24 / 04 / 2024

G Marin Bayramoğlu

G Marin Bayramoğlu

Stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklılık gösteren daire seçeneklerinden meydana gelen G Marin Bayramoğlu projesinde fiyatlar 95 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunuyor.

G Marin Bayramoğlu projesinde 95 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana gelen G Marin Bayramoğlu projesinde fiyatlar 95 bin TL'den başlıyor.

G Marin Bayramoğlu'nda iki etabın yarısı 1 ayda satıldı!

MAR Yapı'nın Bayramoğlu'nda hayata geçirdiği 556 dairelik G Marin managed by Divan projesinde konutların yarısından çoğu satıldı. 2+1 ve 3+1 dairelerin fiyatları 190 bin ile 419 bin 500 TL arasında değişiyor...

Mar Yapı G Marin projesi ile Bayramoğlu'na açıldı!

Güneşli' de G Plus at Divan Residence projesi ile ortaklık yapan MarYapı ve Divan Grubu, Bayramoğlu'nda G Marin projesi ile yeni bir işbirliğine imza attı...

G Marin Managed by Divan! Divan ve Maryapı ayrıcalığyla Bayramoğlu'nda!

Türk turizminin ekol markası Divan ve İnşaat sektörünün öncü markalarından Maryapı işbirliğiyle Bayramoğlu'nda özel bir proje hayata geçiyor. G Marin Managed by Divan projesinde fiyatlar 77 bin 139 TL'den başlangıç gösteriyor...

G Marin Bayramoğlu projesinde metrekaresi 1.800 lira!

Mar Yapı Bayramoğlu’nda hayata geçirdiği G Marin managed by Divan projesiyle Anadolu yakasına hızlı bir giriş yaptı. Rezidans hizmetlerini Divan Grubu’nun üstlendiği projede 10 gün içerisinde 173 daire satıldı...

Mar Yapı Bayramoğlu’nu ikinci yatırım üssü yaptı!

Mar Yapı, yönünü Bayramoğlu’na döndü. Bölgeyi ikinci yatırım üssü yapacaklarını ifade eden Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, Güneşli’deki trendi Bayramoğlu’na taşıyacağız dedi...

G Marin managed by Divan Ekim'de teslim! Metrekaresi 1.850 lira!

Mar yapı ve Divan Grubu, Güneşli’de hayata geçirilen G Plus at Divan Residence’dan sonra şimdi de Bayramoğlu’nda gerçekleştirilen G Marin projesi için yeni bir işbirliğine imza attı. G Marin managed by Divan 2013 Ekim'de teslim ediliyor...

G Marin Bayramoğlu projesi satış ofisi bayramda ziyaretçilerini bekliyor!

Mar Yapı’nın İstanbul’un yanı başındaki saklı cennet Bayramoğlu’nda hayata geçirdiği ve 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden meydana gelen G Marin projesi satış ofisi bayramın üçüncü gününden itibaren ziyaretçilere açık olacak...

Rams Denizkent Bayramoğlu Gebze projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

RAMS Global tarafından Gebze'de yükselen Rams Denizkent Bayramoğlu projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı sunuluyor.

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

RAMS Global’in 92. Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde 2+1'lerden 4+1'e kadar peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin lriadan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor.

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda yüzde 30 peşin 30 ay vade imkanı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde  yüzde 30 peşin 30 ay vade imkanıyla satışlar devam ediyor.

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Gülay Barbarosoğlu'nun hayatı...

Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde satışlar devam ediyor. Şirket, Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlıyor.

RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışta! RAMS Global’den Gebze'ye 4 bin konutluk yeni proje!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışa çıkacak. Merakla beklenen projede tam 4 bin konut yer alacak.

Gökberk Şenoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökberk Şenoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökberk Şenoğlu tarafından kuruldu.

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Bayramoğlu İnşaat-Taahhüt Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topkapı Şubesi açıldı!

Bayramoğlu İnşaat-Taahhüt Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topkapı Şubesi 370 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ersoy tarafından açıldı.

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

G Marin Bayramoğlu Haberi

G Marin Bayramoğlu

G Marin projesi Mar Yapı tarafından Bayramoğlu'nda inşa ediliyor. 


Toplamda 556 konuttan meydana gelen G Marin Bayramoğlu projesinde daire fiyatları 95 bin TL'den başlıyor. 


35 bin metrekarelik arsa alanına sahip G Marin Bayramoğlu projesinde Divan’ın ayrıcalıklı hizmetlerinden faydalanılıyor. 


Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunan G Marin Bayramoğlu projesinde daireler stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor.


Concierge, housekeeping gibi hizmetlerin Divan tarafından sunulduğu G Marin Bayramoğlu projesinde yüzme havuzu, sauna, peyzaj alanları, fitness center ve yürüyüş alanları bulunuyor. 


G Marin Bayramoğlu iletişim

Tel: 444 1 536

Web: