29 / 03 / 2024

Galataport kaça mal oldu

Galataport kaça mal oldu

Galataport olarak bilinen ve 2013 yılında Doğuş Grubu'nun 702 milyon dolara ihaleyle aldığı İstanbul Salıpazarı Limanı'nın 35 milyon liraya mal olduğu ortaya çıktı... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o haberi...

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? 1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak 2024?

Yılbaşı dolayısıyla 31 Aralık 2023 ve 1 Ocak 2024 alışveriş merkezleri (AVM) çalışma saatleri araştırılıyor. ''AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024'' sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024?

İnşaat maliyeti nedir? 100 metrekare ev kaça mal olur?

Ağustos ayında temmuza göre inşaat maliyet masraflarında kademeli artış devam ediyor. Yüksek enflasyon ve faiş artışlar ve dolardaki yükselişe bağlı olarak inşaat maliyetleri de artarak devam ediyor.

Prefabrik ev fiyatlarında indirim var mı? 50 metrekare prefabrik ev yaptırmak kaça mal olur?

Prefabrik evler kolay kurulum ve monte ediliyor. Bundan dolayı da bu yapılar sıkça tercih edilmektedir. Bu yapıların fiyatları kullanılan malzeme ve metrekaresine göre farklılık göstermektedir. İşte merak edilenler!

280 bin TL’ye 2+1 prefabrik ev fırsatı! 50 metrekare prefabrik ev kaça mal olur?

Prefabrik evler, yapılışı bakımından pratik konut tipleri arasında yer almaktadır. Peki bu konutların fiyat aralığı nedir? İşte metrekare metrekare prefabrik ev fiyatları!

Marketler Ramazan’da kaça kadar açık? BİM, A101, ŞOK, Migros, CarrefourSA çalışma saatleri...

Ramazan’ın gelişi ile beraber temel gıda ürünlerine rahatlıkla ulaşabilmek isteyenler özellikle sahur saatleri için marketlerin saatlerinde bir değişiklik olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, Ramazan ayında marketler sat kaça kadar açık? Zincir marketlerin çalışma saatleri nasıl? İşte detaylar

İstanbul’dan kaçışa EYT göçü de eklendi, o bölgede arsa bulmak mucize oldu!

Kahramanmaraş merkezli felaketin ardından 7 büyüklüğünün üzerinde bir depremin beklendiği İstanbul’dan kaçışa bu kez de EYT göçü eklendi. Megakentten kaçanların çoğunun adresi olan bu bölgede fiyatlar adeta uçarken artık arsa bulmak mucize oldu.

Hyundai Kona Elektrik Şubat ayında kaça satılıyor? İşte herkesin merak ettiği aracın 14 şubat 2023 fiyatı!

Hyundai Kona Elektrik modelinin Şubat ayında kaça satıldığı belli oldu. İşte herkesin merak ettiği aracın özellikleri ve 14 şubat 2023 fiyatı!

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

Hasankeyf-Gercüş Tüneli açıldı! Hasankeyf-Gercüş Tüneli kaç liraya mal oldu? 

Hasankeyf-Gercüş-Midyat arasındaki mesafeyi kısaltacak olan Hasankeyf-Gercüş Tüneli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uzaktan bağlantı ile katılım gösterdiği törenle bugün açıldı. İşte Hasankeyf-Gercüş Tüneli ile ilgili detaylar...

Yurt dışından telefon getirme ücreti ne kadar? Yurtdışından telefon getirmek kaça mal olur?

Yurt dışından telefon getirme ücreti ne kadar? Yurtdışından telefon getirmek kaça mal olur? İşte detaylar!

Asgari ücret artışı yaşlılık maaşını da vurdu! Yaşlılık maaşı kaça çıktı? Yaşlılık maaşı kaç ayda bir alınır 2022?

Yaşlılık aylığı ne kadar oldu? Asgari ücret zammı, pek çok kişiyi etkilemektedir. Bunların başında yaşlılık aylığı alan kişiler gelmektedir. Peki Yaşlılık maaşı kaça çıktı? İşte detaylar!

28 Ekim kargo çalışıyor mu? 28 Ekim de kargolar kaça kadar açık?

28 Ekim kargo çalışıyor mu? 28 Ekim de kargolar kaça kadar açık? soruları 28 Ekim’e az bir zaman kala sorulmaya başladı. İşte araştırılan yanıtlar!

28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı?

28 Ekim’e sayılı saatler kala vatandaşlar, 28 Ekim bankalar saat kaça kadar açık? Yarın bankalar açık mı? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Galataport kaça mal oldu Haberi

Galataport kaça mal oldu

İstanbul'un Karaköy'deki limanı, Salıpazarı Kruvaziyer Liman Sahası'nın (Galataport) 1957'de inşaatı sürerken yapılan bir hesaplama ile 35 milyon liraya mal olacağı belirlenmiş. 


Hatırlanacağı üzere Galataport ihalesini Doğuş Grubu 2013 yılında düzenlenen ihaleyi 702 milyon dolar teklifle kazanmıştı... 


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; Salıpazarı Limanı'nın 600 bin ton kapasiteli liman tesisleri Cemal Okçuoğlu - Byza Ortaklığı ile hayata geçirilmiş...


Haberin devamı için tıklayın!


Emlakta nostalji haberleri için...