20 / 04 / 2024

Mar Yapı G Marin projesi ile Bayramoğlu'na açıldı!

Mar Yapı G Marin projesi ile Bayramoğlu'na açıldı!

Güneşli' de G Plus at Divan Residence projesi ile ortaklık yapan MarYapı ve Divan Grubu, Bayramoğlu'nda G Marin projesi ile yeni bir işbirliğine imza attı...



Güneşli'de G Plus at Divan Residence projesi ile ortaklık yapan MarYapı ve Divan Grubu, Bayramoğlu'nda G Marin projesi ile yeni bir işbirliğine imza attı. İstanbul'un eski sayfiyesi olan Bayramoğlu'nun standartlarını yükseltmesi beklenen MarYapı projesinden ev sahibi olanlar Divan'ın residence hizmetlerinden yararlanacaklar. 




M ar Yapı ve Divan Grubu, Güneşli'de inşa edilen G Plus at Divan Residence'dan sonra bir işbirliğine daha imza attı. Geleceğin Kalamış'ı olarak nitelendirilen, İstanbul'un eski sayfiyesi olan Bayramoğlu'nda Mar Yapı tarafından hayata geçirilen G Marin projesinin rezidans hizmetlerini Divan Grubu üstlendi. G Marin managed by Divan projesinden ev sahibi olanlar, concierge, housekeeping gibi hizmetleri Divan'dan alacaklar. Güneşli'nin dönüşümüne önemli bir katkı sağlayan Mar Yapı, girdiği bölgeye değer katma anlayışını Danca'ya bağlı Bayramoğlu beldesine de taşımış oldu. Proje, Gebze sanayi bölgesi ve teknoloji merkezlerine yakınlığının yanı sıra  Marmaray  ve bölgeye yapılması planlanan marina projeleriyle gelişime açık olan bir bölge olan Bayramoğlu'nun ilk markalı konut projesi. 



KÜÇÜK AMERİKA GERİ DÖNDÜ 


Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Ozkök, arazi geliştirici bir firma olarak Bayramoğlu'nun potansiyelinin ve gelişiminin kendilerini cezbettiğini ve bölgeye örnek olabilecek bir projeye imza attıklarını söylüyor. Özkök, "Güneşli'de hayata geçirdiğimiz Divan Residence at G Plus projesinde Divan Grubu ile yakaladığımız başarılı işbirliğini G Marin projesine de taşıdık" diyor. 


Bir zamanlar İstanbulluların gözde sayfiye yeri olan, bahçe içinde 1-3 katlı villaları, sahili ve eğlence mekanlarıyla 'Küçük Amerika' olarak anılan Bayramoğlu'nu öncelikli yatırım bölgesi olarak belirlediklerini vurgulayan Ozkök, bu hedef paralelinde yaptıkları inceleme ve araştırmalar sonucunda markalı konut yatırımına başlama kararı aldıklarını söylüyor. Bu karar doğrultusunda arazi arayışlarına girdiklerini ve sonrasında yarım kalmış bir projeyi devralmayı tercih ettiklerini ifade eden Ozkök şöyle devam ediyor: "Mağdur edilmiş 96 aileyi evlerine kavuştururken, yarım bırakılmış inşaatların sektörde yarattığı ve yaratacağı olumsuz havayı, beraberinde getireceği güven sorununu ortadan kaldırdık. 

Projemizle Bayramoğlu yeniden hayat bulacak. 



Güneşli'de G Plus'la yarattığımız etkiyi burada da yaratacağız ve bölge, inşaatçılar için yatırım üssü haline gelecek." Toplamda 35 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilirken, G Marin managed by Divan projesi, iki etapta toplamda 556 konuttan oluşuyor. 1+0, 1 + 1, 2+1, 3+1 ve dubleks konut seçeneklerinin yer aldığı projenin metrekare fiyatları bin 800 ila 2 bin 500 TL arasında değişiyor. Projenin ilk etabının Ekim 2013'te, ikinci etabının ise 2014 sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 



EKONOMİST


Geri Dön