27 / 04 / 2024

fulya zenginer dolandırma

fulya zenginer dolandırma

Arsa satışı için anneannesine vekalet veren, arsası satılmasına rağmen hakkını alamayan oyuncu Fulya Zenginer, anneannesine dava açacak.

Arsasını satmak isteyen Fulya Zenginer anneannesi tarafından dolandırıldı!

Oyuncu Fulya Zenginer arsa satışı için anneannesine vekalet verdi. Arsayı satan anneanne arsanın satılmadığını söyleyerek Zenginer'i dolandırdı. 

Aman kanmayın! Bunları yapan dolandırıcıların tuzağına düşmüyor!

Pek çok dolandırıcının insanları oltaya düşürebilmesinin arkasında, iletişim kurdukları kişiye az ya da çok miktarda para kazandırma vaadi yatıyor. Herkes dolandırılabilir. Benim başıma gelmez demeyin, mutlaka bakın; işte dolandırıcıların yeni taktikleri ve bunları boşa düşürecek yöntemler…

Dublörlü tapu dolandırıcılarına şok! 15 şüpheli yakalandı!

Fatih'te tapu dairesine giden bir kişi 15 milyon TL tutarında bir gayrimenkulün satışını gerçekleştirmek amacıyla işlem başlattı. Yapılan araştırma sonrasında evrakların sahte olduğu belirlendi. Tapu dolandırıcılığına ilişkin operasyon Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü harekete geçti.

Kuntay Tarık Evren, Fulya Zenginer'e Milano'dan ev aldı!

Kuntay Tarık Evren, beş aylık hamile eşi Fulya Zenginer'e bebek hediyesi olarak İtalya Milano' da ev aldı.İkili yaz tatillerini Milano'da yeni aldıkları evde yapacak.

Fulya Zenginer arsa payını vermeyen anneannesine dava açacak!

Arsa satışı için anneannesine vekalet veren, arsası satılmasına rağmen hakkını alamayan oyuncu Fulya Zenginer, anneannesine dava açacak.

Arsasını satmak isteyen Fulya Zenginer anneannesi tarafından dolandırıldı!

Oyuncu Fulya Zenginer arsa satışı için anneannesine vekalet verdi. Arsayı satan anneanne arsanın satılmadığını söyleyerek Zenginer'i dolandırdı. 

Kiralık evlerde sahte ilan tehlikesi!

İlk sırada İstanbul olmak üzere birçok kentte kiralık ev fiyatları tavan yaptı. Son zamanlarda kiralık evlere yönelik dolandırma tehlikeleri arttı.  Uzmanlar kiralık ev arayan vatandaşları uyardı.

Vebitcoin soruşturmasında yeni gelişme!

Kripto para borsasında dolandırma haberleriyle gündeme gelen Vebitcoin soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Hesabı bloke edilen bir müşterinin Vebitcoin'in CEO'su İlker Baş tarafından tehdit edildiği öğrenildi. 

Tapuda üç boyutlu uygulama geliyor!

Ev satış işlemlerinde yeni dönem başlıyor. Yeni uygulama olan “üç boyutlu kadastro" ile dublörlü tapu sahteciliğinin önüne geçilecek ve satış işlemlerinde bu tür dolandırma yöntemleri kullanılmayacak. 

Fulya Zenginer 1.5 milyon TL’ye ev aldı!

Fulya Zenginer, annesini rahat ettirmek için 1.5 milyon TL’ye ev aldı ve dekorasyon için 150 bin TL harcadı.

Fulya Zenginer gayrimenkule yatırım yapıyor!

‘Seni Kimler Aldı’ dizisinin Zehra'sı oyuncu Fulya Zenginer, hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Zenginer, annesine bir ev aldığını, kendisine de ev almak , istediğini söyledi.

İzmirli müteahhit aynı daireyi 120 kişiye sattı!

İzmir Gaziemir'de müteahhit H.P. ve ortağı S.Ö. hakkında aynı daireyi 120 kişiye satarak dolandırma iddiasıyla açılan dava dosyasında, şüphelinin olayı gerçekleştirmeden önce bütün mirasından feragat ettiği ortaya çıktı.

BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri yıkılacak!

BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri'nin yeniden yapılandırma çalışmaları için gerçekleştirilecek yıkım işlemleri önümüzdeki cuma günü Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla başlayacak.

'Elektrik ve su aboneliğini ucuza yaptıralım' deyip dolandırdılar!

Gaziantep'te ev sahiplerini, elektrik ve su tesisatı aboneliği yaptırma vaadiyle dolandırdığı iddia edilen 2 kişi tutuklandı. Tutuklanan zanlıların yeni ev sahibi olan vatandaşları hedef aldıkları belirlendi

fulya zenginer dolandırma Haberi

fulya zenginer dolandırma

Oyuncu Fulya Zenginer, dedesinden kalan arsanın satışı için anneannesine vekalet vermiş sonrasında Zenginer'in anneannesi Zenginer'e arsanın satılmadığını söyleyerek Zenginer'i dolandırmıştı. Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Zenginer konuyla ilgili açıklama yaptı.  Ünlü oyuncu, çıkan haberlerin doğru olduğunu söyledi ve söyleyerek şunları söyledi: "Bunun hakkında sadece bir defa konuşacağım. Hamileyim ve bu gerçekten yaralayıcı bir konu. Çıkan Haberler doğru. Anneannem bizden arsanın satışı için erkek kardeşine vekalet vermemizi istedi.

Sonrası da malum, satamadık dedikleri arsayı satıp bölüşmüşler. Hamile olduğum için yıpranmamam adına ablamla konuyu kapatacaktık ancak ben hakkımı yedirirken çocuğuma hakkını yedirmemeyi öğretemem.Bu yüzden avukatımla görüşüyorum. Nasıl bir yol izlenmesi gerektiğine karar veriyoruz. Kendisini Allah’a havale ettik zaten, şimdi de adalete havale edeceğiz.”

Fulya Zenginer’in dedesinden kalan milyonluk arsada kuzenleriyle birlikte...