28 / 03 / 2024

Foura Makina Turizm İnşaat adres

Foura Makina Turizm İnşaat adres

Foura Makina Turizm İnşaat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zümrüt Yasemin Eranıl, Yücel Hanoğlu tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ekim'de kuruldu.

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiray Karot Makina İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydemir ve İdris Aydemir ortaklığında kuruldu.

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bilasa İnşaat Tahahüt Gıda Mobilya Turizm Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı. 

Delmas Makina İnşaat Taşımacılık Turizm İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delmas Makina İnşaat Taşımacılık Turizm İthalat İhracat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aslınur Yıldız tarafından kuruldu.

Zeray Makina Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zeray Makina Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Zekeriya Zeray tarafından açıldı.

Yaffa Turizm Taşımacılık Makina İnşaat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaffa Turizm Taşımacılık Makina İnşaat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Abed Al Rahman Hasuna tarafından kuruldu.

Bg Makina İnşaat Turizm İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bg Makina İnşaat Turizm İthalat İhracat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Şişli’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile  Bekir Günbeyi tarafından kuruldu.

Kurtsa İnşaat Makina Turizm Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtsa İnşaat Makina Turizm Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli Abdullah Kurt tarafından kuruldu.

Cls Makina Otomotiv İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cls Makina Otomotiv İnşaat Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalış tarafından kuruldu.

Uts Makina Madencilik İnşaat Lojistik Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uts Makina Madencilik İnşaat Lojistik Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

İlya Gayrimenkul İnşaat Turizm Makina Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlya Gayrimenkul İnşaat Turizm Makina Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Abed Alruhman Dyab, Mustafa H. M. Albash ve Şevket Aksu tarafından kuruldu.

KCK Turizm İnşaat Makina Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KCK Turizm İnşaat Makina Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kuşçul tarafından kuruldu.

Çiçekler Makina İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Çiçekler Makina İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Ergin tarafından kuruldu.

Foura Makina Turizm İnşaat adres Haberi

Foura Makina Turizm İnşaat adres

Foura Makina Turizm İnşaat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zümrüt Yasemin Eranıl, Yücel Hanoğlu tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 10 Ekim'de kuruldu. 


Foura Makina Turizm İnşaat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Foura Makina Turizm İnşaat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Yalı Mahallesi, Topselvi Caddesi, Duruçay Sokak,...