18 / 04 / 2024

Forum Kayseri projesi

Forum Kayseri projesi

Forum Kayseri, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi tarafından düzenlenen, sektörün en önemli ve en prestijli ödülü olan ‘Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezi’ ödülü için Büyük Alışveriş Merkezleri kategorisinde finale kaldı...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

TOKİ Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor! 190 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu projesinde 190 konut yer alacak. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kayseri projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi 8 Kasım tarihinde ihaleye çıkıyor. Projede 190 konut yer alıyor.

TOKİ Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor! 236 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Kayseri projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Projede 236 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Kayseri projesi için düğmeye bastı! Kocasinan'a 618 konutluk dev proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan'da 618 konutluk dev proje inşa edecek. Kocasinan TOKİ projesi 599 milyon 4 bin 898 TL'ye mal olacak.

Kayseri TOKİ projesi yarın ihaleye çıkıyor!  618 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor. Kayseri TOKİ projesinde 618 konut yer alıyor.

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi! Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor! 

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi... Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Kayseri projesinde son dakika! 194 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi. Tam 194 konutluk yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Kayseri projesi için Mayıs 2023 müjdesi! 194 yeni konut için tarih belli oldu! Kaçırmayın!

TOKİ Kayseri projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Tam tamına 194 yeni konut için tarih belli oldu! Kaçırmayın...

TOKİ Kayseri 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi! 194 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ Kayseri 2023 projesi için resmen son dakika müjdesi geldi... 194 yeni konut için bu tarihe dikkat... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

TOKİ Kayseri projesi için resmen Ocak 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçeye tam 194 yeni konut geliyor!

TOKİ Kayseri projesi için resmen Ocak 2023 müjdesi geldi... Kayseri'deki tek bir ilçeye tam 194 yeni konut geliyor...

TOKİ Kayseri projesi için tarih belli oldu! 194 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kayseri'de inşa edilecek olan yeni proje için tarih belli oldu. 194 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ'den Kayserililere büyük müjde! 318 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri projesi için start verdi. Söz konusu projede 318 yeni konut yer alacak.

Forum Kayseri projesi Haberi

Forum Kayseri projesi

“Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezleri” ödülleri Nisan ayında İstanbul’da gerçekleştirilecek Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi’nin konferansında düzenlenecek özel bir törenle sahiplerini bulacak.

Kayseri’nin merkezinde ziyaretçilerine alışveriş ve keyif fırsatı sunan Forum Kayseri, mimarisi, konumu, mağaza karması, hizmetleri, pazarlama faaliyetleri, sürdürülebilirlilik ilkesi ile geliştirilen proje yapısı, ziyaretçi ve satış performansı dikkate alınarak değerlendirilen ve sektörün prestij ödülü olarak adlandırılan Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi’nin “Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezleri” ödülleri için finale kalarak önemli bir başarıya imza attı.

Forum Alışveriş Merkezleri’nin yaratıcısı, geliştiricisi ve yöneticisi Multi Development Türkiye CEO’su Hulusi Belgü “Proje geliştirme aşamasından bugüne kadar Kayserililer ile birlikte ülkemizin en değerli şehirlerinden biri olan Kayseri ilimizde Forum Kayseri projesini Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezi yapabilmek ve ortaya başarılı bir proje çıkartmak için çok...