29 / 03 / 2024

folkart vega bahçeli yaşam konsepti

folkart vega bahçeli yaşam konsepti

Folkart'ın en yeni projeleri arasında yer alan Folkart Vega "Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da" sloganıyla tanıtılıyor...

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da!

Folkart'ın en yeni projeleri arasında yer alan Folkart Vega "Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da" sloganıyla tanıtılıyor...

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nün temeli 30 Mart'ta atılacak!

ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün yapmayı vaad ettiği 6 büyük projesinden biri olan Devlet Bahçeli Köprüsü'nün temeli 30 Mart'ta, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımı ile atılacak.

Selective Port'ta bahçeli daireler 413 bin 200 liraya!

Selective Port'ta 2+1 bahçeli daireler için sadece 3 bin 060 lira peşinat ve 2016 yılı boyunca her ay sadece 3 bin 60 lira düşük taksitle ev sahibi olabiliyor.

Selective Port'ta 2+1 bahçeli daireler 3 bin 60 lira taksitle!

Selective Port'ta, kampanya dahilinde, 2+1 bahçeli daireler 413 bin 200 liradan, 3+1 daireler 462 bin 270 liradan ve 4+1 daireler 706 bin 080 liradan başlayan indirimli fiyatlarla satılıyor.

Selective Port'ta 3 bin 60 liraya bahçeli ev sahibi olabilirsiniz!

Alper İnşaat tarafından Pendik'te inşa edilen Selective Port projesinde kampanya ile 3 bin 60 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 3 bin 060 lira taksitle bahçeli ev sahibi olabilirsiniz.

Alper İnşaat’tan 3 bin 60 liraya bahçeli ev kampanyası!

Alper İnşaat, Pendik’te yükselen projesi Selective Port’ta uyguladığı kampanya ile 3 bin 060 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 3 bin 060 lira taksitle, ailenizle güzel anılar biriktireceğiniz, hayallerinizdeki bahçeli eve kavuşturuyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde bahçeli bir yaşam başlıyor!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde bahçeli bir yaşam başlıyor. 244 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Hayat projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 900 liradan başlıyor...

Osmaniye Devlet Bahçeli Bulvarı yenileniyor!

Musa Şahin Bulvarı’ndan başlayarak şehrin güneyine doğru 5 etap halinde uzanan Devlet Bahçeli Bulvarı’nın çeşitli altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan 1. ve 2. etapları tamamen yenileniyor.

Devlet Bahçeli: Evi olmayan ailelere 250 TL kira yardımı yapılacak!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 1 Kasım Seçim Beyannamesi’nde ekonomik vaatlerini revize ederek tekrarladı. Yeni kaynak yaratılamadığı gerekçesiyle asgari ücret vaadinde artış yapılamadı.

Ege Yakası'nın bahçeli ve teraslı evleri için özel ödeme planı!

Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği EgeYakası’nda, konutların % 95’inin satışı kısa sürede tamamlanırken, yeni satışa sunulan “Bahçeli ve Teraslı” daireler için avantajlı bir ödeme planı açıklandı.

Bahçeli yaşam Batı Mahal ile geri dönüyor!

Batı Mahal, İstanbul'da unutulmaya yüz tutmuş bahçeli yaşamı Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayat geçiriyor. Batı Mahal, malikane konforu farkıyla doğa içinde göl manzaralı bir yaşama çağrı yapıyor.

Devlet Bahçeli: Osmaniye'de evi olmayanlara sosyal konut sağlayacağız!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli memleketi Osmaniye'de hemşehrilerine hitap etti. Devlet Bahçeli, "Evi olmayan muhtaç ailelerimize sosyal konut sağlayacağız'' dedi.

folkart vega bahçeli yaşam konsepti Haberi

folkart vega bahçeli yaşam konsepti

Folkart'ın en yeni projeleri arasında yer alan Folkart Vega "Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da" sloganıyla dikkat çekiyor. 

Satış sürecinin devam ettiği Folkart Vega projesinde 843 konut ile 53 ticari alan bulunuyor. Alsancak ile Halkapınar arasında, İzmir Körfezi’nin tam karşısında yer alan Folkart Vega konumuyla da dikkat çekiyor.

İzmir Folkart Vega projesinde 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Folkart Vega  projesindeki konutların teslimlerinin Aralık 2021'de gerçekleştirilmesi hedefleniyor. 

Her noktasında panoramik körfez manzarası ile dikkat çeken Folkart Vefa projesinde en yüksek blok 136 metre yüksekliğinde tasarlandı. 4 blok şeklinde hayata geçirilen Folkart Vega 20 bin 715 metrekarelik alanda inşa ediliyor.

Folkart Vega projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 80 banka kredisi imkanından yararlanabiliyor. 

Konumuyla göz dolduran Folkart Vega projesi, Alsancak Vapur İskelesi'ne 2.7 kilometre Alsancak...