28 / 03 / 2024

Gayrimenkul ve İnşaatta Riskler ve Fırsatlar Zirvesi

Gayrimenkul ve İnşaatta Riskler ve Fırsatlar Zirvesi

İnşaat mezarlığına doğru İstanbul'da gerçekleştirilen 'Gayrimenkul ve İnşaatta Riskler & Fırsatlar Zirvesi'nde, toplam değeri 294.9 milyar doları projelerin durabileceği ve ülkenin bir inşaat çöplüğüne dönüşebileceği belirtildi.

Kentsel dönüşüm ada içi emsal transferleriyle gerçekleşmeli!

Büyük Kulüp Genç Girişimciler Komitesi tarafından bugün düzenlenen “Gayrimenkul ve İnşaatta Riskler ve Fırsatlar Zirvesi”nde konuşma yapan AYİD Genel Sekreteri Şişik, planlanmamış imar artışları ve ada içi emsal transferi konularına dikkat çekti.

Gayrimenkul ve İnşaatta, Riskler ve Fırsatlar Zirvesi 12 Eylül'de!

Büyük Kulüp Genç Girişimciler Komitesi'nin organize ettiği ve sektörün çok sayıda örgütsel yapısı tarafından oluşturan 'İnşaat Platformu'nun desteklediği "Gayrimenkul ve İnşaatta, Riskler ve Fırsatlar Zirvesi" 12 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bil Global Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 32 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Bilçe, Hacı Bayram Bilçe, Mehmet Bilçe, Mustafa Bilçe ve Osman Bilçe ortaklığında kuruldu.

Ahmet Mol Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmet Mol Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mol ve Kadirhan Mol ortaklığında kuruldu.

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Osman Şevki Aydemir ve Ahmet Seven ortaklığında kuruldu.

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Casavıva Turkey Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saad Shabbır Waghu tarafından kuruldu.

İkiz Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkiz Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Velda Aksu tarafından kuruldu.

İpd Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İpd Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Öztekinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztekinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yaver Öztekin tarafından kuruldu.

Seçkinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bedran Akgül ve Ramazan Perihan ortaklığında kuruldu.

Dzg Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dzg Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Merve Dalkıran, Çiğdem Oğuz, Döndü Düzgün, Gül Düzgün, Necla Etlik ve Sahire Bekteş ortaklığında kuruldu.

En Referans Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Referans Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Hancı tarafından kuruldu.

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!  

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Bağcı tarafından kuruldu.

Atirus Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atirus Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Bağdat tarafından kuruldu.

Sea Property Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Property Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Anıl tarafından kuruldu.

Gayrimenkul ve İnşaatta Riskler ve Fırsatlar Zirvesi Haberi

Gayrimenkul ve İnşaatta Riskler ve Fırsatlar Zirvesi

Türkiye'de yapımı veya proje çalışmaları süren 100 inşaat projesinin büyüklüğünün yaklaşık 294.9 milyar dolar olduğunu ifade eden ANBA Yayın Grubu Yönetmeni Mahmut Kılınç: "Ülkemiz, büyük projeler açısından Avrupa'da 1'inci, dünyada 2'nci sıradadır. Son dönemlerde yaşadığımız siyasi istikrarsızlık, iç barış tehdidi, global piyasa dalgalanmalan gibi unsurlar, ülke ekonomimizi dolayısıyla da 100 mega projenin gerçekleştirilme sürecini riske atıyor. Mega projelerin gerçekleşmesi için ortalama %70 oranında dış kredi desteğine ihtiyaç var. Pozitif yatırım ortamı yeniden ve hızlıca tesis edilmezse, hem yabancı yatırımcı, hem de ortak bulma konusunda inşaat sektörü zorluklar yaşayabilir. Özetle, hem ülke içindeki, hem de dünyadaki olumsuz gelişmelerden dolayı, gündemde olan mega projelere uluslararası ortak veya dış kredi bulunamaması ihtimaline karşı, biran önce önlem alınmalıdır. Bu '100 mega proje' riske...