29 / 03 / 2024

Foresta Datça iletişim

Foresta Datça iletişim

Turyapı, Datça' da inşa edeceği Foresta Datça projesi için http://www.foresta.com.tr/foresta_datca.html sitesinde tüm halkın oylamasına açık olarak bir anket çalışması düzenliyor...

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Reyhan Alara Şenlen tarafından kuruldu.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Öniz Bağdat iletişim!

Öniz Bağdat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Asm İnşaat güvencesiyle inşa edilen Öniz Bağdat projesinde 176 adet ofis tipi daire ve 23 adet dükkan bulunuyor. 

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim!

TEM Avrasya Konutları 612 daire ve 3 dükkandan meydana geliyor. Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim!

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. TEM Avrasya Konutları için ön talepler toplanıyor...

Northgate Ankara Esenboğa iletişim!

Northgate Ankara Esenboğa iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Northgate Ankara projesinde konunt ve ev-ofisler bulunuyor...

Vadistanbul Park Ayazağa iletişim!

Vadistanbul Park Ayazağa iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayarak satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 762 daire ve ticari birimlerden oluşan projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim!

Ayazağa Vadi İstanbul Park iletişim için satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirtiliyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan projede konutlar 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı.

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim!

Central Park İstanbul Ağaoğlu iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ağaoğlu İnşaat'ın durdurulan projesi Bakırköy 46, Central Park İstanbul adıyla yeniden satışa çıkarılıyor...

Foresta Datça iletişim Haberi

Foresta Datça iletişim

İnternet üzerinden halk oylamasıyla belirlenen projede enerji verimliliğinden mutfak yapısına, peyzaj düzenlemesinden doğrama ve döşemelere, dairelerin büyüklüğünden konut tipi tercihine, sosyal donatılardan ödeme şekline kadar her ayrıntı katılımcıların tercihlerine göre tasarlanacak.


Turyapı, Datça'da gerçekleştireceği Foresta Datça projesi için http://www.foresta.com.tr/foresta_datca.html sitesinde tüm halkın oylamasına açık bir anket çalışması düzenliyor. Datça'nın en mutena lokasyonlarından birinde, dört mevsim yaşanacak müstakil konutlar için proje tasarımı öncesinde yapılan anket çalışmasına katılım 5000 kişiyi aşmış bulunuyor.

Her ayrıntı halkın tercihine göre yapılacak

Konut talep eden kesimlerin tercihleri gözetilmeden, bir bakıma el yordamıyla veya 'böyle yaparsak satar' mantığıyla konut tasarlandığını ifade eden Turyapı Yönetim Kurulu  Üyesi Atakan Turpcu, bu konutların gerçek ihtiyaçları karşılamadığını, yapıları inşa etmeden önce bireylere "nasıl bir konutta yaşamak istedikleri" sorusunun sorulması gerektiğini belirtiyor. Turpcu, Foresta...