23 / 04 / 2024

Doğukan Yapı West Gate Residence ödeme planı!

Doğukan Yapı West Gate Residence ödeme planı!

Firma: Doğukan Yapı

Proje: West Gate Residence

Doğukan Yapı imzası ile Başkent Ankara'da hayata geçirilen ve 33 katlı 3 bloktan oluşan Doğukan Yapı West Gate Residence ödeme planı ile iligli bilgiler haberimizde bulunuyor.



Doğukan Yapı  West Gate Residence  ödeme planına haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje,  Doğukan Yapı  tarafından inşa ediliyor. İçinde  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Doğukan Yapı West Gate Residence projesinde 3 blok yer alıyor. Projedeki bloklar 33 katlı olarak tasarlandı.


38 bin 840 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen West gate Residence'da 700 adet konut ve 43 adet cadde mağazası yer alıyor.


Ankara'da konumlandırılan Doğukan Yapı West Gate Residence'da;  kapalı otopark, fitness merkezi, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, mini golf sahası, buhar banyosu, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanakları mevcut.


Doğukan Yapı West Gate Residence ödeme planı!


Doğukan Yapı West Gate Residence ödeme planı kapsamında projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 2015 Ağusots'ta teslimlerinin yapılması planlanan projede daire fiyatları 170 bin liradan başlıyor.


West Gate Residence iletişim!


Telefon: (0312) 241 34 81

Web adresi: www.westgate.com.tr


projeye sor



Geri Dön