28 / 03 / 2024

Foldhome konsepti

Foldhome konsepti

Habertürk Gazetesi köşe yazarlarından Mimar Esin Tümer, bugünkü yazısında Nef'in ‘Foldhome’ konseptini değerlendirdi. İşte, Mimar Esin Tümer'in bugünki yazısı...

Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da!

Folkart'ın en yeni projeleri arasında yer alan Folkart Vega "Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da" sloganıyla tanıtılıyor...

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor!

Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma hedefine katkıda bulunmak için tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiren Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor. Elite Concept'te yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlanıyor. 

Elite Concept'ten akıllı ev konsepti!

Şua İnşaat, tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiriyor. Fikirtepe'deki son projesi Elite Concept, akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlıyor.

Siltaş Yapı’dan yeni projesi için LifeX Konsepti!

40 yıldan fazla süredir gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Siltaş Yapı, ilk kez yeni projesi Siltaş Marina’da hayata geçireceği “LifeX Konsepti’’ ile bir evden öte komple bir yaşam alanı sunuyor.

Siltaş Marina'da LifeX Konsepti!

Pendik'te hayata geçirilen Siltaş Marina'da LifeX Konsepti'ni uygulanıyor. Konsept, yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katacak özellikler sunuyor.

Siltaş Yapı’dan bir ilk LifeX Konsepti!

Siltaş Yapı, ilk kez yeni projesi Siltaş Marina’da hayata geçireceği “LifeX Konsepti’’ ile standart sosyal donatılardan farklı olarak yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katacak özellikler sunuyor. 

Nef Çekmeköy daire fiyatları!

1.500 konuttan meydana gelen Nef Çekmeköy daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. Nef Çekmeköy projesi, Foldhome konsepti ile tasarlandı.

Nef Çekmeköy foldhome konsepti nedir?

Foldhome konseptte dizayn edilen Nef Çekmeköy projesinde ön talepler toplanıyor. Peki Nef Çekmeköy foldhome konsepti nedir?

Nef'in ‘Foldhome’ konsepti lüks segmentte uygulanıyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarlarından Mimar Esin Tümer, bugünkü yazısında Nef'in ‘Foldhome’ konseptini değerlendirdi. İşte, Mimar Esin Tümer'in bugünki yazısı...

Ekovilla'dan depreme karşı yatay mimari konsepti!

Ekovilla, depreme karşı yatay mimari konsepti sunuyor. Ekovilla evleri, karkas duvar panellerinde çivili birleşme yerleri binanın bükülmesini sağladığından depreme karşı korur.

Mitsubishi Electric'ten e-Factory konsepti!

Yönetimden üretim katına kadar tüm fabrika katmanlarını optimize etmek için ileri teknolojileri kullanan ve üretimde çok ciddi maliyet tasarrufu sağlayan Mitsubishi Electric e-F@ctory konsepti, küresel rekabette bir adım önde olmayı sağlıyor.

Otel konsepti residence yalanı!

İnşaat şirketleri otel konsepti geliştirdiklerini iddia ederek daireleri tüketicilere satılıyor.Fakat işin, görünen yüzünden çok farklı olduğu ortaya çıktı. Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş konuyla ilgili detayları anlatıyor...

Foldhome konsepti Haberi

Foldhome konsepti

Nef projelerinin en önemli özelliklerinden "Bir ev aldım 24 ekstra odam oldu" özeti ile Foldhome artık 'Luxury foldhome' konsepti ile lüks segment için de uygulanıyor. 


Bir evin içine sığamayacak, hatta alışılmış sitelerin sosyal tesislerinin kapsayamayacağı kadar farklı odalar sunan Foldhome sistemi, 5000 metrekarelik bir evin sahip olabileceği özellikleri sunan mimari bir yaklaşım. Şimdi bu mimari yaklaşım Nef'in Bodrum Yalıkavak, Gölköy ve İstanbul Kandilli projelerinde lüks ile buluşuyor. İhtiyaca göre paylaşımlı oda yaklaşımının gelecekte farklı şekillerde göreceğimizin ipuçlarını veren Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ile Nef Yalıkavak projesi özelinde 'Luxury foldhome' projelerini konuştuk. İşte satır başları...



İLE TESCİLLİ LÜKS

Torti Gallas'ın imzasını taşıyan üç tarafı denizlerle çevrili 116 dönüm büyüklüğündeki proje, 460 metre uzunluğundaki sahiliyle, 2 bin/netrekare kumsalıyla denize sıfır. Foldhome konseptine...