29 / 03 / 2024

fly salmiya evleri beylikdüzü iletişim

fly salmiya evleri beylikdüzü iletişim

Fly Salmiya projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı ortaklığıyla İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirildi. Proje iki blok olarak yükseliyor...

Beylikdüzü Fly Salmiya Konutları adres!

Fly Salmiya projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı ortaklığıyla İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirildi. Proje iki blok olarak yükseliyor...

Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Bu yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Fly Salmiya Residence projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Peki Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Atlantik Fly Evleri Pendik ödemeleri!

Atlantik Fly Evleri için peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor. Atlantik Yapı imzası taşıyan Atlantik Fly projesi 10 katlı tek bloktan oluşuyor...

Atlantik Fly Pendik Evleri'nde 40 ay sıfır faiz!

20 bin 600 metrekarelik inşaat alanına sahip Atlantik Fly projesi 10 katlı tek blok halinde yükseliyor. 140 daireden meydana gelen projede peşin ödemelerde yüzde 12 iskonto yapılıyor.

Atlantik Fly Evleri daire fiyatları!

Atlantik Fly Evleri daire fiyatları 235 bin TL'den başlayarak değişiyor. Atlantik Fly Pendik'te daireler Nisan 2019'da teslim ediliyor...

Atlantik Fly Pendik fiyat listesi 2016!

10 katlı tek blok şeklinde yükselen Atlantik Fly Evleri 140 adet daireden meydana geliyor. İşte Atlantik Fly Pendik fiyat listesi 2016...

Fly Salmiya fiyatları ne kadar?

Daire seçeneklerinin 1+1 ile 3+1 arasında farklılık gösterdiği proje toplamda 282 konut bulunuyor. Peki yüzde 25'i satılmış olan Fly Salmiya fiyatları ne kadar?

Fly Salmiya satış fiyatları!

2 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor. Fly Salmiya satış fiyatları peşin ödemelerde metrekare birim bazı 2 bin 500 TL 'den başlıyor.

Fly Salmiya satılık daire!

Blokların kat yüksekliğinin 17 olarak belirlenen proje Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Fly Salmiya satılık daire teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Beylikdüzü Fly Salmiya fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Fly Salmiya fiyat listesi metrekare birim kapsamında 2 bin 500 TL'den başlıyor.

Uçarlar Yapı Fly Salmiya ödemeleri!

Hafriyat çalışmalarının devam ettiği projede daire teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Uçarlar Yapı Fly Salmiya ödemeleri kapsamında taksitli ödemeler yapılabiliyor.

Fly Salmiya Residence nerede?

Fly Salmiya Konutları Uçarlar Yapı ve Beşikyapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki Fly Salmiya Residence nerede?

Fly Salmiya Residence Projesi!

Fly Salmiya Residence Projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Toplam 282 adet dairenin yer alacağı projede dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 500 TL'den başlıyor.

fly salmiya evleri beylikdüzü iletişim Haberi

fly salmiya evleri beylikdüzü iletişim

Fly Salmiya Residence Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. İki blok olarak planlanan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanıyor. 


Toplam 282 adet daireden meydana gelen Fly Salmiya Residence  projesi 5 bin 754 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje Uçarlar Yapı ve Beşikyapı imzası taşıyor.


Fly Salmiya Residence projesinde daire sahiplerine havuz, masaj merkezi, kapalı otopark, sauna, spa, fitness merkezi, buhar odası, duş ve soyunma odaları gibi ortak kullanım alanları sağlanıyor. Projede teslimler bu yıl sonunda yapılacak.


Beylikdüzü Fly Salmiya Konutları adres!

Ulaşım: Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulvarı A Blok No:3 Kat:7/49 Bey City Residence Beylikdüzü / İstanbul


Fly Salmiya satış ofisi iletişim

Telefon: 0530 063 05 05 / 0530 063 15 15

Web: www.flysalmiya.com

Gizem...