26 / 04 / 2024

folkart Guinness Rekorlar Kitabı

folkart Guinness Rekorlar Kitabı

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, kulelerin dış cephesine yapılan 18 metre yüksekliğinde, 45 metre genişliğinde iki ayrı televizyonla Rekorlar Kitabı'na girmeye çalıştıklarını söyledi

Çin'den üç tanrı heykeli şeklinde otel! Görenler çok şaşırıyor!

Çin'de Guinness Rekorlar Kitabı'na giren devasa otel görenleri şaşırttı. Yaklaşık 42 metre yüksekliğe sahip olan otel, üç Çinli tanrıyı temsil ediyor...

Çamlıca Camisi inşaatının yüzde 75’i tamam!

Çamlıca Camisi inşaatının yüzde 75’i tamamlandı. Caminin 72 metre yüksekliğindeki dev kubbesinin üzerine takılacak olan ve Guinness rekorları arasına girmesi beklenen 7.65 metre yüksekliğindeki Alem’inin yapımı bitirilerek şantiyeye getirildi

Bingöl Devlet Hastanesi ne zaman bitecek?

Bingöl’de yapımı yılan hikayesine dönen ve bitmek bilmeyen Bingöl devlet hastanesi, yapımı en uzun süren kamu yatırımları arasında guinness rekorlar kitabına girmesine aday olması bekleniyor.

Erol Tabanca, Bodrum'daki Queen Ada Hotel'i yazlık ev yaptı!

Türkmenistan'ın sembol yapılarını inşa eden, beş projesi Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Polimeks'in patronu Erol Tabanca, Bodrum'dan otel aldı. 22 odalı otel, Tabancı Ailesi'nin yazlık evi oldu.

The Deep Joy'un derinliği 14 katlı bir binaya eşit!

Dünyanın en derin havuzu olarak Guinness Rekorlar kitabına giren, İtalya’daki “The Deep Joy” (Derin Eğlence) merkezi ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim sunuyor.

Anka Park Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeye aday!

Ankara'ya 100.000 metrekare kapalı alan, 1.100.000 metrekare açık alan olmak üzere toplamda 1.200.000 metrekare ile dünyanın en büyük tema parklarından biri inşa ediliyor.

Ağaoğlu Dünya baret giyme rekoru'nu kırmayı hedefliyor!

Ağaoğlu şirketler grubu logo Gayrimenkul sektörünün başarılı isimlerinden Ağaoğlu Şirketler Grubu, Guinness Rekorlar kitabına girmeye hazırlanıyor.

Ağaoğlu Maslak 1453'te Guinness Rekoru kırılacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Guinness Rekorlar kitabına girmeye hazırlanıyor. Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin şantiyesinde, 21 Ekim Çarşamba günü, Dünya baret giyme rekorunu kıracak.

ABD’li mimar Bryan Berg İstanbul’a geliyor!

İskambil kâğıtlarıyla dünyanın en büyük binasını yaparak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren ABD’li mimar Bryan Berg İstanbul’a geliyor.

DAP Yapı Adam Kule'de daire fiyatları 200 bin liradan başlıyor!

DAP Holding, dünyanın ilk insana benzeyen binası Adam Kule projesini vitrine çıkardı. DAP Yapı patronu Ziya Yılmaz, Kartal Dragos'ta hayata geçirecekleri metrekaresi 4300 liradan satılan proje için Guinness Rekorlar Kitabı'na başvurduklarını söyledi.

İskoçya'da 325 bin liraya 22.5 metrekarelik satılık ev!

İskoçya'daki 22.5 metrekarelik ev, 'Dünyanın En Küçük Evi' olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Denize sadece 30 metre uzaklıkta bulunan tek odalı ev, 325 bin liradan alıcısını bekliyor.

Dev adam Sultan Kösen için boyuna uygun ev yapılacak!

Dünyanın en uzun boylu adamı olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Sultan Kösen, Mardin'de kendisine uygun standartlarda bir ev yapılmasını istiyor. Kösen'in talebi Başbakan'dan kabul gördü...

Aşkabat'ta inşaat yatırımları devam ediyor!

Dünyanın en çok beyaz mermerle kaplı binanın bulunduğu kent olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Aşkabat'ta inşaat yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Aşkabat'ı yeniden yapılandırma çalışmaları sürüyor.

folkart Guinness Rekorlar Kitabı Haberi

folkart Guinness Rekorlar Kitabı


Avrupa'nın 5'inci en yüksek ikiz kuleleri olan 46'şar katlı Folkart Towers'ta yaşam başladı. Geçen hafta sahiplerinin ofis ve residanslarını teslim almaya başladığı Bayraklı'daki Folkart Towers'in İzmir'in siluetini değiştireceğini belirten Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, bu projenin kentin en önemli sembolü olacağını dile getirdi. Bornova ve Konak'ta iki önemli projeye başlayacaklarını da duyuran Sancak, "İzmirli bizi sevdi ve bize güvendi. Bizi alıp zirveye taşıdı. Bu ilgiye cevap vermeye devam edeceğiz" dedi.

Sancak, dünyanın en büyük dış cephe led ekranını yaptıklarını, 18 metre yüksekliğinde, 45 metre genişliğinde iki ayrı ekranla Guinness Rekorlar Kitabı'na başvurduklarını söyledi.


YÜKSEK TEKNOLOJİ

- Folkart Towers, çok iddialı, iddialı olduğu kadar da zor bir projeydi. Avrupa'nın en yüksek kulelerinden birini nasıl inşa ettiniz?

- Dünyada teknolojinin ulaştığı en son noktayı...