20 / 04 / 2024

garajistanbulun sahibi kim

garajistanbulun sahibi kim

Taksim’in meşhur mekânlarından Garajİstanbul el değiştirdi. Madonna’nın da aralarında olduğu pek çok ünlü yıldızın Türkiye konserlerini organize eden Alp Çağrı Günal ve ünlü işletmeci Ahmet Kunt Sağanak mekânın yeni sahibi oldu...

Kiracı mı? Ev sahibi mi? Kombi bakımını kim öder? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında her anlamda yaşanan sıkıntılar devam ederken, evde yaşanan sıkıntılı bir surumda da masrafların kim tarafından ödeneceği maalesef sorun olabiliyor. Kiralık bir evde kombi bozulursa bakımının masrafını kim öder? 

Ev sahipleri dikkat! Kiracının bıraktığı aidat borcu kim tarafından ödenir? 

Günümüz şartlarında ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar artarak devam edebiliyor. En ufak bir sorun bile iki taraf arasında büyütülüp bazen mahkemeye kadar gidebiliyor. Kiracılar, ev sahiplerine borç bırakıp evden çıkabiliyorlar peki bu kalan borcu kim öder? 

Ev sahibi ve kiracı kavgasında kim bilinçliyse o kazanıyor!

Türkiye'de, artan yaşam maliyetleri ve konut kiraları ile birlikte, ev sahibi ve kiracı arasındaki kavgalar da her geçen gün artıyor. Son dönemlerde gündemden düşmeyen o kavgalarda kim bilinçliyse o kazanıyor...

Kira tespit davası masraflarını kim öder?

Son dönemde kira anlaşmazlığı yaşayan mülk sahibi ve kiracılar, kira tespit davası için harekete geçiyor. Peki, Kira tespit davası masraflarını kim öder? İşte detaylar...

Bazı insanları ne yaparsanız yapın ev sahibi yapamazsınız! Peki bunun bedelini kim öder?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten 'Bazı insanları ne yaparsanız yapın ev sahibi yapamazsınız!' diyerek bunun bedelini kimlerin ödediğini açıkladı. İşte o paylaşım...

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Ev sahibi ve kiracı tartışmalarında kim haklı, kim suçlu?

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmalarda ev sahipleri potansiyel suçlu muamelesi görüyor. Mahkemelerde açılan davaların yaklaşık yüzde 65’i konut sahipleri ile kiracı arasındaki uyuşmazlıklardan oluşuyor.

Zorunlu arabuluculuk hangi davaları kapsıyor? Ev sahibi ve kiracı arasındaki arabuluculuk ücretini kim karşılıyor?

Ev sahibi ile kiracı arasındaki anlaşmazlıkların çözümü için yeni dönem Eylül ayında başlamıştı. Peki, Zorunlu arabuluculuk hangi davaları kapsıyor? Ev sahibi ve kiracı arasındaki arabuluculuk ücretini hangi taraf karşılıyor? İşte detaylar...

Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır? Tapusu olmayan evin emlak vergisi olur mu?

Tapu; Tapu Sicil Müdürlüğü tarafından verilmekte olan, arazinin üstüne inşa edilen yapının ya da arazinin bir bölümünün sahibi kim ise onu gösteren resmi bir belgedir. Peki Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır?

Gıda devi ünlü tavuk markası kime satıldı?

Bir dönemin gıda devlerinden Keskinoğlu Tavukçuluk, yapılan ihale ile satıldı. Peki bu ünlü markanın yeni sahibi kim olacak?

Kombi bozuldu kim öder? Kombi arızasını kiracı mı yoksa ev sahibi mi öder?

Kiracıların ve ev sahiplerinin bazı hakları bulunmaktadır. Evde meydana gelen hangi hasarları ev sahibi öder, Kombi bozuldu kim öder, Kombi arızasını kiracı mı yoksa ev sahibi mi öder? İşte detaylar!

Oyun devi satışa çıktı! EA’in yeni sahibi kim olacak?

Video oyun endüstrisinin devi kendini satılığa çıkarıyor. Yeni sahibini arayan oyun devi Electronic Arts, Disney, Apple ve Amazon gibi potansiyel alıcı şirketlerle görüşmelere başladı. Görüşmeler sürerken henüz net bir karar alınmış değil.

Kentsel dönüşüm kira yardımı ev sahibi alabilir mi? Ev kiradaysa yardımı kim alır?

Kentsel dönüşümde riskli yapıda ikamet eden kimseler kira yardımı alabiliyor. Peki, kiradaki ev için kentsel dönüşüm kira yardımı ev sahibi alabilir mi?

garajistanbulun sahibi kim Haberi

garajistanbulun sahibi kim


Taksim’in meşhur mekânlarından Garajİstanbul el değiştirdi. Madonna’nın da aralarında olduğu pek çok ünlü yıldızın Türkiye konserlerini organize eden GNL Entertainment’ın Kurucu Başkanı Alp Çağrı Günal ve Refresh the Venue’nün yaratıcısı ünlü işletmeci Ahmet Kunt Sağanak mekânın yeni sahibi oldu. Eşit ortaklık payıyla kasım ayında Garajİstanbul’un marka ve işletme hakkını satın aldıklarını belirten Günal, “Konser organizasyonları ve sanatçı menajerliğinin yanına 2015’te mekân sahipliğini de eklemek istiyordum. Ahmet’in olması, Garajİstanbul gibi önemli birmarkanın denk gelmesi planı hızlandırdı” dedi. 


Satın alma bedeli dahil toplam2 milyon dolar yatırım yapıldığını kaydeden Günal, “Tiyatro ağırlıklı bir yapı olan Garajİstanbul artık konser ve performans ağırlıklı gidecek; tiyatro da sürecek. 1000 kişilik kapasiteyle genç sanatçılara alan yaratacağız. Canlı performansların çoğunlukla rock ve yabancımüzik olduğu Beyoğlu eğlence kültürüne pop...