19 / 04 / 2024

Galip Altıay vefat

Galip Altıay vefat

Emlak Bankalılar Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay hayatını kaybetti

2023’ün ilk 6 ayında en çok satılan akıllı telefonlar açıklandı: Zirve şaşırtmadı

2023'ün ilk altı ayında en çok satılan akıllı telefonların listesini Omdia yayımladığı raporuyla duyurdu. Zirvedeki isim şaşırtmadı! İşte detaylar...

2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı! İstanbul ilk sırada

TL'de yaşanan değer kayıpları nedeniyle altın ve dövize ilgi gittiçe artıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) verilerine göre Türkiye'de 2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı.

Gayrimenkule yabancı ilgisi azalıyor! 2023'ün ilk altı ayında yüzde 50 düşüş kaydedildi!

EVA Gayrimenkul Değerleme, son iki yılda yabancı yatırımcıların Türkiye’de gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını ele aldı. 2023'ün ilk altı ayında yabancıların yatırımcılarında yüzde 50 düşüş kaydedildi.

Haziran ayında aylık en yüksek reel getiri BIST 100 endeksinde oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Haziran ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 13,86 ile BIST 100 endeksinde gerçekleşirken, 2023'ün ilk altı ayında külçe altın TÜFE ile indirgendiğinde yüzde 12,71 reel getiri sağladı.

Cumhurbaşkanı'ndan borçlulara müjde! Bu borç kredisini 6 ay sonra ödeyeceksiniz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın heyecanla duyurduğu borç kapatma kredisi, vatandaşlara büyük bir fırsat sunuyor. Bu özel kredi sayesinde vatandaşlar, var olan borçlarını hızlıca kapatıyor ve altı ay sonra, kendi ödeme yeteneklerine uygun bir planla ödemelere devam ediyorlar. 

Doların 6 ay içinde geleceği seviye resmen açıklandı! Görmeyen duymayan kalmasın!

Orca Macro Finansal Danışmanlık kurucusu Evren Kırıkoğlu, dolar/TL kurunda altı ay içerisinde  geleceği seviyeyi resmen açıkladı.  Görmeyen duymayan kalmasın!

BES katılımcılarına kredi fırsatı! Katılımcılar nasıl ve hangi koşullarda kredi çekebilecek? Sistem nasıl işleyecek?

Bireysel emeklilik yönetmeliğinde gerçekleştirilen önemli bir değişiklik ile BES katılımcıları, artık kısa süreli ihtiyaçlarını için birikimlerini bozmadan bankalardan kredi çekebilecek. Düzenleme altı ay sonra yürürlüğe girecek.

700 bin işçi için zam pazarlığı başladı! İşte istenen rakam!

TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ, 700 binden fazla kamu çalışanı vatandaşı alakadar eden sözleşme görüşmelerinde taban ücretlerin brüt 15 bin TL'ye çıkartılması, bütün ücretlere  yüzde 15 refah payı eklenmesi ve ayrıca birinci altı ay yüzde 45 zam uygulanması talebinde bulundu.

Ortalama işçi maaşı 15 bini geçti, sosyal yardımlar yüzde 100 arttı

Schneider Elektrik’te grev öncesi sağlanan anlaşmaya göre saat ücretlerine ilk altı ay için yüzde 40 artı 19 TL zam yapılacak, sosyal haklarda yıllık artış oranı yüzde 100 olacak.

Milyonların gözü kulağı burada! İşte kıdem tazminatında ilk 6 ay tutarı!

2023’ün ilk altı ayı için geçerli olacak kıdem tazminatının tutarı belli oldu. İşte o tutar!

2023’ün ilk altı ayı için kıdem tazminatı belli oldu! Borçlanma yapan EYT’liye vergi avantajı!

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü yazısında EYT’lilerin kıdem tazminatı konusunu ele aldı. İşte detaylar...

Mazot gübre desteği yattı mı? Ziraat Bankası mazot gübre desteği ne zaman yatacak?

Çiftçi kayıt sistemine dahil olan çiftçilere verilecek olan mazot gübre desteği ödemeleri altı ay erkene çekilmişti. Peki, mazot gübre desteği ne zaman yatırılacak? Ziraat Bankası, mazot gübre desteği ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Değerli metallerde neler oluyor? İşte piyasadaki son tablo

Heraeus’un yayımladığı ‘Paladyum Standardı 2022’ raporunda değerli metalleri gelecek altı ay boyunca zorlu bir yolun beklediğine dikkat çekiliyor. Raporda bazı değerli metaller için yapılan tahminler ise yatırımcıları çok yakından ilgilendiriyor.

Galip Altıay vefat Haberi

Galip Altıay vefat

Emlak Bankalılar  Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay vefat etti. Emlak Bankalılar Sağlık ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı taziye ilanı yayınladı.

"Üyemiz Galip Altıayı'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz Merhuma Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine ve dostlarına başsağlığı dileriz"

Altıay'ın cenazesi 24 Temmuz'da ikindi namazına müteakip İstanbul Kayabaşı Mezarlığı'nda defnedildi.

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...