28 / 03 / 2024

fuksas

fuksas

2. Bursa İnşaat Zirvesi’ne Fuksas geliyor. 13 Şubat 2015 tarihinde gerçekleşecek 2. Bursa İnşaat Zirve’sinin hazırlıkları artan bir tempoyla sürerken “Zirve”nin konukları belli olmaya başladı.

Mimar Berke Gündoğdu Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde!

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2018 mezunu genç mimar Berke Gündoğdu, Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde uluslararası kariyer hayatının ilk adımını attı.

Bursa Hanlar Bölgesi Canlandırma projesine İtalyan mimar imzası!

Bursa'nın tarihi dokusunu canlandırarak turizm potansiyelini artırmak için hiçbir fedakârlıktan kaçmayan Başkan Altepe dünyanın en ünlü mimarlarından İtalyan Massimiliano Fuksas ile işbirliği yapacak..

İtalyan Mimar Massimiliano Fuksas 2. Bursa İnşaat Zirvesi'ne katıldı!

İtalyan Mimar Massimiliano Fuksas 2. Bursa İnşaat Zirvesi'ne katıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mimar Fuksas’a Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılarak Bursaspor’a devredilen yeni stadyumu tanıttı.

Recep Altepe Timsah Arena'yı mimar Massimiliano Fuksas’a tanıttı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, dünyaca ünlü İtalyan mimar Massimiliano Fuksas’a Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılarak Bursaspor’a devredilen yeni stadyumu tanıttı..

2. Bursa İnşaat Zirvesi’ne Fuksas geliyor!

2. Bursa İnşaat Zirvesi’ne Fuksas geliyor. 13 Şubat 2015 tarihinde gerçekleşecek 2. Bursa İnşaat Zirve’sinin hazırlıkları artan bir tempoyla sürerken “Zirve”nin konukları belli olmaya başladı.

Massimiliano Fuksas Konut Konferansı'na katılacak!

Türkiye ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörünün yapı taşı “konut” u, tüm boyutlarıyla ele alan Konut Konferansı bu yıl 5. kez gerçekleşecek. Massimiliano Fuksas Konut Konferansı'na katılacak.

Massimiliano Fuksas: Dönüşümde anılara saygı duymak gerekiyor!

Şehirlerde kentsel dönüşümün parça parça yapılması gerektiğini savunan Fuksas, "Bina demek anı demek" diye konuştu...

Çanakkale Seramik'ten Mimar Massimiliano Fuksas Konferansı!

Çanakkale Seramik & Kalebodur Mimar Massimiliano Fuksas'ı İstanbul'la buluşturdu

fuksas Haberi

fuksas

Türkiye ekonomisinin yapı taşlarından olan inşaat sektöründeki dev buluşma ikinci kez gerçekleşiyor.

İnşaat Burada Dergisi ve Uludağ Üniversitesi iş birliği ile 13 Şubat 2015 tarihinde gerçekleşecek 2. Bursa İnşaat Zirve’sinin hazırlıkları artan bir tempoyla sürerken “Zirve”nin konukları belli olmaya başladı.

İnşaat sektörü adına söz sahibi kurum ve kuruluşların bir arada olacağı 2. Bursa İnşaat Zirvesi’nde; değişen kentler, dönüşen yaşamlar ve dünya uygulamaları, 21. Yüzyılda inşaat teknikleri, kullanılan malzeme kalitesi ve sektörün izlediği yol haritası, mega şehircilik projeleriyle değişen konut profilleri, turizm yatırımları, ticaret ve sağlık yapıları ve bunlara özel satış pazarlama kanalları konuşulacak konular arasında bulunuyor. Ayrıca “Zirve”de; insanların inşaat sektöründen dünden bugüne beklentileri ve gelecek düşüncelerinin de değerlendirilmesi amaçlanıyor.

Bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Bursa İnşaat Zirve’sinde yurt içi ve yurt...