26 / 04 / 2024

Fuzul Yapı küçükyalı

Fuzul Yapı küçükyalı

Fuzul Yapı, İstanbul’a yatırım yapmaya devam ediyor. Fuzul Yapı, İstanbul Küçükyalı'da Karayolları'na ait arazinin ihalesine de teklif verdi. Firma, Avrupa Yakası’ndan sonra Anadolu Yakası’ndaki yatırımlara da göz kırpıyor.

Cubes Ankara, Tablo Adalar, Nidapark Küçükyalı ve Bizimtepe Aydos'taki satış rakamları belli oldu! 

Cubes Ankara, Tablo Adalar, Nidapark Küçükyalı ve Bizimtepe Aydos projelerinde 2022 yılında yapılan satış tutarları belli oldu. İşte Vakıf GYO tarafından açıklanan o rakamlar...

Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Nidapark Küçükyalı kapsamındaki, 16772 Ada 1 Parseldeki B06, B07, B08 Konut, Otopark ve İşyeri Blokları, 16773 Ada 2 Parseldeki C04, C05 ve 16771 Ada 1 Parseldeki A05 İşyeri Bloklarının kısmi geçici kabulü yapıldı ve kısmi geçici kabul tutanağı 1 Temmuz 2022'de onaylandı. 

Emlak Konut GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki toplam geliri 1.7 milyar TL'ye yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Küçükyalı'nın yüklenicisi ile yapılan sözleşmeye Ek-4 No.lu Protokol ile 1 milyar 527 milyon 300 Türk Lirası olan Asgari Şirket Payı Toplam Geliri, 1 milyar 751 milyon 992 bin 140 TL'ye yükseldi. 

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı'daki 24 bağımsız bölümü sattı!

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı projesindeki, toplam 4.624,48 metrekare büyüklüğündeki 24 adet bağımsız bölümün yüzde 20'si peşin, yüzde 80'i 24 ay vadeli olmak üzere Tat Metal Çelik Sanayii ve Ticaret AŞ 'ye satışı amacıyla satış vaadi sözleşmesi devri yapıldı.

Nidapark Küçükyalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Nidapark Küçükyalı) kapsamında, 16772 Ada 1 Parseldeki B01, B02, B03, B04, B05 Konut, Otopark, Ofis ve İşyeri Bloklarının kısmi geçici kabulü yapıldı.

Nidapark Küçükyalı'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Nidapark Küçükyalı) kapsamında, 16771 Ada 1 Parseldeki A1, A2, A3 Bloklar ile Kafeterya ve Kapalı Otopark Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı.

Nidapark Küçükyalı'daki 639 adet bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Küçükyalı'daki 639 adet bağımsız bölümün ruhsatları 12 Temmuz 2021 tarihinde alındı.

Nidapark Küçükyalı kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Nidapark Küçükyalı kapsamında, 16773 ada 2 parseldeki C01 ve C02 blokların kısmi geçici kabulü yapıldı.

Nidapark Küçükyalı Büyükada'nın lansmanı yapıldı!

Yaşam konforu ve hayatı kolaylaştıracak her ayrıntının planlanarak hayata geçirildiği Multi Evler ilk olarak Nidapark Küçükyalı Projesinde hayat buluyor...

Nidapark Küçükyalı'da 563 bağımsız bölüm için ruhsat alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Küçükyalı'da B9, B10 ve B11 Blokta revizyona gidildi ve ticari ünite sayısı 345 ve konut sayısı 218 olacak şekilde toplam 563 adet bağımsız bölüm için Tadilat Yapı Ruhsatları alındı.

Nidapark Küçükyalı'nın kısmi geçici kabulü tamam!

İstanbul Maltepe Nidapark Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında, 16771 Ada 1 Parseldeki A1, A2, A3 bloklar ile Kafeterya ve Kapalı Otopark Blokları'nın kısmi geçici kabulü yapıldı...

Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor!

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor.

Nidapark Küçükyalı'nın tadilat yapı ruhsatları alındı!

Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen Nidapark Küçükyalı projesinin tadilat yapı ruhsatları alındı...

Fuzul Yapı küçükyalı Haberi

Fuzul Yapı küçükyalı

Anadolu Yakası’nın seçkin bölgelerinden ve gelişen akslarından Küçükyalı'da yer alan ve Karayolları'na ait olan arazinin ihalesinin ikinci oturumu yapılıyor. Emlak Konut'un gerçekleştireceği ihaleye katılan firmalar arasında Fuzul Yapı da yer alıyor. 13 firmanın yarıştığı Küçükyalı Karayolları arazisinin toplam inşaat alanı 114 bin 239 metrekare, emsale esas inşaat alanı ise 128 bin 169 metrekareden oluşuyor. Dükkan, konut, ilkokul, ibadet alanı, meydan ve park alanı imarlı arsanın imar planı değişikliği 1 Nisan'da askıya çıkmıştı.


Anadolu Yakası’nda büyüme hedefi var!






Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal, Türkiye'nin gelişen ekonomisine duydukları güvenle yatırımlarını büyütmek istediklerini bu nedenle İstnabul’un önemli akslarında yer alan ihalelere...