26 / 04 / 2024

Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Ayşe Fügen Arda

Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Ayşe Fügen Arda

Viaport Marina’nın açılmasıyla yıldızı iyice parlayan Tuzla, şimdilerde Sabiha Gökçen Havaalanı için yapılması planlanan ikinci pist projesinin ev sahipliğini üstlenecek. Tuzla, yepyeni bir ‘yaz-kış ikamet bölgesi’ olarak yatırımcıların yeni gözdesi oldu

Arsa ve arazi yatırımı yapmanın 8 püf noktası!

Genellikle uzun vadeli bir yatırım aracı olan arsa ve arazi piyasası, karlılığı nedeniyle birçok kişi tarafın dikkatle takip ediliyor. Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Arif Güdül, arsa ve arazi alacakların yapması gerekenleri 8 maddede sıraladı.

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Eşer ve Vefa Özdemir ortaklığında kuruldu.

Wenta Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Wenta Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Gasen İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gasen İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysel Şen tarafından kuruldu.

Rensa Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Rensa Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Merve Ataş tarafından kuruldu.

Rensa Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Rensa Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Merve Ataş tarafından kuruldu.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Bul Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Bul Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Tuğba Yanbul tarafından kuruldu.

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Murat ve Uğur Kalem ortaklığında kuruldu.

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ufuk Şevki tarafından kuruldu.

Neo Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neo Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aıda Hosseınloo tarafından kuruldu.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Envy Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Envy Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kuvvatjan Reyımberdıyev tarafından kuruldu.

Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Ayşe Fügen Arda Haberi

Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Ayşe Fügen Arda

Lüks gayrimenkul ve yatırım fırsatları alanındaki tecrübesiyle yatırımcı kararlarına yön veren Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Ayşe Fügen Arda, iyi bir yatırımla ev sahibi olmak isteyenler için alternatifler sunuyor. Gayrimenkul konusundaki birikimi ve uzman yaklaşımıyla Arda, bu ay yatırım için yenilenen yüzüyle Tuzla’yı işaret ediyor. 


Tuzla Artık Başrolde Olacak

Yazlık bölgesi olarak algılanan Tuzla artık bu algıyı yıkıyor.  Az katlı yaşamın model bölgesi olarak adlandırılan Tuzla, son dönemdeki gelişmelerle birlikte başrole yükseldi. Gayrimenkul uzmanı Ayşe Fügen Arda, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: ‘‘Şu anda İstanbul, yoğun bir değişim ve gelişim evresinde. Hemen her gün şehrin yapısını değiştirecek planlarla karşılaşıyoruz. Büyük projeler şehri geleceğe hazırlarken, şüphesiz yatırım fırsatlarını da beraberinde getiriyor. Eskinin yazlık mekanı olan Tuzla, bugün yaz kış yaşanacak, ferah, modern ve lüks...