26 / 04 / 2024

Gate of Anatolia Sancaktepe satış fiyatları

Gate of Anatolia Sancaktepe satış fiyatları

Gate of Anatolia Sancaktepe projesinde yer alan daireler için faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Yüzde 1 KDV'li satışların yapıldığı projede metrekare birim fiyatları 2.600 TL'den başlıyor.

Doğukan Yapı West Gate Residence nerede?

Doğukan Yapı West Gate Residence nerede sorusunun yanıtı Başkent Üniversitesi Kavşağı (Opet Karşısı) Konutkent Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No.391 Ankara, Çankaya Bölgesi içinde olarak belirlendi.

West Gate Residence satılık!

West Gate Residence satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. West Gate Residence Ankara'da konumlanıyor...

West Gate Residence ödeme planı!

West Gate Residence ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Doğukan Yapı West Gate Residence satış ofisi!

Doğukan Yapı West Gate Residence satış ofisi adresi şöyle: Eskişehir Yolu 15. km. Başkent Üniversitesi Kavşağı Konutkent Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No.391 Çankaya /ANKARA. Projede satışlar devam ediyor...

Doğukan Yapı West Gate Residence!

Başkent Ankara'da Doğukan Yapı imzası ile inşa edilen ve 3 bloktan meydana gelen Doğukan Yapı West Gate Residence 38 bin 840 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Sancaktepe Gate of Anatolia satılık!

Sancaktepe Gate of Anatolia satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. Projede 402 konut bulunuyor.

Golden Gate Köprüsü'nde atlamaya karşı çelik ağ!

ABD San Francisco'nun ünlü Golden Gate Köprüsü'nden intiharları önlemek için planlanan ağ projesine onay çıktı. ABD San Francisco'daki Golden Gate Köprüsü'nden 1937'deki açılışından bu yana bin 612 kişi atlayarak intihar etti.

Doğukan Yapı West Gate Residence ödeme planı!

Doğukan Yapı imzası ile Başkent Ankara'da hayata geçirilen ve 33 katlı 3 bloktan oluşan Doğukan Yapı West Gate Residence ödeme planı ile iligli bilgiler haberimizde bulunuyor.

Gate of Anatolia Sancaktepe adres!

Gate of Anatolia Sancaktepe adres ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 402 konutluk Gate of Anatolia projesinde teslimler Aralık 2015 yılında gerçekleştiriliyor...

West Gate Residence Ankara!

33 katlı 3 bloktan meydana gelen West Gate Residence Ankara, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden oluşuyor.

Ankara West Gate Residence ödeme planı!

700 adet daire ve 43 adet cadde mağazasından meydana gelen Ankara West Gate Residence ödeme planı kapsamında sıfır faizle 24 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor. Proje, Ankara Çankaya'da konumlanıyor...

Sancaktepe Gate Of Anatolia adres!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de ACK Group tarafından inşa edilen ve de 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Sancaktepe Gate Of Anatolia adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

West Gate Residence Ankara projesi!

Doğukan Yapı imzası taşıyan West Gate Residence Ankara projesi içerisinde yer alan dairelerin 2015 yılının Ağustos ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Projede satış sürecine devam ediliyor...

Gate of Anatolia Sancaktepe satış fiyatları Haberi

Gate of Anatolia Sancaktepe satış fiyatları

Gate of Anatolia projesi, Sancaktepe'de İstanbul'un Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Gate of Anatolia Sancaktepe'de 377 konut yer alıyor. 


Gate of Anatolia Sancaktepe projesi, ACK Group tarafından yükseliyor. Gate of Anatolia Sancaktepe'de 4 blok, bir rezidans ve bir alışveriş merkezi yer alıyor. 


Gate of Anatolia Sancaktepe projesi kapsamında yer alan dairelerin alanları 65 metrekareden başlıyor ve 164 metrekareye kadar yükseliyor. 


Gate of Anatolia Sancaktepe satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Gate of Anatolia Sancaktepe satış fiyatları metrekare birim olarak 2.600 TL'den başlıyor. Gate of Anatolia Sancaktepe ödeme koşulları kapsamında 0 faiz ve yüzde 1 KDV uygulanıyor. 


Gate of Anatolia Sancaktepe teslim tarihi 2015 senesi olarak belirlendi. Gate of Anatolia Sancaktepe projesinde basketbol ve...