26 / 04 / 2024

Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da!

Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da!

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Vega

Folkart'ın en yeni projeleri arasında yer alan Folkart Vega "Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da" sloganıyla tanıtılıyor...



Folkart'ın en yeni projeleri arasında yer alan  Folkart Vega  "Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da" sloganıyla dikkat çekiyor. 

Satış sürecinin devam ettiği Folkart Vega projesinde 843 konut ile 53 ticari alan bulunuyor. Alsancak ile Halkapınar arasında,  İzmir  Körfezi’nin tam karşısında yer alan Folkart Vega konumuyla da dikkat çekiyor.

İzmir Folkart Vega projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Folkart Vega  projesindeki konutların teslimlerinin Aralık 2021'de gerçekleştirilmesi hedefleniyor. 

Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega da!

Her noktasında panoramik körfez manzarası ile dikkat çeken Folkart Vefa projesinde en yüksek blok 136 metre yüksekliğinde tasarlandı. 4 blok şeklinde hayata geçirilen Folkart Vega 20 bin 715 metrekarelik alanda inşa ediliyor.

Folkart Vega projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 80 banka kredisi imkanından yararlanabiliyor. 

Konumuyla göz dolduran Folkart Vega projesi, Alsancak Vapur İskelesi'ne 2.7 kilometre Alsancak Limanına 2 kilometre, Adnan Menderes Havaalanı'na 18 kilometre  mesafede inşa ediliyor.

Web: http://folkartvega.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön