26 / 04 / 2024

gayrimenkul fiyatları düştü mü

gayrimenkul fiyatları düştü mü

Coldwell Banker Türkiye Genel Koordinatörü Ufuk Şevki, ‘Bayim Olur Musun’ fuarında konuştu. Bu yıl toplam 2 milyon civarı gayrimenkul satılmasının beklendiğini söyleyen Şevki, gayrimenkul fiyatlarının düştüğünü söyledi.

Gayrimenkul fiyatları yüzde 50 düşer mi?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam gayrimenkul fiyatlarında yaşanan yükseliş sonrası fiyatlarda düşüş yaşanma ihtimaline yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Raporlar fiyatlar düştü diyor ama vatandaş hala otomobil alamıyor

Otomobil piyasasında yaşanan durgunluk fiyatlara da düşüş olarak yansıdı. BETAM’ın raporuna göre satılık otomobil reel fiyatı geçen yılın ocak ayına göre yüzde 8.5 düştü. Araçların ilanda kalma süresi de uzadı ama vatandaş bu fiyatlardan da otomobil alamıyor.

Gayrimenkul fiyatları düşecek mi? Vatandaşlar ne bekliyor? 

Gayrimenkul alacaklar ve satacaklar fiyatların gidişatının ne olacağını merak ediyor. Gazeteci Hakan Çınar, X sosyal medya hesabından 'Sizce gayrimenkul fiyatları düşer mi?' sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

Gayrimenkul fiyatları düşmeyecek: Elinde nakit parası olanlar değerinin çok altında alım yapıp stokluyor!

Son zamanlarda gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış satışların düşmesine neden oldu. Peki gelecek süreçte gayrimenkulde fiyatlar gerileyecek mi? Ceess Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, konuyu değerlendirdi. 

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

O ilde kiralık konut fiyatları düştü! Ev sahipleri fiyatları düşürerek kiraya vermek istiyor!

Konya’da kiralık konut fiyatları düşüyor. Boş duran kiralık dairelerine kış sezonunda aidat ve yakıt masrafları ödemek istemeyen konut sahipleri, fiyatlarda indirim yaparak bir an önce kiraya vermek istiyor.

Emlakçılar Odası Başkanı resmen açıkladı! O ilde kira fiyatları düştü!

Son dönemlerin en yüksek kiralık ev fiyatlarının olduğu illerden Trabzon’da kiracıları sevindiren bir gelişme yaşandı. Trabzon’da kiralık ev fiyatlarının düştüğü açıklandı.

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Konut fiyatları düşüyor mu? Yeni ev alacaklar hemen bakın! 

Konut fiyatlarında fahiş fiyat yükselişi durma noktasına geldi. Satılık konutların satışa dönme süresinde de yaklaşık 2 kat artış yaşandı. Peki konut fiyatlarında son durum ne oldu? Satılık ev fiyatları düştü mü? İşte merak edilenler... 

Hurda fiyatlarına bugün indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları düştü! 3 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları son 3 ayın en yüksek seviyesine yükselmesi ile zam gelen hurda fiyatları bugün düşüşe geçti. Hurda fiyatlarına indirim geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları düştü! 3 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Demir fiyatlarına indirim geldi! Fiyatlar düştü! 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? 

Son dönemlerde peş peşe zam gelerek yükselen demir fiyatlarına dün indirim geldi. Fiyatlar düştü. 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 3 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına okkalı bir indirim geldi! Fiyatlar düştü! 1 ton demir fiyatı 2023 ne kadar oldu?

Geçtiğimiz hafta inşaat piyasasında yaşanan artışlardan yakınan müteahhitlere bugün sevindirici haber geldi. İnşaat demir fiyatlarına okkalı bir indirim geldi! Fiyatlar düştü! 1 ton demir fiyatı 2023 ne kadar oldu?

Altın bilezik fiyatları düştü! Yatırımcılar kuyumculara akın etti! 29 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları seçimin hemen ardından düşmeye başladı. Gram altın 1364 TL olurken altın bilezik fiyatları da düştü. Yatırımcılar ise kuyumculara akın etti. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 29 Mayıs altın bilezik fiyatları.

gayrimenkul fiyatları düştü mü Haberi

gayrimenkul fiyatları düştü mü

Coldwell Banker tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen Franchise Fuarı ‘Bayim Olur musun’ dün gerçekleşti. 14 Ekim’e kadar devam edecek olan fuara katılımcıların ilgisi yoğun oldu. 

Katıldığı fuarda konuşan Coldwell Banker Türkiye Genel Koordinatörü Ufuk Şevki, Zor Zamanları Fırsata Çevirmek konulu panelde, gayrimenkul sektöründe asıl problemin fiyatta olduğunu belirtti. Çevik, halihazırda konut satış işlemlerinde geçen sene ilk 8 aya kıyasla yüzde 1,6 gibi bir düşüş olduğuna, konut kredi faiz oranları dikkate alındığında bunun göz ardı edilebileceğini belirtti. 

Çevki, “Türkiye’de artık yılda yaklaşık 1.5 milyon adetlik konut satışı gerçekleşiyor. Satış işlemi bazında baktığınızda bir sıkıntı yok, lokal bazlı daralmalar var, ama en önemli problem aslında fiyatla ilgili. Fiyatlarda sorun var, fiyatlar düşüyor. Özellikle konut kredisi kullanımlarında ciddi sıkıntılar var. Bankacıların gözünden bakarsanız, kriz...