25 / 04 / 2024

Fly Salmiya

Fly Salmiya

2 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor. Fly Salmiya satış fiyatları peşin ödemelerde metrekare birim bazı 2 bin 500 TL 'den başlıyor.

Fly Salmiya satılık daire!

Blokların kat yüksekliğinin 17 olarak belirlenen proje Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Fly Salmiya satılık daire teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Beylikdüzü Fly Salmiya fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Fly Salmiya fiyat listesi metrekare birim kapsamında 2 bin 500 TL'den başlıyor.

Uçarlar Yapı Fly Salmiya ödemeleri!

Hafriyat çalışmalarının devam ettiği projede daire teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Uçarlar Yapı Fly Salmiya ödemeleri kapsamında taksitli ödemeler yapılabiliyor.

Beylikdüzü Fly Salmiya teslimleri!

2 blok şeklinde yükselen proje Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Proje toplam 5 bin 754 metrekare alanda yayılıyor. Beylikdüzü Fly Salmiya teslimleri Aralık 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Fly Salmiya ödemeleri!

Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa edilen proje toplam 5 bin 754 metrekare alanda yayılıyor. Fly Salmiya ödemeleri kapsamında peşin satışlarda metrekare birim fiyatı 2 bin 500 TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Fly Salmiya satış fiyatları!

Toplam 5 bin 754 metrekare alanda yayılan proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Beylikdüzü Fly Salmiya satış fiyatları 1+1 daireler 150 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Fly Salmiya teslimleri ne zaman?

2 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü 'nde hayata geçiriliyor. Proje 5 bin 754 metrekare alanda yayılıyor. Peki Fly Salmiya teslimleri ne zaman?

Fly Salmiya Rezidans satılık!

Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Proje 17 kat şeklinde yükseliyor. Fly Salmiya Rezidans satılık daireler Aralık 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Fly Salmiya Beylikdüzü fiyat listesi!

Toplam 5 bin 754 metrekare alanda yayılan proje Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Fly Salmiya Beylikdüzü fiyat listesi kapsamında daireler 150 bin TL'den başlıyor.

Fly Salmiya Rezidans ödeme planı!

Toplam 282 adet daireden meydana gelen proje Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Fly Salmiya Rezidans ödeme planı kapsamında 36 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Girişimciler Sabancı Arf Almost Ready to Fly için başvurular başladı! Girişimciler 30 bin dolar destek! 

Sabancı Topluluğu'ndan girişimcilere özel bir destek geldi. 2022 yılında başlatılan Sabancı ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı için bu yıl da başlatılıyor. Girişimcilik alanına yön veren ve yenilikçi katkılar sunan bu program girişimciler için özel bir fırsat sunuyor. 

Fly Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fly Group Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Mırhamıd Mousavı tarafından kuruldu.

Fly Merhaba Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fly Merhaba Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khır Marrawı ve Mohammed Alı A Nahas ortaklığında kuruldu.

Fly Club Termal nerede?

Fly Club Termal nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Fly Club Termal nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Fly Club Termal fiyat!

Fly Club Termal projesi satışa sunuldu. Fly Club Termal projesinin fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Fly Club Termal fiyat bilgisi ve proje detayları...

Fly Club Termal Mayıs'ta satışta! Yeni Proje!

Uçarlar Yapı tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Fly Club Termal projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Devremülk projesinde yer alan dairelerin fiyatı 3 bin 500 Euro'dan başlıyor.

Asa Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fly And Stay Airport Hotel Şubesi açıldı!

Asa Otelcilik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fly And Stay Airport Hotel Şubesi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Atar tarafından açıldı.

Fly İstanbul Kültür Organizasyon Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fly İstanbul Kültür Organizasyon Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Öztürk tarafından kuruldu. 

Deep Fly Turizm Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deep Fly Turizm Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sancaktar tarafından kuruldu. 

Fly Anka Turizm Ve Organizasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fly Anka Turizm Ve Organizasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yasin Çakar tarafından kuruldu. 

Atlantik Fly Pendik'te peşin alımlarda yüzde 15 indirim!

Atlantik Fly Pendik'te peşin alımlarda yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor. 2+1 fiyatlarının 299 bin TL'den başladığı projede banka aracısız, 60 ay 0 faiz ve peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. 

Atlantik Fly'da yıl sonu fırsatları! 299 bin TL'ye 2+1 daire!

Atlantik Fly projesinde yıl sonu fırsatları kapsamında, ev sahibi olmak isteyenler toplam bedelin yüzde 10'unu peşin, geri kalan bedeli ise teslimde ödeyebiliyor.

Atlantik Fly Pendik güncel fiyat listesi!

Atlantik Yapı tarafından hayata geçirilen Atlantik Fly Pendik projesi 140 daireden meydana geliyor. Pendik Atlantik Fly projesinde ara ödeme yok, taksit yok, banka yok. İşte Atlantik Fly Pendik güncel fiyat listesi..

Fly Salmiya Haberi

Fly Salmiya

Blokların kat yüksekliğinin 17 olarak belirlenen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor. Proje Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor.


Hafriyat çalışmalarının devam ettiği projede ödeme planına göre yüzde 35 peşinat ödendiğinde, 36 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. 


Sosyal kullanım alanları arasında projede fitness merkezi, sauna, buhar odası, spa ve masaj merkezi, duş ve soyunma odaları, havuz, kapalı otopark gibi seçenekler bulunuyor.


Fly Salmiya satış fiyatları kapsamında metrekare birim bazı 2 bin 500 TL, vadeli satışlarda ise 2 bin 700 TL olarak belirlendi. Projede daire teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor. 


Tel: 0530 063 05 05 / 0530 063 15 15

Web: www.flysalmiya.com

Tülay...