19 / 04 / 2024

Fuzul Yapı hedefleri

Fuzul Yapı hedefleri

Fuzul Yapı, İstanbul’a yatırım yapmaya devam ediyor. Fuzul Yapı, İstanbul Küçükyalı'da Karayolları'na ait arazinin ihalesine de teklif verdi. Firma, Avrupa Yakası’ndan sonra Anadolu Yakası’ndaki yatırımlara da göz kırpıyor.

Fuzul Toprak'tan Pendik projesi yarın görücüye çıkıyor! Lansmana özel 36 ay vade fırsatı!

Fuzul Yapı,  İstanbul Anadolu Yakasındaki yeni projesi Fuzul Toprak'tan Pendik’i 20-21 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği lansmanla görücüye çıkarıyor. 

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Ege Yapı'dan 7 milyar değerinde 7 proje!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı'nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 2023 yılı hedefleri, yeni projeleri ve yatırımları aktarıldı. İnanç Kabadayı, iki yıl içinde yedi yeni projeyi hayata geçireceğini ve 7 milyar TL yatırıma başlayacağını söyledi.

Barbaros 48 ön satışta! Fuzul Yapı'dan Boğaz aksına dev proje!

Fuzul Yapı, Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde geliştirdiği Barbaros 48 projesinde ön satış sürecini başlattı. İşte Barbaros 48 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Konut yatırımcılarının gözü İstanbul'da!

Markalı konut sektörünün deneyimli oyuncuları arasında yer alan Fuzul Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Akbal, lüks emlak yatırımcılarının, yatırımlarını prim sağlayan, güvenli olan ve gelişen büyük merkezlere yönlendirdiğini dile getirdi.

Avrasya Konutları 2 projesiyle Başakşehir'e 410 yeni konut geliyor!

Fuzul Yapı Avrasya Konutları 2 projesi için düğmeye bastı. Başakşehir Avrasya Konutları 2 projesinde 410 yeni konut yer alacak...

Barbaros 48: Fuzul Beşiktaş projesinin adı belli oldu! 

Fuzul Beşiktaş projesinin adı belli oldu. Barbaros 48 projesi Fuzul Yapı imzasıyla İstanbul Beşiktaş'ta hayata geçiriliyor. Peki Barbaros 48 projesinde hangi sosyal alanlar var? İşte Barbaros 48 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Başakşehir Avrasya Konutları 3 yüzde 30 indirimle satışta! Başakşehir'e 300 konutluk yeni proje!

Fuzul Yapı imzası taşıyan Başakşehir Avrasya Konutları 3'te yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. İşte Çam ve Sakura Hastanesi'ne 1 kilometre mesafede yükselen proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Başakşehir Avrasya Konutları, İstanbul Başakşehir'de Fuzul Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Başakşehir Avrasya Konutları satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Başakşehir Avrasya Konutları fiyat Eylül 2022! 

Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 36 ay vade imkanını kaçırmayın!

Ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat Fuzul Yapı’dan geldi. Başakşehir Başakşehir Avrasya Konutları 2'de avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı devam ediyor.36 ay vade imkanı yeni yatırımcılarını bekliyor.

Fuzul Beşiktaş projesi resmen başlıyor! Yapı ruhsatı alındı!

Fuzul Beşiktaş projesinde düğmeye basıldı. Proje kapsamında 48 adet konut ve 3 adet ticari üniteden meydana gelen 51 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatları 7 Haziran tarihinde alındı. 

Kayaşehir Avrasya Konutları ön talep topluyor! Yeni proje!

Başakşehir'deki 11. projesi için düğmeye basan Fuzul Yapı, Kayaşehir Avrasya Konutları için ön talep sürecini başlattı.

Ege Yapı 2022 hedeflerini 14 Aralık'ta açıklayacak!

Türkiye'nin güvenilir gayrimenkul markası olan Ege Yapı, 2021 yılının değerlendirmesini ve 2022 hedefleri dahilinde yeni yatırım planlarını 14 Aralık'ta gerçekleştireceği basın toplantısında paylaşacak.

Fuzul Yapı hedefleri Haberi

Fuzul Yapı hedefleri

Anadolu Yakası’nın seçkin bölgelerinden ve gelişen akslarından Küçükyalı'da yer alan ve Karayolları'na ait olan arazinin ihalesinin ikinci oturumu yapılıyor. Emlak Konut'un gerçekleştireceği ihaleye katılan firmalar arasında Fuzul Yapı da yer alıyor. 13 firmanın yarıştığı Küçükyalı Karayolları arazisinin toplam inşaat alanı 114 bin 239 metrekare, emsale esas inşaat alanı ise 128 bin 169 metrekareden oluşuyor. Dükkan, konut, ilkokul, ibadet alanı, meydan ve park alanı imarlı arsanın imar planı değişikliği 1 Nisan'da askıya çıkmıştı.


Anadolu Yakası’nda büyüme hedefi var!






Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal, Türkiye'nin gelişen ekonomisine duydukları güvenle yatırımlarını büyütmek istediklerini bu nedenle İstnabul’un önemli akslarında yer alan ihalelere...