyaretçilere sunuluyor. Türkiye'nin ilk ayakkabı mağaza zinciri FLO, 223 mağazasında binlerce çeşit ürünü koleksiyonunda bulunduruyor. FLO; güncel moda ve geniş bir ürün yelpazesini, ulaşılabilir fiyatlar ile sunarak sektörün lideri konumunda. Türkiye'nin dört bir yanında hizmet veren mağazalarının yanı sıra FLO; Türkiye'nin en büyük online ayakkabı alışveriş sitesi ile de Türkiye'nin her noktasına...