25 / 04 / 2024

Fultaş Madencilik Ve Mobilya Limited Şirketi Nerede

Fultaş Madencilik Ve Mobilya Limited Şirketi Nerede

Fultaş Madencilik Ve Mobilya Limited Şirketi Adnan Başkaya, Filiz Başkaya, Figen Kefelioğlu, Nihal Kılıç ve Neval Başkaya ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tumay Yapı Peyzaj Madencilik Ve Fidancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tumay Yapı Peyzaj Madencilik Ve Fidancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevgi Yıldız tarafından kuruldu.

Atak Grup Yapı Malzemeleri Peyzaj Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Grup Yapı Malzemeleri Peyzaj Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Muammer Kaya tarafından kuruldu.

Toprak Dünya Madencilik Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Dünya Madencilik Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Borulday tarafından kuruldu.

Atlasım İnşaat Lojistik Madencilik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Atlasım İnşaat Lojistik Madencilik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi Tuzla'da Ramazan Ay tarafından kuruldu.

Platinum Çelik Metal Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinum Çelik Metal Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kemal Dalmış tarafından kuruldu.

Hedef Agrega Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hedef Agrega Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da Hakan Elçi ve Taner Topallı ortaklığında kuruldu.

Yaman Hafriyat İnşaat Madencilik Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Yaman Hafriyat İnşaat Madencilik Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Şişli'de Şadan Köse tarafından kuruldu.

Demirler Hafriyat Nakliyecilik İnşaat Madencilik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirler Hafriyat Nakliyecilik İnşaat Madencilik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahsun Demir tarafından kuruldu.

Fadı Madencilik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fadı Madencilik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 110 bin TL sermaye bedeli ile Fadı Altaoıl tarafından kuruldu.

Türkiye'de en çok iş kazası hangi sektörde yaşanıyor?

Türkiye’de en çok iş kazası meydana gelen sektörler açıklandı. Buna göre; en çok iş kazası yaşanan meslekler arasında madencilik ve taş ocaklığı, kanalizasyon ve atık yönetimi faaliyetleri, imalat, inşaat, konaklama ve yiyecek hizmetleri yer alıyor. 

Tradeex Madencilik Ve Petrokimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tradeex Madencilik Ve Petrokimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Nader Alqhf tarafından kuruldu.

Kavut Turizm Gıda İnşaat Madencilik Ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavut Turizm Gıda İnşaat Madencilik Ve Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Kavutlar tarafından kuruldu.

Torkam Holding'ten 7.8 milyar dolarlık proje hedefi!

İnşaat taahhüt, gayrimenkul, PVC profil, demir çelik, teknoloji, madencilik ve enerji olmak üzere 5 sektörde faaliyet gösteren Torkam Holding, 7.8 milyar dolarlık proje gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Fultaş Madencilik Ve Mobilya Limited Şirketi Nerede Haberi

Fultaş Madencilik Ve Mobilya Limited Şirketi Nerede


Fultaş Madencilik Ve Mobilya Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Adnan Başkaya, Filiz Başkaya, Figen Kefelioğlu, Nihal Kılıç ve Neval Başkaya ortaklığında kuruldu. 


Fultaş Madencilik Ve Mobilya Limited Şirketi iş konusu; 1. Şirket her türlü gayrimenkulü alabilir, satabilir, yönetebilir, yöneticiliğini yapabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 2. Şirket yürürlükteki mevzuata uygun olmak kaydı ile her türlü gayrimenkul, konut ve...