25 / 04 / 2024

Gayrimenkul danışmanlığı eğitimi

Gayrimenkul danışmanlığı eğitimi

Gayrimenkul danışmanlık sertifikası sektöre yeni bir soluk getirecek. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, Gayrimenkul danışmanlığına olan ilginin bu düzenlemeyle daha da artacağına inandıklarını söyledi...

Hanev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanev Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gülseven, Mehmet Gülseven ve Shaknoza Israfılova ortaklığında kuruldu.

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Ürün tarafından kuruldu.

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alvina Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Ürün tarafından kuruldu.

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökçe Emek tarafından kuruldu.

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Future City Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Haıjıe Su tarafından kuruldu.

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Steps Gayrimenkul Danışmanlık Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'de Mahmut Keşe ve Abdul Rahman Al Kılanı ortaklığında kuruldu!

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Ebru Demirhan Bilgiç ve Eşref Bilgiç ortaklığında kuruldu.

Nea Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nea Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ayşe Neva İncesu Pesen tarafından kuruldu.

Kuzey Taraf Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Taraf Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de Tuğçe Başol tarafından kuruldu.

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir'de Gökhan Akdoğan ve İlhan Sarhan ortaklığında kuruldu.

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ebru Güzel tarafından kuruldu.

Trio Gm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Trio Gm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 12 bin TL sermaye bedeli ile Güray    Yılmaz, Gürkan Sururi Köse , Sibel Ayşe Dilişen tarafından kuruldu.

Parlak Evim Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Evim Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Nazanın Pourjam tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlığı eğitimi Haberi

Gayrimenkul danışmanlığı eğitimi

Tapu kütüğüne kayıtlı olsun ya da olmasın taşınmaz alım satımı ve kiralanması ile tapu işlemlerine aracılık eden, taşınmazla ilgili danışmanlık veren kişilerin sahip olması gereken gayrimenkul danışmanlık sertifikası sektöre yeni bir soluk getirmeye hazır. Gün geçtikçe büyüyen emlak sektörü, işlem hacmini artırmayı sürdürürken sektörün ihtiyacı olan kalifiye, profesyonel çalışanlara olan ihtiyaç da artıyor. Gayrimenkul danışmanlığının, sektörün büyüme eğilimi paralelinde yakın geleceğin popüler meslekleri arasındaki yerini alması bekleniyor.

Sektörün kalifiye çalışan ihtiyacını karşılayacak

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, danışmalık sertifikasının sektörün ihtiyacı olan kalifiye çalışan ihtiyacını karşılayacağını düşündüklerini söyledi. Murat Goldştayn, "Emlak danışmanlığı, çok fazla yatırım maliyeti olmayan, eğitimlerini tamamlayan herkesin yapabileceği bir meslek olarak öne çıkıyor. Türkiye’de marka çatısı altında ya da bağımsız olarak çalışan 350 binin üzerinde emlakçı var....