07 / 05 / 2024

galatasaray teknokent

galatasaray teknokent

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Seyrantepe'de bir teknokent kuracaklarını söyledi.

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

Galatasaray Seyrantepe'de teknokent kuruyor!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Seyrantepe'de bir teknokent kuracaklarını söyledi.

2003 yılında Sarıgül'den Galatasaray'a muhteşem stad projesi!

2003 yılında Şişli Belediye Başkanı olan Sarıgül, 1.5 yıldır üzerinde çalıştığı, Galatasaray'ın kaderini değiştirecek projeyi ilk kez açıklamış. Projeye göre, Ali Sami Yen Seyrantepe'ye taşınacakmış ve eski stadın yerine otel yapılacakmış.

1999 yılında Galatasaray Postanesi müze olacakmış!

1999 yılında Posta İşletmesi, Galatasaray Postanesi'ni müze yapacakmış. 1875 yılında tüccar Theodor Sıvacıyan tarafından 26 bin liraya Galatasaray Lisesi'nin karşısında inşa edilen tarihi bina Posta Müzesi olarak hizmet verecekmiş.

1999 yılında Galatasaray, yeni stad için halka açılacakmış!

1999 yılında Galatasaray Spor Kulübü, Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yapmak istediği, 120 milyon dolara mal olacak, stadın finansmanını borsada hisse senedi satarak karşılamayı planlamış.

Dursun Özbek: Galatasaray otel projesiyle kalıcı gelir elde eder!

ŞAMPİYONLUK yarışının en iddialı takımlarından Galatasaray'da 23 Mayıs günü seçimli olağan genel kurul yapılacak. Seçim öncesi Hürriyet'e konuşan iki başkan adayı Dursun Özbek ve Ahmet Özdoğan projelerini anlattı.

Türk Telekom Arena Galatasaray'ın olacak!

Özhan Canaydın ve Faruk Süren yönetimlerinde görev alan Prof.Dr. Ahmet Özdoğan, ‘Ortak akıl lider kadro’ ifadesi ile Galatasaray’da başkanlığa aday oldu. İşte Özdoğan’ın görüşleri ve vaadleri:

Yücel Yaşar: İzmir'de teknokent konsepti planlıyoruz!

Teknopark İzmir Genel Müdürü Yücel Yaşar, yepyeni bir teknokent konsepti planladıklarını, bu sayede Türkiye’nin Silikon Vadisi olma düşüncelerini bir adım daha ileriye taşıyacaklarını söyledi.

1998 yılında Galatasaray, Likör Fabrikası'na talip olmuş!

1998 yılında Galatasaray, Mecidiyeköy'deki İstanbul Likör Fabrikası'na talip olmuş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül'ün verdiği bilgiye göre, likör fabrikasının yeri İstanbulluların kullanabileceği bir yer haline getirilecekmiş.

1997 yılında Galatasaray'a dev tesis!

1997 yılında Galatasaray Spor Kulübü, Kanarya'da Avrupa'nın en büyük spor komplekslerinden birisi olacak dev bir tesisinin yapımına başlayacakmış. Kanarya'da yapılacak yeni tesis 200 milyar liraya mal olacakmış.

Galatasaray otel projesine 15 milyon dolar harcayacak!

Galatasaray'ın 23 Mayıs'ta yapılacak seçimin favorisi olarak gösterilen başkan adayı Dursun Özbek, SABAH'a plan ve projelerini anlattı. Özbek, başkan olursa Türk Telekom Arena'nın çatısını yaptıracağını söyledi..

Riva'daki arazi Galatasaray'dan alınmayacak!

Riva arazisinin belediye tarafından Galatasaray Kulübü'nün elinden alınacağı iddialarının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Galatasaray'ın Mecidiyeköy otel projesi İBB'den neden geri çekildi?

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Özbek: "Son anda fark edilen bir yazım hatası nedeniyle belediye meclisine sunulan izin talebini geri çektik. Önümüzdeki ay meclis onayından geçecek" dedi.

galatasaray teknokent Haberi

galatasaray teknokent

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Günay ve Galatasaray Gayrımenkul AŞ Genel Müdürü Mehmet Akif Şener, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik'in de yer aldığı ziyarette Galatasaray Kulübünün Teknokent Projesi'yle ilgili detaylar masaya yatırılırken karşılıklı görüş ve düşünceler iletildi.

Görüşme sonrası bazı açıklamalar yapan Bakan Faruk Özlü, "Sayın Mustafa Cengiz, Mecidiyeköy ve şu anda stadyumun bulunduğu Seyrantepe'de Teknokent kurmak istediklerini iletti. Bunun görüşmesini yaptık. Gayet uygun ve makul karşıladık. İnşallah Teknokent'i kuracağız şimdiden hayırlı olsun diyorum." diye konuştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ise projeyle Türkiye'de bilimin ve sporun gelişmesi adına bir adım atılacağına değinerek, şöyle konuştu:

"Batıda...